تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 649 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ضمنا الان امنیا 8گیگ 680 تونه و کامتل قول داده که x1 با قیمت 800 وارد کنه که بعید میدونم و تا ورود x1 به بازار امنیا ارزون تر هم میشه
    متاسفانه از نظر قیمت بدون هیچ شکی اوضاع به نفع امنیا خواهد بود اما .......

باید صبر کرد..............

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

قیمت پیش فروش Xperia x1 در سوئد حدود 1000 کرون کمتر شد. یا بهتر بگم با قیمت 1000 کرون کمتر گیر آوردم.

الان قیمت اولیه این گوشی حدود 810.000 تومن است و از الان هم قابل خریدن. این قیمت نسبت به گوشی
    Nokia N96 حدود 148.000 هزار تومن ارزونتره. یعنی قیمت ان96 حدود 958.000 تومن میشه. حالا کیه که
    Xperia رو با این قیمت ول کنه بره سراغ ان96؟

هر کرون سوئد 141 تومن.

Xperia لیسنس 1 ساله GPS داره در حالی که لیسنس GPS گوشی ان96 فقط 3 ماه ناقابل است.

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

persian boy عزیز یادش بخیر یکی از مفیدترین تاپیک های سایت بود p1 یا k810 و تقریبا همه مطالب پی1 توی اون تاپیک گفته شد
    انشاالله x1 بخری و تاپیک بترکونی

راستش دوستان من گوشی میخوام تا برام pdf مثل هلو اجرا کنه و بدون شک ppc تو این زمینه از همه بهتره حالا به نظرتون وایسم تا x1 بیاد و افت قیمتش بکنه یا همین امنیا بگیرم؟؟؟؟

ممنون corey عزیز. البته اگه دوستانی مثل شما در اون تاپیک نبودند که اونجا اصلا تاپیک نبود. با کمک شما بود که
    اون تاپیک رونق گرفت.

بین Omnia و Xperia هم هرچی گرفتی مبارکت باشه. جفتشون گوشی های خوبی هستند اما در نظر داشته باش
    که شاید امروز فقط PDF برات مهم باشه اما یکی دو ماه بعد از خرید گوشی احتمال اینکه به یه سری چیزای دیگه
    هم علاقمند بشی وجود داره. این پاکت پی سی ها هم که قیمت کمی ندارند بگیم که فردا میفروشیم یا عوضش
    میکنیم. کسی که پاکت پی سی میخره باید فکر خیلی چیزا رو بکنه. مخصوصا گارانتی که مهمترین نکته در خریدشه.

به فکر رزولیشن گوشی هم باش که فردا باهاش مشکلی پیدا نکنی. اما اگر میخوای ضرر نکنی و فقط یک پاکت
    پی سی معمولی داشته باشی که در حد دایموند برات کار کنه و قیمتش اما از این پاکت پی سی های جدید
    ارزونتر باشه من بهت Toshiba G900 رو پیشنهاد میکنم. با ال سی دی 3 اینچی و رزولیشن برابر با Xperia.

یک قابلیت خوبش هم تشخیص اثر انگشت برای قفل گذاری روی برنامه ها است که فقط با اثر انگشت خودت باز
    بشن. خیلی چیزای دیگه داره. اگر قیمتش در ایران حدود 500 تومن باشه پیشنهاد میکنم همینو بگیری نه
    اینکه 2 برایر قیمت بدی به یک گوشی جدید که بعد از مدتی شدید افت قیمت بکنه. الان G900 افت قیمتش
    رو کرده و فکر نکنم از این هم پایین تر بره.

اینجا که میشه با قیمت 500 تا 550 هزار تومن دست اولش رو گیر آورد. اونجا رو هم خبر ندارم.
    هر چی گرفتی مبارکت باشه.

5. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش می کنم مهران جان ما اون زمان تازه وارد بودیم و از اطلاعات شما استفاده می کردیم و اون تاپیک واقعا مفید بود و من به خاطر همون تاپیک بود که پی1 خریدم

درست میگی امنیا و x1 جفتشون قیمتشون بالاست و منم دوست دارم که هر کدوم میگیرم انقدر عالی و خوب باشه که تا چند سال نخوام عوضش کنم

راستش فعلا که pdf برام حیاتی شده و اولویت اصلی هست ولی فکر کنم x1 و امنیا جفتشون بتونن تا مدتی تمام نیازهام بر طرف کنن

راستش گارانتی محصصولات سامسونگ تو ایران نسبت به سایر برندها خیلی بهتره و الان بهترین گارانتی مایکروتل سامسونگ داره

راستش تنها نکته منفی امنیا به نظرم صفحه کلید qwerty هستش و دوست دارم ppc که میخرم qwerty داشته باشه مشکل رزولشن هم تو امنیا به اون شکل وجود نداره و یکی از بچه های همین فروم گرفته و تمام برنامه ها بدون مشکل و فول اسکرین اجرا کرده

در رابطه با توشیبا g900 هم راستش این برندها مثل توشیبا و asus و palm تو ایران نمایندگی رسمی و فعال ندارن و خریدشون ریسکه و فعلا بهترین ppc های موجود اینجا امنیا و دایموند هستند
    قیمت امنیا 8گیگ هم الان 680 تومنه که به نظرم مناسبه و قبل از ورود x1 باز هم بهتر میشه

7. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آره corey جان درست میگی. بهر حال شما شرایط اونجا رو بهتر از من میدونید. اومنیا هم قیمت مناسبی داره اونجا.

راستی دوستان من همین الان Xperia رو از همون شرکتی که عکسش رو در بالا گذاشتم سفارش دادم.

محتوای جعبه اش نوشته شده که یدونه مموری کارت 4 گیگ هم همراهش هست. من که با 4 گیگ راضی
    نمیشم. حالا نمیدونم کی بدستم میرسه. پی1 رو هم از همین شرکت خریدم و 3 روز بیشتر طول نکشید به دستم
    رسید. این یکی رو نمیدونم.

دیگه نتونستم تحمل کنم. هی رفتم این سایت و اون سایت رو نگاه کردم بیشتر وسوسه میشدم. امیدوارم در خریدش
    اشتباه نکرده باشم. راستی رنگ نقره ایش رو هم گرفتم آخه همرنگ پی1 هست.
    یخورده نگران زبان فارسیش هستم و اینکه چون سری اول هست که گرفتم ممکنه مشکلاتی داشته باشه که در
    سری های بعدی حل بشه. اما پی1 رو هم که سری اول گرفتم ضرر نکردم چون با آپدیت فریمور مشکلاتش حل شد.

حالا ببینیم چطور میشه. اگر سالم بدستم رسید و در راه پست زیر چرخهای تریلی له نشد در مورد قسمت هایی
    که دوست داشتید توضیح میدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب مهران جون اگه مثل همون ریویویی که از پی1 گذاشتی از x1 هم بزاری عالی میشه

پیشاپیش هم مبارک باشه و مثل پی1 برات مفید باشه

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

راستی دوستان من همین الان Xperia رو از همون شرکتی که عکسش رو در بالا گذاشتم سفارش دادم.
    انشالا مباركت باشه
    حتما برامون عكس لايو ازش ميذاري !

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خب خدا رو شکر این گوشی هم امد.........ایا وارد بازار ایران شده؟؟؟
    مهران جان قیمت n96 هم همین حدوده ولی داره با سرعت نور کم میشه...........
    راستی اخر اتو روتیت داره یا نه؟؟؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

به به !!
    آقا پرشین بوی عزیز
    یادش بخیر چقدر این پی وان رو ترکوندی تو (تاپیکش رو میگم) !!
    ایول خوشم میاد از گوشی که خوشت میاد میخریش !!
    آقا منتظر ریویوو های خفنت هستیم !!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آقا چرا این تاپیک اینجوری شده ؟؟
    انتقالی شده ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •