تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 123 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

یک آبگرمکن و پکیج دیواری BX20 بوتان داریم که وقتی آب مخزن پکیج را روی فشار 2 تنظیم میکنم پس از یکی دو ساعت فشار مخزن میفته و باید دوباره شیر آب را باز کنم و بعضی مواقع فشار آب کمه و نمیتونه فشار مخزن را به 2 برسونه . سوالم اینه که مشکل از کجاست ؟ البته شوفاژ هامون قدیمیه و سوراخ شدن و چکه میکنند ولی من اون هار ا که چکه میکنه بستم و دیگه چکه نمیکنن ولی 3 تا شوفاژ که چکه نمیکنن یا اگر هم چکه کنن خیلی کمه مثلا یک ته استکان در 1 ساعت . این مقداری که آب چکه میکنه خیلی کمه ولی چرا باید شیرمخزن را من زیاد بازکنم و صدای پر شدن مخزن میاد که آب زیاد میگیره . می خواستم ببینم مشکل از شوفاژ ها هست و با تعویض اونها مشکل برطرف میشه یا جای دیگه نشتی هست ؟

خیلی ممنون
    سلام
    ظاهراً در ساختمان پمپ نیست
    برای تنظیم فشار باید موقعی که فشار زیاده تنظیمش کنبن مثل ساعتهای بعد از نیمه شب
    =========================
    برای پیدا کردنِ علتِ افتِ فشار باید:
    فشار رو روی 2 تنظیم کنین
    زبر پکیج 4 تا شیر هست
    یکیس ورودیِ آبِ شهره , یکیش آب گرم مصرفی هست
    دوتای دیگه شیر رفت و برگشت رادیاتورهاست
    همین 2 تا رو رو ببندین
    تا مدتی فشار رو زیر نظر بگیرین
    اگر دیگه افت نداره پس یه جایی توی مسیر رفت و برگشت و یا یک رادیاتور نشتی وجود داره
    ============================
    اگر با بستن شیرفلکه های رفت و برگشت , باز هم فشار افت میکنه پس به احتمال زیاد شیر پرکنِ پکیج نشتی داره و آب ازش برمیگرده و فشار افت میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    ظاهراً در ساختمان پمپ نیست
    برای تنظیم فشار باید موقعی که فشار زیاده تنظیمش کنبن مثل ساعتهای بعد از نیمه شب
    =========================
    برای پیدا کردنِ علتِ افتِ فشار باید:
    فشار رو روی 2 تنظیم کنین
    زبر پکیج 4 تا شیر هست
    یکیس ورودیِ آبِ شهره , یکیش آب گرم مصرفی هست
    دوتای دیگه شیر رفت و برگشت رادیاتورهاست
    همین 2 تا رو رو ببندین
    تا مدتی فشار رو زیر نظر بگیرین
    اگر دیگه افت نداره پس یه جایی توی مسیر رفت و برگشت و یا یک رادیاتور نشتی وجود داره
    ============================
    اگر با بستن شیرفلکه های رفت و برگشت , باز هم فشار افت میکنه پس به احتمال زیاد شیر پرکنِ پکیج نشتی داره و آب ازش برمیگرده و فشار افت میکنه
    ضمن تشکر از شما تا این تست ها را که شما گفتید انجام بدم می خوام ببینم نسبت نشتی با فشار آب مخزن چه اندازه هست ؟ منظورم اینه که حجم مخزن چقدره و اگر به اندازه مثلا نصف حجم مخزن آب نشت کنه فشار نصف میشه یا ممکنه که مثلا یک نصف استکان آب نشت کنه ولی فشار نصف بشه ؟

در ضمن از پکیج و شیرهای آن هیچگونه نشتی ظاهری دیده نمیشه . حالا در مرحله اول من 2 تا رادیاتور را که نشتی ندارند باز میگذارم ببینم فشار افت میکنه یا نه ؟
    راستی باید اون شیر پیچی پایین رادیاتور را هم ببندم یا فقط اون شیر بالایی را ببندم کافیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

وقتی 2 تا رادیاتور که نشت نداشتند باز بود فشار افتاد . بعد اون 2 تا شیر رفت و برگشت آب رادیاتورها زیر پکیج را بستم باز هم فشار افتاد . این یعنی شیر آب مخزن ممکنه برگشت داشته باشه ؟
    ولی شیر را خوب محکم میکنم و مگر پشتش آب سرد پر فشار نیست ؟ چطور آب برگشت میکنه از مخزن؟

مخزن پکیج چطور عمل میکنه که میتونه فشارش متغیر باشه مگر حجم آب مخزن قابل کم و زیاد شدن هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان گرامی من یه آبگرمکن بوتان مدل b3115 دارم که دیروز بعد از استفاده از حمام متوجه شدم که مشعلش خاموش نمیشه و با شعله غیر عادی(بلند) روشن مونده، بلافاصله خاموشش کردم.بعد از اون هر موقع روشن کردم دیدم که بعد از روشن شدن شمعک با چرخش شیر درجه حرارت آبگرمکن، بدون باز کردن شیر آب شعله روشن شده و خاموش هم نمی شود.ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

وقتی 2 تا رادیاتور که نشت نداشتند باز بود فشار افتاد .
    بعد اون 2 تا شیر رفت و برگشت آب رادیاتورها زیر پکیج را بستم باز هم فشار افتاد .
    این یعنی شیر آب مخزن ممکنه برگشت داشته باشه ؟
    ولی شیر را خوب محکم میکنم و مگر پشتش آب سرد پر فشار نیست ؟
    چطور آب برگشت میکنه از مخزن؟
    مخزن پکیج چطور عمل میکنه که میتونه فشارش متغیر باشه مگر حجم آب مخزن قابل کم و زیاد شدن هست ؟
    سلام
    آیا منظورتون از مخزن همون منبع انبساط هست ؟
    اگر بله , این منبع قابل انبساط هست . وقتی شیر پُرکن رو باز میکنین آب شهر وارد سیستم شوفاژ میشه یعنی منبع انبساط , لوله های رفت و برگشتِ رادیاتورها و رادیاتورها
    وقتی شیر پرکن رو میبندین ارتباط مدار شوفاژ با آب شهر قطع میشه
    اگر بعد از بستن شیر پرکن و شیرهای رفت و برگشت هنوز هم فشار افت میکنه پس یا منبع انبساط سوراخه که در این صورت آب میچکه از توی پکیج
    احتمال دوم همون خرابی شیر پرکن هست
    این تست رو انجام بدین تا معلوم بشه چی خرابه دقیقاً :
    فشار رو ببربن روی 2
    همه ی شیرهای زیر پکیج رو ببندین
    حالا دیگه اصلاً نباید فشار افت کنه
    اگر افت نکرد پس منبع انبساط سالمه
    حالا فقط شیر آبِ ورودیِ پکیج رو باز کنین (آب شهر) و 3 تا شیرهای دیگه بسته باشه
    اگر فشار افت کرد پس شیر پرکن نشتی داره و آبِ منبع انبساط از شیر پرکن برمیگرده توی لوله ی آب شهر و فشارسنج افت میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    آیا منظورتون از مخزن همون منبع انبساط هست ؟
    اگر بله , این منبع قابل انبساط هست . وقتی شیر پُرکن رو باز میکنین آب شهر وارد سیستم شوفاژ میشه یعنی منبع انبساط , لوله های رفت و برگشتِ رادیاتورها و رادیاتورها
    وقتی شیر پرکن رو میبندین ارتباط مدار شوفاژ با آب شهر قطع میشه
    اگر بعد از بستن شیر پرکن و شیرهای رفت و برگشت هنوز هم فشار افت میکنه پس یا منبع انبساط سوراخه که در این صورت آب میچکه از توی پکیج
    احتمال دوم همون خرابی شیر پرکن هست
    این تست رو انجام بدین تا معلوم بشه چی خرابه دقیقاً :
    فشار رو ببربن روی 2
    همه ی شیرهای زیر پکیج رو ببندین
    حالا دیگه اصلاً نباید فشار افت کنه
    اگر افت نکرد پس منبع انبساط سالمه
    حالا فقط شیر آبِ ورودیِ پکیج رو باز کنین (آب شهر) و 3 تا شیرهای دیگه بسته باشه
    اگر فشار افت کرد پس شیر پرکن نشتی داره و آبِ منبع انبساط از شیر پرکن برمیگرده توی لوله ی آب شهر و فشارسنج افت میکنه
    شیرها رابستم و منتظرم ببینم چی میشه . اگر مشکل از شیر پرکن باشه ، چکارباید یکنم ؟ واشرش باید عوض بشه یا کل شیر؟ چطور این کار رابکنیم که آب نریزه بیرون ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

شیرها رابستم و منتظرم ببینم چی میشه . اگر مشکل از شیر پرکن باشه ، چکارباید یکنم ؟ واشرش باید عوض بشه یا کل شیر؟ چطور این کار رابکنیم که آب نریزه بیرون ؟

خیلی عجیبه با این که شیرهای زیر پکیج بسته هستند باز هم فشار منبع انبساط کم شد و ابی هم از منبع نمیچکه . تنها گاها یکی دو قطره از شیر آب رفت رادیاتورها میچکه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شیرها رابستم و منتظرم ببینم چی میشه . اگر مشکل از شیر پرکن باشه ، چکارباید یکنم ؟
    واشرش باید عوض بشه یا کل شیر؟
    چطور این کار رابکنیم که آب نریزه بیرون ؟
    اگه همه ی شیرهای زیر پکیج بسته باشه دیگه آبی نمیریزه جز یه کم که داخل پکیج هست . میتونین یک طشت یا سطل یا قابلمه بذارین زیرش
    بنده تا حالا شیر پرکن رو تعمیر نکردم
    شما اول مطمئن بشین که خرابه , بعدش از دستگاه بازش کنین و ببینین مشکلش چیه
    شاید فقط رسوب گرفته . شاید اگر واشرش خرابه قابل تعویض باشه و یا بشه براش با تیوب پنچر واشر درست کرد . شاید هم باید تعویض بشه
    منتظر نتیجه ی تست هستیم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-11-2016 at 06:45. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی عجیبه با این که شیرهای زیر پکیج بسته هستند باز هم فشار منبع انبساط کم شد و ابی هم از منبع نمیچکه .
    تنها گاها یکی دو قطره از شیر آب رفت رادیاتورها میچکه
    همین چکه ی به ظاهر کم باعث افت فشار میشه . باید برطرف بشه
    چکه دقیقاً از کجای شیره ؟
    شاید لوله های متصل به شیر باید کمی با آچار سفت بشه
    شاید هم تفلونش کمه و باید باز بشه شش هفت دور محکم تفلون بپیچین دورش و ببندینش
    بعد از برطرف کردنِ این نشتی دوباره همه ی لون تستها رو دوباره انجام بدین تا مطمئن بشین دیگه نشتی وجود نداره
    درضمن , چون اینجا تاپیک تعمیر آبگرمکن هست بنده تمام مطالبی که نوشتیم رو در تاپیک تعمیر پکیج هم درج میکتم .
    لطفاً ادامه ی عیب یابی و گفتگو رو اونجا ادامه بدین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامدوستان گرامی من یه آبگرمکن بوتان مدل b3115 دارم که دیروز بعد از استفاده از حمام متوجه شدم که مشعلش خاموش نمیشه و با شعله غیر عادی(بلند) روشن مونده، بلافاصله خاموشش کردم.
    بعد از اون هر موقع روشن کردم دیدم که بعد از روشن شدن شمعک با چرخش شیر درجه حرارت آبگرمکن، بدون باز کردن شیر آب شعله روشن شده و خاموش هم نمی شود.
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
    سلام و خوش آمد به شما
    آیا میله ی دیافراگم با بازکردنِ شیر آبِ گرم حرکت میکنه به سمتِ چپ ؟
    اگر نه پس یا جام شده به دلیل خشکی و بی روغنی و یا علتی دیگه
    با نوکِ پیچ گوشتی باریک , حرکتش بدین به سمت راست
    آیا حالا مشعل خاموش هست ؟
    اگر بله پس به احتمال زیاد مشکل از همون خشکی هست
    باید به این شکل به 2 سر میله یک قطره روغن بزنین با سنجاق قفلی و چند بار شیر آب گرم رو باز و بسته کنین تا روغن بره داخل و میله نرم و روان بشه
    نتیجه رو خبر بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •