تکنیک هایی استفاده میشه که هزینه تولید پایین بیاد. مقاله ای که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردم دقیقا در مورد همین توضیح داده که چرا ATI با این قیمت ها باز هم سود بیشتری نسبت به NVIDIA می کنه.![]()
تکنیک هایی استفاده میشه که هزینه تولید پایین بیاد. مقاله ای که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردم دقیقا در مورد همین توضیح داده که چرا ATI با این قیمت ها باز هم سود بیشتری نسبت به NVIDIA می کنه.![]()
ati اين درايور رو براي رفع مشكلات gta داده يا براي اون هنوز هم بايد منتظر بمونيم
این نسخه هنوز Beta هم نیست و نسخه ی آزمایشیه که بهتره نصب نکنیati اين درايور رو براي رفع مشكلات gta داده يا براي اون هنوز هم بايد منتظر بمونيم
فعلا واسه GTA هم پچ نداده بیرون
من یه کارت 4850 ایسوس چند ماه پیش خریدم ، چجور بفهمم ساخت کجاست ؟
چون یه قسمت از کارت زده Maid In Taiwan یه جای دیگش زده Maid In China ؟؟؟؟
راستی کارت من اولین سری از کارتا بود که وارد شد چون سفارش دادم اون زمان از دبی برام آووردن و گارانتی هم نداره .
حالا ساخت چینه یا تایوان ؟
مال هرجا که باشه هیچ فرقی نداره
نسخه 8.12 که اومده Signature داره و آلفا هستش , از نظر Performance کارت رو قوی تر میکنه ولی برای حل مشکل GTA باید منتظر Patch خود شرکت راکستار بود.
Last edited by Apachi; 11-12-2008 at 11:21.
من یک کارت 4850 مدل پاور کالر دارم می خواهم برای این کارت مانیتور t220pبخرم آیا در بازی ها جواب می دهد؟؟؟
نه عزیز سعی کن یه مانیتور پیدا کنی که رزولوشنش از 1650*1050تجاوز نکنه.این کارت روی این رزولوشن بازیهارو بالای40_50فریم میده.
خوب میتونن رزولوشن بازی رو رو همون 1050*1650 تنظیم کنن!
حتما مجبور نیست که رو آخرین رزولوشن بزاره. میتونه تو بقیه جاها مثل فوتوشاپ از وسیع بودن صفحه استفاده کنه
بله الان اومده
اون موقعی که من پستو زدم نسخه ی بتاش نیومده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)