در تاپيك نورتون شما را راهنمايي نمودم.لطفا آن تاپيك را مطالعه كنيد.
پست شما و پست بعدي هم حذف خواهند شد.چرا كه دوباره بحث بر سر اينكه فلان آنتي ويروس خوبه و فلان آنتي ويروس بدرد نخوره شروع ميشه و عملا هيچگونه راهگشايي نخواهد داشت.
با تشكر.
در تاپيك نورتون شما را راهنمايي نمودم.لطفا آن تاپيك را مطالعه كنيد.
پست شما و پست بعدي هم حذف خواهند شد.چرا كه دوباره بحث بر سر اينكه فلان آنتي ويروس خوبه و فلان آنتي ويروس بدرد نخوره شروع ميشه و عملا هيچگونه راهگشايي نخواهد داشت.
با تشكر.
دوستان یه راهنمایی میخوام
چند سالی هست که از محصولات کسپرسکای استفاده میکنم و همیشه آخرین نسخه ها رو هم رو سیستمم داشتم اما موردی که تو چند تا نسخه آخر بهش برخوردم اینه که وقتی سیستم میاد بالا نزدیک به 30 تا 40 ثانیه طول میکشه تا آیکونش بیاد کنار ساعت و بتونم با سیستم کار کنم البته تمام تنظیماتی که این زمان رو کمتر کنه انجام دادم
مورد دیگه هم از نظر ظاهری هست که یه مقدار برام محیطش خسته کننده شده
حالا میخوام در واقع با کسپر خداحافظی کنم و یه آنتی ویروس دیگه امتحان کنم
به نظر شما بهترین گزینه ای که مشکل رجیستر و کی نداشته باشه و ساده آپدیت بشه و در کل عالی باشه به نظرتون چیه ؟
فقط دیگه مثل کسپر نباشه یعنی تا سیستم میاد بالا دیگه مکث و از این حرفا نداشه باشه.
با تشکر از همگی
در این تاپیک در مورد قدرت یک آنتی ویروس و سرعت اسکن و درصد اشتباهات و ... زیاد بحث میشه.
اما درباره سرعت Load شدن یک آنتی ویروس کمتر بحث شده.
در مقایسه با Kaspersky آنتی ویروس NOD32 سرعت خیلی خوبی داره.یعنی هم سریع اجرا میشه هم سرعت اسکن خوبی داره.
اما در مورد مشکل رجیستر و سریال NOD32 میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم Avira راه حل مشکل باشه.منم از کسپرسکی استفاده می کنم و همین کند بودن Startup سیستم
منو کلافه کرده.شاید من هم برم و از آویرا استفاده کنم.
nod32 هم بد نیست
خب دارم از نود استفاده میکنم ببینم چقدر تفاوت داره با کسپر
سلام
واقعا موندم چی نصب کنم
مشخصات سیستم :
ram:4gb
CPu : core2quad 2.4
o/s :win vista x64
الان مکافی دارم آنتی ویروس خوبیه ولی خب شاید بهترش باشه
اولا نمیخوام هر فایلی که آوردم زرت پاک شه (منظورم کسپر اسکایه)
انتی ویروسی که معرفی می کنید حتما انتی اسپایور هم باشه (یا خودش یا با یه پلاگین)
ستینگش خیلی خیلی مشکل نباشه
امنیت خیلی بالا هم نیمخوام
یه چیز متوسط
واسه این یکی سیستمم چی پیشنهاد میدید؟
Ram : 512
CPU : Celron 2.8
O/s : Win Xp x32
تمامی موارد سیستم بالا واسه اینم صذق می کنه
ممنون
کسی نیست به دادمون برسه؟
در ابتدا بگم که هر محصول امنيتی ميتونه برای هرکی نسبت به نيازش بهترين باشه... و اين مواردی که من عنوان ميکنم فقط نظر شخصی خودم هست:
در انتخاب يک محصول امنيتی چندين مورد خيلی ميتونه مد نظر باشه، ولی مهمترين آنها اين موارد هست:
1.شناسی خوب برنامه های مخرب
2.امکان بروز شدن سريع و کم حجم در بروز رسانی
3.عدم افت سيستم
4.عدم اختلال زياد با نرم افزار های سيستم
5.کرک راحت
6.محيط نسبتاً راحت
7.دارا بودت پک امنيتی کامل (اينترنت سکوريتی)
و...
يک پيشنهاد ديگر اين که اگر در اينترنت زياد به گشت و گذار ميپردازيد حتماً محصولی انتخاب کنيد تا يک پک امنيتی کامل داشته باشد مثل اينترنت سکوريتی ها که الاوه بر آنتی ويروس دارای فايروال و محصولات ديگر امنيتی میباشند ...يا محصولی رو انتخاب کنيد که با يک فايروال مجزا هماهنگی داشته باشد...
درکل چون حرف زدن در اين مورد خيلی طولانی ميشه فقط بطور خلاصه محصولات پيشنهادی را عنوان ميکنم:
برای سيستم اول بخاطر دارا بودن سرعت و قدرت بيشتر محصولاتی مانند:
Avira 8.0
Kaspersky 2009
Norton 2009
NOD32
...
و برای سيستم دوم:
Avira 8.0
NOD32
Avast
Kaspersky 2009
Norton 2009
...
درضمن در مورد حرفی که گفتين : هر فايلی رو الکی پاک نکنه! مطمئن باشين کسپرسکی نسبت به محصولات ديگر کمتر اين کار رو ميکنه و در اکثر مواقع حتماً فايل آلوده هست، مثلاً آويرا اکثر فايل های کيجن/کرک و..حتی سالم رو پاک ميکنه...همچنين از بين محصولات بالا که دارای اينترنت سکوريتی هستند ، تنها محصولی که دارای فايروال قدرتمندی هست محصول کسپرسکی هست،
Last edited by Markus; 02-01-2009 at 02:54.
خیلیا واسه هر دو سیستمEset Smart Security توصیه می کنن نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)