ولی تو قسمت About ویندوز که تو My computert هست اونجا رو هم باید دستکاری کنید
ولی تو قسمت About ویندوز که تو My computert هست اونجا رو هم باید دستکاری کنید
حرف شما درسته من اشتباهی متوجه شدم ببخشید![]()
هنگام نصب ویندوز پیغام File \i389\ntkrnlmp.exe میده و نمیتونم ویندوز و نصب کنم؟
دوست عزیز احتمالا فایل رو ناقص ویرایش کردی یا یکی از گزینه ها رو حذف کردی و یا تصویرت بالای 4 بیت دقت تصویره و یا در ذخیره کردن دچاره اشکال شده فایل مورد نظر....حتما تصویر انتخابیتون روی 4 بیت دقت باشه شما میتونید فایل اصلی رو دوباره جایگزین کرده و از نو ویرایش کنید ... موفق باشید![]()
سلام چگونه می شه تصویری را که هنگام نصب ویندوز هستش تغییر داد
کدوم تصویر دوست عزیز ؟؟؟؟!!
با سلام
اگه منظورت همون عکسیه که توی همون صفحه 39 دقیقه نمایش داده میشه باید از دو فایل winntbba.dll
و winntbbu.dll که در پوشه I386 هست استفاده کنید و اونها رو با ریس هک باز کرده و ویرایش نمایید
موفق باشید
چند بار بگم اول آموزش ها قبلی رو بخونید بعد اگه سولی داشتید بپرسید
يه سوال !
تو فلدر سيستم 32 خيلي از فايلها هستن مثله help.exeكه وقتي پاك مي كنيم بعد از 10-15 ثانيه دوباره برميگرده .ميخوام بدون قضيه چي؟چه برنامه اي اينكارو ميكنه؟آيا اطلاعات رو از رو رم برميگردونه كه اين غير منطقي به نظر مياد اگه از فايل خاصي اينكارو مي كنه چه فايلي؟!
دوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده
اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد
درست دوست عزيز منم اسم همون فايلو مي خوامدوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده
اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)