سلام به همه دوستان عزیز
جدید ترین فایلهای آپدیت انتی ویروس کاسپر 6 رو اگه میشه لینک کنید مرسی
راستی اگه بخوام بعدها مجددا اپدیت کنم واسه آپدیت جدید از همون لینکی که قبلا اپدیت کردم باید استفاده کنم؟
سلام به همه دوستان عزیز
جدید ترین فایلهای آپدیت انتی ویروس کاسپر 6 رو اگه میشه لینک کنید مرسی
راستی اگه بخوام بعدها مجددا اپدیت کنم واسه آپدیت جدید از همون لینکی که قبلا اپدیت کردم باید استفاده کنم؟
دوست عزیز MARKUS کرکهاییروکه زحمتشو کشیده بودید BlackList شدند . ممنون میشم اگر کرک جدید دارید لینکش رو قرار بدید
من دارم استفاده میکنم و راحت آپدیت میشه اونم بصورت اتوماتیک نه دستی.
شما كليد قبلي كه در ليست سياه قرار گرفته را ابتدا Delete كرده و سپس از كليد جديد استفاده كنيد.
من فقط یک کلید دارم و تا نیم ساعت پیش هم مشکلی نداشتم. همین نیم ساعت پیش blacklist داد.
این لایسنس(کی و یا سریال)در لیست سیاه قرار گرفته است.در این صورت شما امکان آپدیت را نخواهید داشت.و باید از لایسنس جدیدی استفاده کنید.
این خطا مربوط به زمانی است که شما هیچ گونه لایسنسی برای فعال شدن به نرم افزار نداده اید
این خطا زمانی اتفاق می افتد که تاریخ سیستم شما درست نباشد.پس از تنظیم تاریخ دقیق این ارور مشاهده نخواهد شد
این ارور زمانی مشاهد می شود که لایسنس برای این برنامه(kav or kis) نیست یا ورژن آن تفاوت دارد
سلام دوستان عزیز ببخشید کسی کد یا سریال این کاسپرسکی رو داره 7.0
چون اگه توی پرشین گیگ آپ کنم همه معترض می شن اینجا آپ کردم
password
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از ليست کدهای من استفاده کردين که يکی نبود؟! برای هر نسخه چندين کد بود، درکل من فعلاً با اين کد ها دارم کار ميکنم و هنوز فعال هستن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش دوست عزيز ، حتماً يک موردی داری که ميگی کدها همشون تو ليست سياه هستن!!!، چون من هنوز با همين کدها کار ميکنم و تک تکشون،کار ميکنن هم برای نسخه آنتی هم سکوريتی، حتی برای هر 2 ورژن, هم 7.0.0125 هم 7.0.1.321،
بهترين کار اينه که شما عکسي از اون پيغامی که به شما ميده و همچنين عکسي از صفحه Activation محصولتون که ببين از چه کدی با چه سريالی استفاده ميکنيد رو بگذاريد اينجا....اينطوری بهتر ميشه فهميد اشکال کارتون از کجاست
Last edited by Markus; 16-01-2008 at 04:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)