سلام
مطمئن بودم که شما میان و تند رد میکنین
بله البته از کومودو استفاده کردم و از طرفدارنش هم هستم.مطالبی هم که نوشتم بر اساس تجربه شخصی بود و همون جور که گفتم شاید دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشن
چون بحث اینترفیس شد اگه کمودو رو نگاه کنین برای مشاهده گزارشات مختلف فایروال برای هر قسمت یه پنجره جدید باز میکنه.مثلا اگه بخایین کانکشنهای فعال رو نگاه کنین با کلیک بر روی اون یه فرم جدید باز میکنه و همین طور برای بقیه که این نوع طراحی خارج از اصول طراحی حرفه ای نرم افزاره
همین مطلب رو شما توی اوت پست نگاه کنین که همش رو با عکس گذاشتم که دوستان هم ببینن و نظر بدن
اگه ببینین توی اوت پست تمام قسمتها با یه حالت ابشاری و درخت چین طوری طراحی شدن که شما با یک
کلیک میتونین از قسمت فایلهای گارانتیده شده(عکس) به فعالیتهای شبکه برین و همین جور برای بقیه
نحوه بستن و مدیریت رولها هم که کاملا مشخصه تو اوت پست راحت تره.شما کانکشنی رو که تو نتوورک اکتیویتی میبینین براحتی میتونین بلاک کنین
ما اینجا وقتی از یه نرم افزار انتقاد میکنیم در واقع درصدد بهبود اون هستیم.شما همین الان میتونین وبلاگ اگنیتوم رو ببینین و مشاهده کنین که چقدر گزارش باگ و خطا یا اشکال توسط کاربرا گزارش شده و همشون هم تو معرض دید عمومی هستن.تعدا کمیشون از اوتپست تعریف الکی کردن و بقیه همش انتقاد و درخواست رفع
ایراد بوده
حضرت علی ع فرمودند : آنکس که از تو انتقاد میکند دوست توست و آنکس که در باره تو اغراق و مبالغه میکند دشمن توست
اگه قرار باشه فقط از کومودو یا اوت پست تعریف کنیم که اون موقع همون شرکتها سر کاربران رو سر کیسه میکنن
شما کومودو رو دوست دارین.اگه یه باگ یا کرش توش ببینین بلافاصله به سایت کومودو رفته و گزارش میدین.خب اینجام همین طوره.اگه ایرادی تو اوت پست دیدین بگین ماهم به قسمت ساپرت آگنیتوم مراجعه میکنیم
بازم میگم اگه کومود اینترفیس خودشو عوض کنه صد درصد ازش استفاده میکنم.وقتی هم از یه نرم افزار انتقاد میکنم از روی احساس تحقیر شدن و ... نیست.واقعا میبینم که ضعف داره و امیدوارم که درست کنه
کومودو از نظر عملکرد همیشه اول بوده که این نشون میده طراحی داخلیش بهتر از اوت پست هست
ولی آخرین نظر رو کاربر میده که از نرم افزار مورد نظر استفاده کنه یا نه.در مورد تنظیمات اوت پست هم نظری ندارم و برای کاربران مبتدی نوشتم.برای همین لازم نیست که دربارش بحث بشه
من آمادم تا نقایص اوت پست یا برتری های کومودو رو بشنوم چون اصلا تعصب خاصی رو یکی ندارم.اون چیزی رو که میبینم و تجربه میکنم میگم.شاید دریافتهای شما بیشتر باشه منم دوست دارم بیشتر بدونم
با آرزوی موفقیت