تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 1045 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه farnaz_bahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال درباره ی mail merge داشتم:
    1 من می خواهم میلم فارسی باشه عدد هایی که توی متن اصلی هست فارسی هستند اما عدد هایی که قراره از روی لیست وارد متن بشه انگلیسی هستند. چه طور می تونم این مشکلو حل کنم؟
    2 من تو گام آخر(6) مشکل دارم اگه راجع بهش توضیح بدید ممنون می شم.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون. امتحان می کنم حتما. (منظورم تقریبا همین بود. چون من معمولا وقتی تایپ می کنم سند هام ترکیبی از فارسی و انگلیسی هستن. فارسی و چند صفحه انگلیسی آخر اون. یا اینکه فارسی ولی با جملات انگلیسی داخلش و ... امید وارم با روش شما درست بشه.)
    باز هم ممنون/

داره خودمونی میشه Professional_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بر دوست عزيزم پروفشنال آي تي

مطلب جالبي بود

اين سايت چي هست؟
    آدرسش چيه ؟
    مال كي هست؟
    تازه كاره؟

موفق باشي
    یک سایت وارز هست برای کرکینگ نرم افزارها
    اکثر این کرکهایی که برای نرم افزارهای فارسی را می بینید مال کاربراین همین سایته
    البته فرومهای دیگه ای هم داره
    فقط مشکل اینه که فعلا عضو جدید نمی پذیره اگر وارد این سایت شدید برای یکی از مدیران سایت نامه بفرستید یا توی مجید آن لاین می تونید نام کاربری معین را جستجو کنی
    اگه وارد سابت بشید دیگه ازش خارج نمی شید
    من دیروز به کرک یک نرم افزاری احتیاج داشتم که البته خارجی بود هر چه قدر توی اینترنت گشتم نتونستم پیدایش کنم ولی توی این سابت یکی از کاربران برام نرم افزار را کرک کرد واقعا تعجب کردم
    عالیییییییه
    آدرس سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه وقت کنم باز هم براتون می نویسم
    Last edited by Professional_IT; 07-10-2007 at 22:04.

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    دو سوال:
    این Auto text توی آفیس 2007 کجا رفته ؟
    با auto text زمانی که یک جمله رو بخوای مرتب در متن استفاده کنی کافی سه حرف اول رو بنویسی ، اونوقت خود ورد کل جمله رو به صورت هاینت نشون می ده که با زدن اینتر کل جمله رو می نویسه و برای من کاربرد زیادی داشت.
    در مورد نقطه و ویرگول هم بگم که در ورد 2003 زمانی که شما اعداد رو وارد می کردی در قسمت نامبرینگ صفحه کلید با زدن کلید . یا همون del اعداد رو سه رقم سه رقم به این صورت می نوشت
    123،123،123
    ولی الان اینجوری شده و باید حتماً از دکمه shift استفاده کنی تا بتونی بعد از عدد سوم کاما بزاره
    با تشکر از زحماتتون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال درباره ی mail merge داشتم:
    1 من می خواهم میلم فارسی باشه عدد هایی که توی متن اصلی هست فارسی هستند اما عدد هایی که قراره از روی لیست وارد متن بشه انگلیسی هستند. چه طور می تونم این مشکلو حل کنم؟
    2 من تو گام آخر(6) مشکل دارم اگه راجع بهش توضیح بدید ممنون می شم.
    سلام دوست عزيزم

در مورد سوال اولت در كد زير توضيح داده شده است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سوال دومت هم ، مرحله اخر ارسال اطلاعات merge شده در يك سند ديگه و كار كردن با اونه كه فكر نكنم مشكلي باشه

اگه سوالي داشتي با جزئيات دقيق‌تر و همراه با عكس بپرس

شاد باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    دو سوال:
    این Auto text توی آفیس 2007 کجا رفته ؟
    با auto text زمانی که یک جمله رو بخوای مرتب در متن استفاده کنی کافی سه حرف اول رو بنویسی ، اونوقت خود ورد کل جمله رو به صورت هاینت نشون می ده که با زدن اینتر کل جمله رو می نویسه و برای من کاربرد زیادی داشت.
    در مورد نقطه و ویرگول هم بگم که در ورد 2003 زمانی که شما اعداد رو وارد می کردی در قسمت نامبرینگ صفحه کلید با زدن کلید . یا همون del اعداد رو سه رقم سه رقم به این صورت می نوشت
    123،123،123
    ولی الان اینجوری شده و باید حتماً از دکمه shift استفاده کنی تا بتونی بعد از عدد سوم کاما بزاره
    با تشکر از زحماتتون
    سلام دوست عزيزم

Autotext در ورد 2007 به قسمت Building Block منتقل شده ولي راه حل ساده آوردن اون كه توي 2003 و XP هم همين بود انتخاب متن موردنظر براي Autotext و زدن كليد تركيبي ALT+F3 مي‌باشد. اون موقع ازت مي‌پرسه با چه متني مي‌خواي autotext فراخواني بشه و اونو مي‌نويسي و حالي به حولي ....

اگر تو 2007 هم اين كليد رو بزني Building Block ظاهر ميشه و همون آش و اينبار چندين تا كاسه ديگه كه يكيش هم Autotext كه كافيه از قسمت Gallery گزينه Autotext رو انتخاب كني و ....

شاد باشي جوون
    Last edited by wordist; 08-10-2007 at 09:17.

داره خودمونی میشه farnaz_bahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از راهنماییت ممنون در مورد سوال اولم مشکل حل شد اما در مورد سوال دوم، من بار اوله که مجبور شدم با mail merge کار کنم الان من صفحه ی اصلیم حاضره و درست کار می کنه حتی برای پرینت هم مشکلی نداره اما من می خوام این متن رو توی ای میل استفاده کنم اما نمی شه وقتی merge to e mail رو می زنم از من فیلد آدرس ها و موضوع ای میلو می خواد که برای آدرس ها توی لیستم یه نشانی پست الکترونیک داشتم اونو انتخاب کردم و موضوع رو هم وارد کردم اما از این جا به بعد گیر می کنم. اگه میشه درباره ی از این جا به بعد توضیح بده. ممنون!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

از راهنماییت ممنون در مورد سوال اولم مشکل حل شد اما در مورد سوال دوم، من بار اوله که مجبور شدم با mail merge کار کنم الان من صفحه ی اصلیم حاضره و درست کار می کنه حتی برای پرینت هم مشکلی نداره اما من می خوام این متن رو توی ای میل استفاده کنم اما نمی شه وقتی merge to e mail رو می زنم از من فیلد آدرس ها و موضوع ای میلو می خواد که برای آدرس ها توی لیستم یه نشانی پست الکترونیک داشتم اونو انتخاب کردم و موضوع رو هم وارد کردم اما از این جا به بعد گیر می کنم. اگه میشه درباره ی از این جا به بعد توضیح بده. ممنون!
    سلام دوست عزيز

ميشه بگي چرا داري اصلا از Mail Merge استفاده مي‌كني

علت چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيزم

Autotext در ورد 2007 به قسمت Building Block منتقل شده ولي راه حل ساده آوردن اون كه توي 2003 و XP هم همين بود انتخاب متن موردنظر براي Autotext و زدن كليد تركيبي ALT+F3 مي‌باشد. اون موقع ازت مي‌پرسه با چه متني مي‌خواي autotext فراخواني بشه و اونو مي‌نويسي و حالي به حولي ....

اگر تو 2007 هم اين كليد رو بزني Building Block ظاهر ميشه و همون آش و اينبار چندين تا كاسه ديگه كه يكيش هم Autotext كه كافيه از قسمت Gallery گزينه Autotext رو انتخاب كني و ....

شاد باشي جوون
    خیلی ممنون جناب وردیست عزیز
    در مورد سوال دوم من چی راه حلی است یا نه عزیز دل؟

123،123،123
    Last edited by arasharyani; 09-10-2007 at 12:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيزم

شاد باشي جوون
    خیلی ممنون دوست من
    من دقیقا اینکار را کردم ولی بعد از نوشتن چند کلمه هیچ چی ظاهر نشد منظورم علامتی که زدن اینتر را اعلام کند مشکل از کجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •