نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزيز بايد بگم كه نه نداره ولي سيستم وب اسكن داره كه صفحات وب رو اسكن مي كنه
براي داشتن فاير وال همراه ضد ويروس كاسپر بايد از بسته اينترنت سيكيوريتي كاسپر اسكاي استفاده كنين كه خيلي كامل و جامع هست
![]()
![]()
نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزيز بايد بگم كه نه نداره ولي سيستم وب اسكن داره كه صفحات وب رو اسكن مي كنه
براي داشتن فاير وال همراه ضد ويروس كاسپر بايد از بسته اينترنت سيكيوريتي كاسپر اسكاي استفاده كنين كه خيلي كامل و جامع هست
![]()
![]()
گفتم اينو ببينين شايد ندونين
با استفاده از اين ويزارد مي تونين يه سي دي بوت ايبيل درست مي كنه كه داراي ضد ويروس هست يجور مين ويندوزه كه خيلي بدرد مي خوره براي درست كردنش بايد نرم افزاري كه معرفي كره رو دانلود كنين بعد طبق ويزار عمل كني يه فايل ايزو مي ده كه مي تونين روي سي دي رايت كنين
![]()
سلام
يه سوال در باره Kaspersky Internet Security 6.0 داشتم .
در قسمت Anti-Spy يه چيزي به نام Anti-Phising وجود داره من ميخواستم بدونم کار اين قسمت چيه؟ آيا باعث کندي اينترنت ميشه يا نه؟
چون من قبلا از NOD32 استفاده مي کردم و يه جايي تو تنظيماتش بود که اگر فعالش ميکردم سرعت اينترنتمو پايين مي آورد(به دليل مسائل امنيتي وقتي تو اينترنت ميرفتم اول صفحه هاي اينترنت رو خودش دانلود و چک مي کرد بعد اجازه مرور صفحه ها رو به من ميداد). حالا ميخوام بدونم که اين قسمت تو کاسپر هم همين کارو انجام ميده يا نه؟
اگر جواب منفيه ميخواستم بدونم همچين خاصيتي اصلا تو کاسپر وجود داره يا نه؟اگه وجود داره مربوط به کدوم قسمت ميشه ؟
ممنون
karimi_1366 جان عزيز درباره Anti-Phising بايد بگم كه مربوط به سيستم ضد سيادي (بعدا ميگم چرا اشتباه نوشتم) مي شه يعني سايتهاي كه خودش رو به جاي سايت هاي قابل اعتماد جا مي زنن و اطلاعات رمز و .. رو سرقت مي كنن اين قابليت مي تونه شما رو محافظت كنه از اين جور چيز ها
دوم كاسپر اسكاي هم صفحات اينترنتي رو چك مي كه البته سرعت رو كم نمي كنه چون چك كردنش فقط اسكريپ ها و چيز هاي مشكوك هستش ولي فايروال كاسپر اسكاي مثل هر فايروال ديگه سرعت رو كم كمي كنه !!
توجه كنين به كلمه فيشينگ كه به صورت جالبي هست fishing يعني ماهيگيري و صيادي ولي كامه Phising يه چيزي به صورت سيادي مي شه يا شيادي
منم هنوز مشكل دارم با فيروال
فكر كنم تنها راه استفاده از بسته اينترنت سكيروتي كاسپر باشه !!!
فايروال عالي هست من ازش راضيم
البته يه كاستي هاي داره ولي بد نيست
خيلي هم ساده و بدون تنظيمات پيشرفتست
والا از بين تست هاي بين المللي خبر ندارم![]()
راستي يه ضرب المثل مگه هيچي جاي اوت پست رو نمي ده![]()
Last edited by AK1; 01-08-2006 at 01:42.
دوست عزیزنوشته شده توسط Amir_P30
نتایج معتبرترین تست انجام شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نسخه جديد 6.0.0.303 Kaspersky Internet Security
را دانلود كنيد
با كرك نسخه قبل 6.0.0.300 كار ميكنه نگران نباشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Asali; 07-08-2006 at 00:17.
كسي كركش را پيدا نكرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)