تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 104 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    دو تا کلید برای Firewall Pro 7.1

0Om8lbpgww1uxwGlXcG/2Y0fO4zCQc0G0Ak
    rzmKWNVsp8fcTE5MH/9vr8cFT+zqjov4G/k
    f1inHWPdtBAcNXXZd7KHqQZu8dGw3LsAVYV
    8XgiR8N8fH8goUNuGCGDkUbP6164HkZKz5Y
    rkechU8qXl3qy+f1RMceFH5q8v8zP/m0==0z

0oxGlQl6Pu64vie1qSItdaxW1EbOcwoo4Tp6nN0T wHMx
    gDkx9H494C1FbKI/7grBQk2XzY6kgsdwqjeOPF0cyAp1
    DsucJOXMeCqPCteg+bZVDQ9dC6S9o1GqoZbUWYT3 yb+B
    VBfoD6v44M8cKwEeseBJST3jb1FrTZ0QuF0do2VS VBYv
    u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPrr

2. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض جواب دادن به سوالات متعدد اوت پست از کاربر

سلام
    دوستانی که تازه با اوتپست کار میکنن و یا زیاد از تنظیماتش سر در نمیارن و یا از سوالات زیاد فایروال برای اجازه دسترسی به برنامه های مختلف کلافه شدن لطف کنن این تنظیمات رو انجام بدن و با خیال راحت باهاش کار کنن.

اولین کار اینکه که تو قسمت آنتی لیک اون رو به پایین ترین حد خودش برسونین و یا اینکه اصلا اون رو غیر فعال کنین.
    دوم تو قسمت پاینتر تنظیمات اوت پست تیک سیستم گارد رو هم بردارید.
    و سوم تو قسمت وب کنترل تیک اون رو هم برداشته و اون رو غیر فعال کنین.

در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آمتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حلت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تازه با اوتپست کار میکنن و یا زیاد از تنظیماتش سر در نمیارن و یا از سوالات زیاد فایروال برای اجازه دسترسی به برنامه های مختلف کلافه شدن لطف کنن این تنظیمات رو انجام بدن و با خیال راحت باهاش کار کنن.
    اولین کار اینکه که تو قسمت آنتی لیک اون رو به پایین ترین حد خودش برسونین و یا اینکه اصلا اون رو غیر فعال کنین.
    در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آمتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حلت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
    با تشکر
    چیزی دیگه از فایروال باقی نموند ، :-) باید گفت با این کار فایروال غیر مطمئنی میشه.

5. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    درسته.ولی واقعا من دیدم بعضیا تو جواب دادن به سوالات فایروال گیج میشن ، طوری که عصبانی شده و کلا اون رو انینیستال میکنن.
    من خودم چند ماهی بیشتر نیست که از اوت پست استفاده میکنم.بنظرم کاملا حرفه ای هست.قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
    البته دوستان دیگه ممکنه نظرشون فرق کنه که قابل احترامه.اگه کومودو هم GUI خودشرو عوض کنه ای بسا دوباره از اون استفاده کنم.ولی الان این بهترین گزینه هستش.
    خب بالا گفتم که اگه مورد مشکوکی دیدین تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین.
    ببخشین که زیاد نوشتم.در ادامه اگه خدا بخواد شاید بازم تنظیمات دیگه ای از OSS تو اینجا بزاریم.
    مرسی .خدانگهدار شما

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض Outpost Support Forums

با سلام
    دوستان و کاربران استفاده کننده از Outpost Firewall میتونن سوالات و گزارشات باگ یا کرش و یا هر مورد دیگه ای رو تو فوروم اصلی outpost مطرح کنن.
    درواقع شما دیگه مستقیما از خود سازندگان و توسعه دهندگان نرم افزار سوال میکنین.البته آدرس اصلی ساپورت آگنیتوم سریع تره ولی خوب اینجام بد نیست.ممکنه دیگران هم به سوالات شما جواب بدن.

محتوای مخفی: [URL 
    http://www.outpostfirewall.com/forum/forum.php[/URL]]

منتظر نوآوریهای جدید تر شرکت آگنیتوم باشین.
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض Agnitum Outpost SS Free 7.1.1

سلام
    دو سه ساعت پیش outpost free نسخه جدیدش اومد.
    درواقع بیشتر ایرادات نسخه قبلی برطرف شده و ... که برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ Agnitum مراجعه کنین.
    برای دانلود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی از همگی

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

با تشکر
    سلام دوست عزیز

این دیگه چه نوع راهنمایی است!!!!!اینجوری که شما با دستات سر فایروالتو بریدی.با این تنظیمات به نظر شما تو تست ماتوسک چه امتیازی میگیره؟؟؟

در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آنتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
    به نظرم کاربری که از سوال خسته میشه و نتونه به سوالات جواب درست بده: احتمالا اصلا نمیدونه کی باید تنظیمات را برگردونه و کی طبق فرموده شما اوتپوست را بکشه.

به نظرم بهترین کار اینه که چند روز وقت بزار و با اوتپوست و پیغامهاش آشنا بشه ،همین؛؛اونوقت با خیال راحت میتونه تا آخر عمر از اون به راحتی استفاده کنه.

====

قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
    GUI =Graphical User Interface

خدایش از کومودو استفاده کردی؟؟؟کجا تنظیماتش تو در تو هستن؟؟؟

اتفاقاً من خیلی از GUI کومودو خوشم میاد؛؛ ساده و کاربردی؛با کمترین حرکت موس و کمترین کلیک به آنچه میخواهی میرسی.

البته نظر شخصی هر کسی مهمه و برای خودش هم قابل احترامه.

10. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض oss & comodo

سلام
    مطمئن بودم که شما میان و تند رد میکنین
    بله البته از کومودو استفاده کردم و از طرفدارنش هم هستم.مطالبی هم که نوشتم بر اساس تجربه شخصی بود و همون جور که گفتم شاید دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشن
    چون بحث اینترفیس شد اگه کمودو رو نگاه کنین برای مشاهده گزارشات مختلف فایروال برای هر قسمت یه پنجره جدید باز میکنه.مثلا اگه بخایین کانکشنهای فعال رو نگاه کنین با کلیک بر روی اون یه فرم جدید باز میکنه و همین طور برای بقیه که این نوع طراحی خارج از اصول طراحی حرفه ای نرم افزاره

همین مطلب رو شما توی اوت پست نگاه کنین که همش رو با عکس گذاشتم که دوستان هم ببینن و نظر بدن
    اگه ببینین توی اوت پست تمام قسمتها با یه حالت ابشاری و درخت چین طوری طراحی شدن که شما با یک
    کلیک میتونین از قسمت فایلهای گارانتیده شده(عکس) به فعالیتهای شبکه برین و همین جور برای بقیه

نحوه بستن و مدیریت رولها هم که کاملا مشخصه تو اوت پست راحت تره.شما کانکشنی رو که تو نتوورک اکتیویتی میبینین براحتی میتونین بلاک کنین

ما اینجا وقتی از یه نرم افزار انتقاد میکنیم در واقع درصدد بهبود اون هستیم.شما همین الان میتونین وبلاگ اگنیتوم رو ببینین و مشاهده کنین که چقدر گزارش باگ و خطا یا اشکال توسط کاربرا گزارش شده و همشون هم تو معرض دید عمومی هستن.تعدا کمیشون از اوتپست تعریف الکی کردن و بقیه همش انتقاد و درخواست رفع
    ایراد بوده

حضرت علی ع فرمودند : آنکس که از تو انتقاد میکند دوست توست و آنکس که در باره تو اغراق و مبالغه میکند دشمن توست

اگه قرار باشه فقط از کومودو یا اوت پست تعریف کنیم که اون موقع همون شرکتها سر کاربران رو سر کیسه میکنن
    شما کومودو رو دوست دارین.اگه یه باگ یا کرش توش ببینین بلافاصله به سایت کومودو رفته و گزارش میدین.خب اینجام همین طوره.اگه ایرادی تو اوت پست دیدین بگین ماهم به قسمت ساپرت آگنیتوم مراجعه میکنیم

بازم میگم اگه کومود اینترفیس خودشو عوض کنه صد درصد ازش استفاده میکنم.وقتی هم از یه نرم افزار انتقاد میکنم از روی احساس تحقیر شدن و ... نیست.واقعا میبینم که ضعف داره و امیدوارم که درست کنه

کومودو از نظر عملکرد همیشه اول بوده که این نشون میده طراحی داخلیش بهتر از اوت پست هست

ولی آخرین نظر رو کاربر میده که از نرم افزار مورد نظر استفاده کنه یا نه.در مورد تنظیمات اوت پست هم نظری ندارم و برای کاربران مبتدی نوشتم.برای همین لازم نیست که دربارش بحث بشه

من آمادم تا نقایص اوت پست یا برتری های کومودو رو بشنوم چون اصلا تعصب خاصی رو یکی ندارم.اون چیزی رو که میبینم و تجربه میکنم میگم.شاید دریافتهای شما بیشتر باشه منم دوست دارم بیشتر بدونم
    با آرزوی موفقیت
    Last edited by newsoft; 05-04-2011 at 22:15.

12. این کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه n-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مازندرا ن - بهشهر

پيش فرض

من به جمع outpost داران پیوستم ، دنبال سریال بودم که اینجا پیدا کردم.
    یک سوال ، آنتی ویروس آویرا و outpost در کنار هم بدون مشکل کار میکنن؟؟

این فایروال آپدیت آفلاین داره ؟؟
    Last edited by n-95; 05-04-2011 at 21:25.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

اصلا نمیدونم چطور بحث به مقایسه اینترفیس کومودو و اوتپوست کشید؟؟ . . . مطمناً اون فرد من نبودم . . .من حرفی از اوتپوست زدم . . .من حرفی از مقایسه زدم ..

شما فرمودید GUI کومودو ناشیانه است من هم عرض کردم به نظر من اینطور نیست.و گفتم که این موضوع هم کاملا شخصی است.بتابراین بحث در این مورد را آب در هاون کوبیدن میدانم.

فقط یک عکس میگذارم و تمام:

همینطور که میبینید با یک کلیک و باز کردن برنامه شما با یک نظر گزارش سه بخش متفاوت برنامه را با هم میتوانید ببینید(عالیه)

===
    ضمنا از اینکه داری به دوستانی که اوتپوست دارند کمک میکنی خوشحالم و آرزوی موفقیت میکنم برای شما.

موفق باشید و خداحافظ. . .

15. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •