سلام
بحث خودتون رو در انجمن زیر پیگیری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بحث خودتون رو در انجمن زیر پیگیری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آقا من یه سوال برام پیش اومده ! من یه سی دی nero7 فکر می کنم روی دی وی دی رایترم بود. همیشه همون رو نصب می کردم!
ولی قبلنا یه بار nero9 رو نصب کردم نمی دونم چرا اصلا باهاش حال نکردم ! خیلی شلوغ پلوغ بود و کلی نرم افزارهای اضافی و مسخره
روی سیستم نصب میکنه که کلا دیگه همه چیز روی سیستم میشه nero !
حالا می خواستم ببینم ورژن های مختلف نرو تفاوتی هم توی رایت و کیفیت رایت دارن !؟ مثلا nero9 کیفیت رایت بهتری نسبت به nero7
داشته باشه !؟
ضمن تشکر از دوستان عزیز پاسخگو
قبلاً که من نرم افزار nero7 رو از توی سی دی که همراه dvd drive بود نصب میکردم بعد از وصل کردن گوشی (پاکت پی سی) یه نرم افزار با اجازه بنده تو گوشی نصب میشد که قابلیت های مولتی مدیایی nero رو تا حدودی تو گوشی در دسترس قرار میداد . ولی الان که از nero8 یا nero10 استفاده می کنم از این خبرا نیست . به خاطر تعویض سیستم و اینکه سیستم جدید از windows 7 x64 بهره میبره نمیشه که اون سی دی رو روی این سیستم نصب کرد و در این صورت من از این نرم افزار بی بهره ام .
سوال اینجاست ، چطور می تونم بدون اون سی دی به اون نرم افزار دسترسی پیدا کنم ؟
قبلاً و قلباً از همکاری و همیاری شما متشکرم !
نخیر هیچ فرقی تو کیفیت نداره فقط تنها چیزی که اضافه داره اینکه که قابلیت های مولتی مدیا بهش اضافه شده که برای همه کاربرد نداره
دوستان من از Nero Multimedia Suite v10.5 Platinum HD استفاده میکنم
موقع کار کردن با Nero Vision وقتی که وارد Make DVD یا Make Bluray میشم و فایلی رو میخوام import کنم پیغامی میده واسه فعالسازی! و بعد هم از برنامه خارج میشه. بخش های دیگه مشکلی نداره
سریال جدیدی لازمه؟
لطفا راهنمایی کنید
نسخه های بالای نرو مثل 9 یا 10 فک کنم خود 10 بیشتر همین مشکل سریال رو دارن. شما شاید تو قسمت کرک نرو تو انجمن کرک بپرسی جوابتو بگیری.
یا شاید دوستان دیگه هم اگه بلدن حتما اینجا هم میگن.
با سلام
من میخام یه dvd صوتی تصویری که پسوندش vob هست رو در سیستمم کپی کنم و بعدش از یکی دو فایل مشخص رایت بگیرم
یه بار اینکارو کردم و فقط تصویر رایت شده و dvd که رایت کردم صدا نداره.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1043x180.
این فایلهایی که دورشون خط قرمز کشیدم رو کپی کردم و بعدش با نرو اینا رو رایت کردم اما فقط تصویر رایت شده و صدا نداره.
حالا چیکار باید بکنم که صدا هم رایت بشه؟
سلام
سییستم من پنتیوم 4 ، رم 512 مگ و ویندوز هم اکس پی سرویس پک 3 هست .
در نرو 6 ، در برنامه Nerovisionexpress 2 ، وقتی یک فایل ویدئو رو لود می کنم فقط صدای فایل پخش میشه و قسمت پریویو ، صفحه سیاه هست و هیچی نشون نمیده . مشکل از کجاست ؟
شما نسخه بالاتر nero vision رو از لینک زیر دانلود کنید ببینید چی میشه.
لینک دیگرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه بالاتر برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام با نصب برنامه Nero_Multimedia_Suite ورژن 10 و یا 11 هر کدوم که نصب کردم در قسمت رایت سی دی گزینه ای برای رایت ویدئو نداشت اما برای دی وی دی داره چرا؟و برای اضافه کردن لطفا راهنمایی کنید؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)