خوب این یک مشکل بسیار بزرگه که سرعت دانلود رو کم میکنه من اینترنت 64 دارم سرعت دانلود در حالت عادی 10 نیلوبایت هست اما اینو که نصب میکنم سرعت میشه 4 یا 5 . راهی برای رفع این مشکل نیست
خوب این یک مشکل بسیار بزرگه که سرعت دانلود رو کم میکنه من اینترنت 64 دارم سرعت دانلود در حالت عادی 10 نیلوبایت هست اما اینو که نصب میکنم سرعت میشه 4 یا 5 . راهی برای رفع این مشکل نیست
راه حلش اينه كه Web Guard آويرا را غيرفعال كنيد.راهنماي انجام اينكار در پست زير موجود ميباشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشيد مي خواستم بپرسم براي اينكه بشه نسخه ي پرميوم رو آپديت كرد، از كجا بايد key دريافت كنيم؟
گويا اون سايت تركي هم از كار افتاده!! درسته؟
با تشكر فراوان
دوستان در صفحات قبل قرار دادند.باز با اين حال يك كليد پيدا كردم تا سال 2017 ميتونه محصول Avira Premium Security Suite را رجيستر كنه.
Avira Premium Security Suite Key:
اعتبار تا سال 2017
![]()
درود
من برای اولین بار avira_antivir_premium_en رو نصب کردم که این کلید روی این نسخه جواب داد
سوالی داشتم چرا موقعی که میخوای از آبدیت ها یه زیپ بگیرم اینطوری میشه مشکل در کجاست؟
![]()
این دوتا نسخه چه فرقی با نسخه های دیگه دارن؟
Avira.AntiVir.Command.Line.Scanner.v7.6.0.59.Regge d-EAT
Avira.AntiVir.Premium.v9.0.0.446.Regged-EAT
Hamilton عزیز یه سوال :
من این Key رو دانلود کردم و رو دستگاه خودم فعال کردم و کار کرد تا سال 2017
ولی همین Key رو بردم روی یه دستگاه دیگه کار نمیکنه و پیغام زیر رو میده :
The license selected is invalid and will not be instaled .
علت چیست ؟ با تشکر Saeid.online
فكر نميكنم زمانيكه Avira فعال ميباشه شما بتونيد اينكار را انجام بديد.ابتدا Avira را غيرفعال و Exit كنيد بعد اقدام كنيد.
هر دو محصول يكي هستند؟اون محصول در سيستم ديگه قبلا فعال نشده بود يا براي اولين بار بود كه ميخواست فعال بشه.
Avira را رو چگونه غيرفعال کنم ؟ Exit نداره !!!
اگه بخوام تو تسک مننجر غیر فعال کنم گزینه اویرا کدومه؟
بازم مشکل
عکسو ببینید متوجه میشید 1آیکون چتر که باید باز باشه بسته شده و......
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)