سلام!
یه سوال :
سرویسای 128 نقره ای لایزر سرعت دانلودش چقدره؟
سلام!
یه سوال :
سرویسای 128 نقره ای لایزر سرعت دانلودش چقدره؟
بروبچ انقدر تاپیک لایزر رو آپ نگه ندارید.دست زیاد شده
خداییش میگم.از وقتی من و چند نفر دیگه سرویسامون وصل شده کارمون شده اینجا اسپم گذاشتن.
بعد چند روز سرعت و پینگم افتضاح شده.شاید واقعا از تعریفای اغراق آمیز بچه های این تاپیکه.
تایید میشه
اوایل خوب بود احتمالاً همون که دست زیاد شده سرعت افتضاح،پینگ بالا...
فکرکنم خودم بودم این تاپیکو کشیدم بالا ، احتمال داره دیگه کوچ کنم از این سرویس![]()
دوستان من الان 512 طلایی رو می خوام.
دانشجو هستم.
چه مدارکی لازم هست؟
کپی شناسنلمه صاحب خط؟(مستاجر هستم)
نامه از دانشگاه؟(چه نامه ای لازم هست؟کارت دانشجویی لازم هست؟)
نه بابا
من دارم لایزر رو مدتی رصد میکنم ..... همونی که گفتم
ار وقتی که صحبت گرون شدن کردن و لایزر این سرویس های جدیدشو ارائه کرد اینطوری شده ... حال دادن تموم شد
پینگو داشته باش :
L]
سرویس به اصطلاح طلائی 384/512 هم دارم... این دوره تموم بشه میرم سراغ یه سرویس دهنده دیگه
پرسیدن این سوالا و جواب دادن من فقط اسپم محسوب میشه و الکی تاپیک رو بالا آوردنه.
چون به راحتی میتونید از خود پشتیبانی شرکت بپرسید. 82955555
--
دوستان شدیدا خواهش دارم هر سوالی رو اینجا نپرسید.
یه عده دارن حقوق میگیرن از شرکت که همین سوالای شما رو جواب بدن.البته من خودمم اولا همین سوالا رو اینجا پرسیدم ولی بعد به این نتیجه رسیدم که بهترین کار اینه که این سوالا رو از اهلش بپرسم تا جواب دقیقشو بدونم ( نه از رو حدس و گمان ).
والا زنگ زدم.بعد 20 دقیقه پاسکاری .با عصبانیت جواب دادند. ناقص جواب دادند.برای همین اینجا مطرح کردم.
فکر نمی کنم پرسیدن اینجا مشکل داشته باشه.چون این تا پیک برای همین کار هست!
کپی شناسنامه و کپی کارت ملی صاحب خط
برای 512 طلایی کارت دانشجویی کافیه. برای من که نامه نخواستن
اگه شرکتی قبل خرید ازش اینجوری جوابتو میده دیگه چرا میخوای ازش سرویس بگیری ؟
این همه سرویس دهنده ی بزرگ که هر چند وقت یه بار به پهنای باندشون اضافه میکنن هست . نمیدونم بچه هایی که امکانشو دارن چرا میان لایزر ؟ پارس و صبا خداییش خیلی بهتره.من مودمشو نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)