تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 254 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینتر کولر سیستمی هستش که توی موتورهای توربو به کار میره
    وظیفه اونم خنک کردن هوای ورودی به توربو هستش (اینجا رو شاید اشتباه کرده باشم) تا میزان تراکم پذیری هوای ورودی بیشتر بشه
    ئقیقا نمیدونم چقدر هستش ولی با کدهای اسکانیا بله 340 اسب هستش
    برای یک کشنده توان زیاد مهم نیست
    با توجه به ثابت بودن خداکثر ظرفیت بار هر چقدر توان کشنده بالا باشه بار سنگینتر رو با فشار کمتری روی موترو با سرعت بیشتری میتونه حمل کنه
    ولی فاکتورهای اصلی ضرایب گیربکس و دیفرانسیل تو بیشترین وزن بار دخیل هستن
    میدونید ماک هایی که همشون به پر قدرت بودن موتور مشهور هستن توان موتورشون 250 اسب بخار هستش و این شاسی و دیفرانسیل و گیربکس اونها هستش که قابلیت حمل بارهای سنگین رو به اونها میده

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینتر کولر سیستمی هستش که توی موتورهای توربو به کار میره
    وظیفه اونم خنک کردن هوای ورودی به توربو هستش (اینجا رو شاید اشتباه کرده باشم) تا میزان تراکم پذیری هوای ورودی بیشتر بشه
    ئقیقا نمیدونم چقدر هستش ولی با کدهای اسکانیا بله 340 اسب هستش
    برای یک کشنده توان زیاد مهم نیست
    با توجه به ثابت بودن خداکثر ظرفیت بار هر چقدر توان کشنده بالا باشه بار سنگینتر رو با فشار کمتری روی موترو با سرعت بیشتری میتونه حمل کنه
    میدونید ماک هایی که همشون به پر قدرت بودن موتور مشهور هستن توان موتورشون 250 اسب بخار هستش و این شاسی و دیفرانسیل و گیربکس اونها هستش که قابلیت حمل بارهای سنگین رو به اونها میده
    بله کلا اینتر کولر کارش خنک کردن هوای ورودی هست و با بهتر کردن تنفس موتور سر و کار داره .
    درسته همه چیز قدرت موتور نیست . همین ماک یا بنز مایلر 2628 که خیلی قوی و سرخت هستن به ترتیب 250 و 280 اسب قدرت دارن . ولی خداییش خیلی خر زورن خیلی

4. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خب محل سکونتم دیگه رفیق خوب:داداشم بابک ناظم

پيش فرض

همین ماک یا بنز مایلر 2628 که خیلی قوی و سرخت هستن به ترتیب 250 و 280 اسب قدرت دارن . ولی خداییش خیلی خر زورن خیلی
    پس به چی بستگی داره خودم هم دیدم اکثر این کمر شکن هارو ماک یا بنز قدیمی ها یا همین ماشین ها قدیمی میکشه

پی به چی ربط داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

پس به چی بستگی داره خودم هم دیدم اکثر این کمر شکن هارو ماک یا بنز قدیمی ها یا همین ماشین ها قدیمی میکشه

پی به چی ربط داره؟
    همونطور که دوستمون گفت به گیربکس شاسی دیفرانسیل . مثلا گیربکس 2 کشنده مایلر و ماک خیلی قدرتی هست
    میشه گفت ماک مدیون گیربکسشه
    مثلا مرسدس تیتان 3850 که 500 اسب قدرت داره . مدل قدیمی هم هست با موتور 16 لیتری تونسه 1100 تن بار رو از جنوب ببره شمال . میدونی که الان کامیون های 700 اسبی هم شاید نتونن این کارو بکنن . ولی اون ساخته شده برای تناژ بالا
    Last edited by Actros; 21-02-2011 at 14:04.

7. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت به گیربکس شاسی دیفرانسیل . مثلا گیربکس 2 کشنده مایلر و ماک خیلی قدرتی هست
    میشه گفت ماک مدیون گیربکسشه
    مثلا مرسدس تیتان 3850 که 500 اسب قدرت داره . مدل قدیمی هم هست با موتور 16 لیتری تونسه 1100 تن بار رو از جنوب ببره شمال . میدونی که الان کامیون های 700 اسبی هم شاید نتونن این کارو بکنن . ولی اون ساخته شده برای تناژ بالا
    یه چیزی میگم نخندین

یعنی میشه گیربکس رو به دو نوع سرعتی و قدرتی تقسیم کرد؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله همینطوره گیربکسها در هر نوعی چه سواری و چه سنگین سرعتی و قدرتی هستن
    یه عده گشتوار رو افزایش میدن یه عده توان رو
    یه چیز جالب بهتون بگم فکر میکنید ترکتورهای بزرگ یا بولدزرها و لودرهایی که سنگ و خاک زیادی رو میتونن جا به جا کنن چقدر توان موترو دارن؟
    بیشترشون کمتر از 300 اسب بخار ولی گیربکسهای دارن که دور پایینی رو دارن و گشتاورهای سرسام آوری رو به محورهای نیرو منتقل میکنن
    بیشتر این مباحث به مبدلهای نیرو و گشتاور مربوط میشه

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

این عکسو امروز گرفتم
    خدایی با یه کم بزک عجب چیزی میشه

12. 2 کاربر از SHIRIN 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینجا کجاس که این عکسو گرفتی شیرین ؟
    خداییش 1844 همیشه قیافش تازگی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش داشتم با ماشینم تو یک بزرگراه با سرعت معمولی 85-90 تو لاین 2 حرکت می کردم. به یه پل با طول عرشه بزرگ ( پل سیدی مشهد) رسیدم و تصمیم گرفتم از ماشین جلوییم سبقت بگیرم. به اینه نگاه کردم پشتم هیچ خبری نبود و خیلی راحت اومدم تو لاین 1. اما دقیقا چند ثانیه بعد یک نوشته IVECO با حداقل فاصله از من تو آینه وسطم خود نمایی می کرد! باورم نمی شد این دیگه از کجا اومده بود. چون تک سرنشین بودم و دور ماشین هم مناسب بود یه بار راهمنا زدم و پدال گاز رو تاآخر فشار دادم به این امید که پرایدم که 5000 تا بیشتر کار نکرده و نفس خوبی هم داره دور بگیره و از غول پشتم جدا بشم. اما ظاهرا بی فایده بود لعنتی چراغ می داد و راه می خواست! همزمان با سبقت گرفتنم اومدم لاین 2 و دیگه گاز رو رها نکردم تا یه جوری با این ایویکو 330 شاخ ، کل کوچیکی داشته باشم. اما راهم بسته بود و یه خورده شل کردم و اون منو گرفت. این کامیون واقعا یک هیولاست.اگر چه گاریش هم خالی بود. حدود 100 متر جلو تر از من هم از یه خاور با یک تغییر مسیر ناگهانی لایی وار از سمت راست سبقت گرفت و ناپدید شد. تصور کنید این تریلی با این سرعت و این وضع رانندگی متاسفانه چه سوانحی رو می تونه ایجاد کنه.
    Last edited by mansour 64; 26-02-2011 at 11:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اینجا کجاس که این عکسو گرفتی شیرین ؟
    خداییش 1844 همیشه قیافش تازگی داره

اینو تو فیروزکوه گرفتم

آره خدایی حدود 4 ماه 1844 ندیده بودم ولی خدایی 1844 با یه اسکانیا r420 هم عوض نمیکنم این ماشین با یه بادشکن میشه سالار صای موتوراش دیونه میکنه

سلام
    چند روز پیش داشتم با ماشینم تو یک بزرگراه با سرعت معمولی 85-90 تو لاین 2 حرکت می کردم. به یه پل با طول عرشه بزرگ ( پل سیدی مشهد) رسیدم و تصمیم گرفتم از ماشین جلوییم سبقت بگیرم. به اینه نگاه کردم پشتم هیچ خبری نبود و خیلی راحت اومدم تو لاین 1. اما دقیقا چند ثانیه بعد یک نوشته IVECO با حداقل فاصله از من تو آینه وسطم خود نمایی می کرد! باورم نمی شد این دیگه از کجا اومده بود. چون تک سرنشین بودم و دور ماشین هم مناسب بود یه بار راهمنا زدم و پدال گاز رو تاآخر فشار دادم به این امید که پرایدم که 5000 تا بیشتر کار نکرده و نفس خوبی هم داره دور بگیره و از غول پشتم جدا بشم. اما ظاهرا بی فایده بود لعنتی چراغ می داد و راه می خواست! همزمان با سبقت گرفتنم اومدم لاین 2 و دیگه گاز رو رها نکردم تا یه جوری با این ایویکو 330 شاخ ، کل کوچیکی داشته باشم. اما راهم بسته بود و یه خورده شل کردم و اون منو گرفت. این کامیون واقعا یک هیولاست.اگر چه گاریش هم خالی بود. حدود 100 متر جلو تر از من هم از یه خاور با یک تغییر مسیر ناگهانی لایی وار از سمت راست سبقت گرفت و ناپدید شد. تصور کنید این تریلی با این سرعت و این وضع رانندگی متاسفانه چه سوانحی رو می تونه ایجاد کنه.
    این که کاملا عادیه ما چند روز پیش تو اتوبان با 130 تا میرفتیم یه atego اومد پشتمون دوتا نور بالا زد زدیم کنار سبقت گرفت رفت

همین بابای خودم باش رفته بودم تبریز داشت با 110 تا میرفت گفت تازه رو 110 قفل وگرنه ماشین داره جاده رو گاز میگیره تازه ماشین داشت نفس میکشید اگه قفل نبود تا 140 تا هم میرفت معلوم بود ماشین هنوز جا داره ولی قفل بود

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

اینارو هم امروز شکار کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •