باز هم دست هادی جون درد نکنه
من هم خیلی وقت بود که دنبال یک همچین چیزی بودم
چند تایی هم پیدا کرده بودم اما هیچکدوم کار نمی کرد
اما اینایی که هادی جون گذاشته کار میکنه![]()
باز هم دست هادی جون درد نکنه
من هم خیلی وقت بود که دنبال یک همچین چیزی بودم
چند تایی هم پیدا کرده بودم اما هیچکدوم کار نمی کرد
اما اینایی که هادی جون گذاشته کار میکنه![]()
پچی برای خاموش کردن چراغ های پشته صفحه کليد هست ؟!
يه پچ هست توضيحش اينه :
Turn off lighting effects forever
اين کارش همينيه که گفتم ؟
آره كارش همينه ولي شب به مشكل ميخوري
آره من گفته بودم.
آخه ديدم همه دارن دنبال كسي كه اين حرف را زده بود ميگشتن منم خودمو معرفي كردم.![]()
يعني چي يعني بدون اينكه هندزفري وصل كني وقتي راديو را روشن ميكني شبكه ها رو ميگيره؟
آخه منم نصب كردم و بدون هندزفري راديو روشن ميشه ولي فقط خش خش ميكنه نميتونه كانالي را بگيره!!!
سلام، نمی دونم چرا گوشی من با این bypass db2020 securitty مشکل داره ...
موقعی که میخوام پچ quick acces رو بریزم، باید تیک bypass db2020 securitty بزنم که مشکل همین جاس ....
در اواسط نصب میگه که باتری و دربیار دوباره بزار و ready رو بزن منم این کارو میکنم بعد که میام کابل رو بزنم گوشی رو کامپیوتر نمیشناسه منم مجبور میشم چند بار کابل رو دربیارم و دوباره c رو بگیرم و کابل رو وصل کنم ... در همین جاست که میگه trying to launch boot loader ... و زیرشم مینویسه اگه تا 15 ثانیه کار ادامه پیدا نکرد stop رو بزن ... که اگه بزنی یا نزنی فرقی نمیکنه و گوشی دیگه روشن نمیشه تا مجبور شی فلش کنی و گوشی به ... بره !
حالا پیشنهادتون چیه ؟
حسام جون من نگفتم که بدون هندسفری میتونی کانال بگیری
من فقط گفتم
این پچ کار میکنه نه چیز دیگه
در ضمن
اگه میخوای بدون هندسفری کانال بگیری و به رادیو گوش کنی
میتونی از یک سوزن، چاقو ، سیم ، و یا هرچیز فلزی دیگه استفاده کنی ( به عنوان آنتن )
استفادش هم خیلی راهته
اگه به ردیف دوم از سمت چپ ورودی گوشیت ( همونجایی که هندسفری رو به گوشی وصل میکنی ) یک تکه سیم و یا چیز فلزی اتصال بدی به طرز شگفت آوری میبینی که رادیو کار مینه و میتونی باهاش خوش باشی
البته امیدوار که شما این روش رو از قبل میدونستید
من هم این آموزش رو برای افراد مبتدی مثل خودم گذاشتم
قصد جسارت نداشتم![]()
باتشکر
موفق باشید![]()
آره جواد راست میگه
برای راحتی هم میتونی گوشی تو باز کنی و یک سیم از همون پایه ای که جواد گفت از داخل به اون میله ای که بند وصل میشه لحیم کنی که خیلی تمیز کاری میشه
فقط کافیه دستتو بزنی به اون میله و یا میتونی از یک سیم به عنوان بند استفاده کنی که هم کار آنتن رو برات انجام بده![]()
من اين پچو تو صفحات قبلي گذاشتم و توضيحش هم دادمپچی برای خاموش کردن چراغ های پشته صفحه کليد هست ؟!
يه پچ هست توضيحش اينه :
Turn off lighting effects forever
اين کارش همينيه که گفتم ؟
در مورد راديو بدون هندز فري بايد بگم كه بهترين وسيله براي استفاده از آنتن البته بطور موقتي استفاده از بدنه الومينيومي قرص هست
چون ورق آلومينيومي پشت محفضه قر صها عريضتر هستند امواج زيادي را جذب ميكنند و ايستگاهها را خوب و كامل ميتونند دريافت كنند
حسام جون در مورد اون پچ كه كنترل راديو و پلير توسط هندز فري بود من نتونستم ازش كار بكشم
ظاهرا بايد دستور صوتي فعال بشه و منم اينكارو كردم ولي بازم كار نكرد
اون پچو دوباره اينجا بزار ببينم جريان چيه ميتونم استفاده كنم يا نه
Last edited by golmohammadi; 15-08-2008 at 17:02.
اول از همه از تمام كساني كه در مورد آنتن راديو اطلاعات مفيدي دادن ممنون.
من پچ را ندارم خودم ولي تو همين تاپيك با توضيح طريقه راه اندازيش گذاشتم.
در ضمن پچ سالم هست چون خودم از همون پچ استفاده كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)