با idm و فایر فاکس به راحتی میشه از سرویس های دانلود با نرم افزار دانلود کرد
چرا بعد از مدتی چی میشه که خود دانلودر فاکس دانلود میکنه؟![]()
با idm و فایر فاکس به راحتی میشه از سرویس های دانلود با نرم افزار دانلود کرد
چرا بعد از مدتی چی میشه که خود دانلودر فاکس دانلود میکنه؟![]()
مشکل بیشتر از کرک IDMمیتونه باشه
می تونید کرک IDM 5.xx رو از اینجا دانلود کنید
webq.blogsky.com/pages/IDM-LastVersion-Patch
یه مدتی میشه با این کرک کار میکنم حتی رو ورژن های جدیدی که بیاد هم کار میکنه، حتما ورژن 5 به بعد باید باشه
سلام دوستان IDM میخاستم ببینم میشه بهش صف دانلود داد؟ 44 تا پارت رو میخام یکی یکی دانلود کنه دیگه نخام یکی که تموم شد خودم بیام بعدی رو بهش بدم لینکارو بهش بدم خودش اولی که تموم شد بره دومی و تا اخر . همچین چیزی داره و اگه داره لطف کنین یه اموزش بدید ممنون
سلام
بله امکانش هست ،شما لینک ها رو بذارین تو IDM و از گزینه Scheduler و تب Files in the queue تنظیمات خودتون رو اعمال کنید .
سلام دوستان
چجوری میتونم IDM رو با Google Chrome هماهنگ کنم؟
البته میدونم که باید گزینه Use Advanced . . . رو بزنی ولی وقتی میخوام دایرکتوری رو انتخاب کنم اصلا پوشه ای که GC توشه رو نمایش نمیده
سلام
تیک گزینه مربوط به جستجو گرتون رو در لیست زیر بزنین :
سلام.. گاهی که من می خوام از بعضی سایت ها دانلود کنم (منظورم صرفا سایت های آپلود سنتر مثل رپیدشیر نیست.) بعد از اینکه مدتی از دانلود فایل می گذره سرعت به صفر می رسه و بعد از مدتی (یا بعد از Cancel کردن و دوباره ادامه دادن - چون معمولا هم resumable هستن) این پیغام رو دریافت می کنم (همین طور که تو پیغام می بینید اسم فایل و آدرس سایت هم هست.) :
مشکل از کجاست؟
ممنون...
Last edited by N O V A L I S; 01-05-2010 at 21:09.
درود
به احتمال زیاد لینک دانلود تغییر پیدا میکنه !
حتما بعد از این ارور خود به خود وب سایتی که ازش لینک رو برداشتین هم میاد !
سلام
ميشه بعد از تعويض ويندوز دانلود رو ادامه داد ؟ من الان يه فيلم 700 مگي رو نصفش رو دانلود كردم و ميخوام ويندوز رو عوض كنم و دانلود رو ادامه بدم البته اينم بگم كه دانلود قابليت ريزوم داره منتها وقتي بخواد ويندوز عوض كنم درايو C كه idm توش نصب هست فرمت ميشه ....
با تشكر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)