تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 90 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 893

نام تاپيک: اخبار جدید کارتهای گرافیک

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوستان با بنچمارک های گلچین از این سایت اون سایت به نتیجه نمیشه رسید اصلا.

این بنچمارک های Tomshardware (که به نظرم معتبر ترین هست) از این کارت در رزولیشن 1920X1080 در همه ی بازی ها (دقت کنید انتخاب نکردم):

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

نتیجه گیری:

این کارت از 6870 قویتر و از 6950 2gb ضعیتره... و میشه گفت با 6950 1gb رقیبه.

موفق باشید.

2. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

که اینطور

پس سایتهایه bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده نیستن و گرگرو باقالی که در حرفه ای ترین فروم سخت افزار فارسی کشور اصلا ادم حسابش نمیکنیم واسه شما شده معتبر

الان برایه شما رفقا اکثرا همین guru 3d و techpowerup قبله هایه عالم هستن باقیه سایت ها باقالی

اتفاقا اکثره سایت هایی که بنده گذاشتم از جمله bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده ترین سایت هایه ریویو هستن و اکثر فروم هایه سخت افزار لینکشون از این وبسایت هاست

این سایت ها بسیار برتر از سایت هایی مثله guru 3d به دلایل واظح زیر

اولا: تمام سایتهایی که بنده لینک کردم فاکتوره مهم min fps رو منظور دارن و دقیقا انومالی فریم ریت رو برتر از avg میدونن که هنوز بینه 90% کاربرا این مهم ترین قاکتوره

دوما:این سایتها د ر تمام رزولوشن ها + جزئیات دقیق تست گیری رو عنوان میکنن نه مثله guru و techpower up که فقط میگن

all setting in game on very high

که میشه گفت lol

همین سایته گورو شما فقط در یک رزولوشن اونم معلوم نیست با چه جزئیات(به طور دقیق) تست گرفته

دامنه تست گیری بازی هاشم که فقط مونده doom 3 و hl 2 رو هم منظور کنه

بازی هایه جدید dx11 اصلا ادم محسوب نمیشن

ما که ادعایی نداریم اما تجربه ثابت کرده که نرود میخ اهنین درسنگ

من برایه شما کانکلوشن چندین سایت رو گذاشتم بعد اومدی میگی اینا مطرح نیستن (lol)

کلا بحث کردن حتی با سند مدرک در این سایت فایده ای نداره(تقریبا بهم اثبات شده.شما اگه نقله قوله ادیتور هارم بیار اینجا پرفوسورا بیشتر از اون ادیتورا میدونن

3dmark هم که فقط یک بنچه

دوستان انشالا وقتی غول اخره 3dmark رو کشتن مارو خبر کنن کی lost planet 2 و hawx 2 بازی میکنه
    دیدی میگم نمیخوای بفهمی ؟
    کی میگه مثلا guru3d فقط میگه all settings maxed out ? عزیز من این bit tech میگم اومده AA رو هیچی نذاشته بعد 5970 واسش 96 FPS داده اونوقت توی تست guru3d با 8 تا AA اومده 106 تا داده !! اصلا فهمیدی چی گفتم یا بازم واسه خودت داری جک میگی ؟!

اکثر سایت ها جانب داری یه شرکت رو میکنن ! ملاک معتبر بودن واسه من معروف بودن یه سایت نیست ! بی طرف بودنشه که طی 2 3 سالی که اخبار رو دنبال میکنم فقط به guru3d اعتماد دارم و تا حدی tomshardware
    3d mark فقط یه بنچه ؟! خواهشا این حرف رو جایی نزن ! چون پر طرفدار ترین و معتبر ترین نرم افزار بنچ مارک گیری دنیاست و خودت هم خوب میدونی بعضی بازی ها با یه برند خاص گرافیک بهتر اجرا میشن !
    سایت guru3d هم تمام جزئیات رو مینویسه ! چشم که داری لینکشو باز کن نگاه کن و تست ها رو با مشخصات تست مقایسه کن میفهمی تست های bit tech چرت بوده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

--اولا منو با طرف شما اشتب نگرید من اتفاقی اینجا رو دیدم
    به من طرفدار ای ام دی برخورد اخه عزیر اگه اینطوریه حاضرم تا 60 تا بنچ مارک باهات بیام جلو من بر اساس کار خودم و دوستام نظر میدم-- اینو از الان تا اخرش باهات تا کردم -----
    اگه اینطوریه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو چی میگی ؟
    توم هارد ور هم یک دونه اینطوری داشت بگردی پیدا میکنی
    -------
    bit-tech : این سایت توسط کابرا اداره میشه و بیشتر بنچ هاش معتبر نیست چون همه تستر ها مشخص نیستن اما این به معنی بی اعتباری نیست شما برای اثبات اعتبار عکس نزار لینک بزار اونوقت منم میدونم چطوری جواب اون یوزو بدم
    کد:
    در این باره نظری ندارم سایتش هم معتبره هم نیمه معتبر اما یکی از بچه ها میگفت کاربراش به شدت از سی پی یو های ای ام دی تعریف میکنن و بجای تعریف از ای تی ای از انودیا تعریف کننن کلا نظری در این باره ندارم
    hardwarecanucks.com هم چندوقته در زمینه ریو مطرح شده که درباره اش اطلاعاتی ندارم
    شما لینک تست سایت بالا به علاوه legitreview رو بزار تا نظرمو محکم بدم
    =====================
    در کل ما با منبع
    1.
    کد:
    2.guru3d
    3.3dmark 11اگه اینو بی اعتبار تر بدونی واقعا یعنی در زمینه قطعات هیچی و فقط بنچ میبینی و خودت اصلا کار نمیکنی
    4.techpowerup هم یک خورده منبع
    5. تجربه عزیز شما خودت بجای اینکه بنچ ببینی بلند شو برو دوست پیدا کن خودت تست کن من انواع رفیق دارم از هرنوع بخوای یکی عاشق سی پی یو ای ام دی یکی گرافیگ انودیا شما اگه اینقدر بنچ نبینی بشینی کار کنی متوجه تفاوت میشی
    من خودم با کراس 5970 و 580 کار کردم میتونم بگم یکی بودن اما وقتی 580 رو میکردی 3 وی اس ال ای برنده میشد اونم طبیعی بود ---روسیستم 980
    با کراس 6970 هم کار کردم میشه گفت با 5970 تقریبا تو یک سطح اند لطفا قبل یا بعد از بنچ برو خودتم برو تست کن یا لااقل با یکی دوست شو و تستو ببین
    از 5 سال پیش رقابت بین انودیا و ای ام دی شدید شده اما در حقیقت ما همیشه جلو بودیم مگر بعضی اوقات شما مارو باید پروسفور بدونی به همین دلیل
    یک سوال اساسی میپرسم چرا اکثر بازاریا میگن ای ام دی برتره و چرا بیشتر گرافیستا ای ام دی دارن؟
    شما که دوست عزیز خط فکری و نوع طرفداریتون از امضاتون مشخصه(تعصب ترسناک و فرسایشی دقیقا به اندازه معادل هایه امون از مصر باستان تا نمونه های فعلی که در منبر ها پیدا میشن)
    پرسپولیس سرور استقلاله
    استقلال قهرمان میشه اگه جدول برعکس بشه به لطف یزدان و بچه ها
    نیازی به برسی نداره با اینجور افراد معمولا به نتیجه ای نمیرسیم.

مثلا الان bit-tech توسط کاربران اداره میشه( راستی منبع این حرفتو بدی ممنونت میشم)

بعد ادیتور این سایت جنابه Harry Butler الان بقال سره کوچه اند بیکار بوده دیده جنس فروش نمیکنه رفته یه گریزی زده به چند تا کارتو تست گرفته ( LOL)

ادیتور سایتهایه دوستان جمیع پرفوفر

خوب من اینجا نتایج سایت هایه رفقا رو رد نمیکنم اما 5 سایت معرفی شده از طرف من .. همه از نظر amd fan هایه خسته این سایت قاتی باقالیا محسوب میشن

خوب

دوستان با بنچمارک های گلچین از این سایت اون سایت به نتیجه نمیشه رسید اصلا.

این بنچمارک های Tomshardware (که به نظرم معتبر ترین هست) از این کارت در رزولیشن 1920X1080 در همه ی بازی ها (دقت کنید انتخاب نکردم):

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

نتیجه گیری:

این کارت از 6870 قویتر و از 6950 2gb ضعیتره... و میشه گفت با 6950 1gb رقیبه.

موفق باشید.
    نتیجه گیری مختصر و مفید

نه برادر خوشم اومد .مثله اینکه اینجا دوستان منطقی هم یافت میشوند.

راستش من گلچینی نکردم دوست من اول نتیجه گیری کلی رو گذاشتم

یه بابایی گفت در هیچ تستی برتر نبوده منم براش چند تا لینک اوردم تا ...بیخی(فقط و فقط گورو از نظر اون بابا باقیه سایتها .....هستن)

اینم گفته اناند که با گفته شما مطابقه

AMD’s scramble to launch the Radeon HD 6950 1GB has produced a card with similar levels of performance and pricing as the GTX 560 Ti, making it impossible to just blindly recommend the GTX 560 Ti. With sufficient case cooling both the GTX 560 and the Radeon HD 6950 1GB are good cards for the price, and represent a meaningful step up from where we were just 2 weeks ago
    اما اینجا هم گفته یه کم از 6950 بهتره و خنکتره

The GTX 560 Ti ultimately has the edge: it’s a bit faster and it’s quieter than the 6950, and if that’s all you care about then there’s the answer you seek. But you could grab the 6950 1GB and you’d be doing no worse
    منبع
    کد:
    درود

کارت 560 هم عرضه شد و کمی از 6950 2gb در مجموع بازی ها(بدونه احتسابه hawx 2) ضعیف تر و در dx11 برتر از 6950 2gb هست

.

از 6950 1gb هم در مجموع بازی ها 1% ضعیفتر اما بدونه احتسابه hawx 2 و با احتساب این بازی حدوده 8% در رزولوشنه 1920*1080 و 4x aa از 6950 1gb قویتره(و البته گذاشتن extreme tesselation در unigine باز هم نتیجه تست هارو بیشتر به نفع nvidia تموم میکرد و اختلاف رو از این هم بیشتر)

خوب تسته بالا بدونه احتسابه hawx 2 هست.

و همچنین طبق عادت hardware canucks برایه تست unigine ورژن 2 رو تست گرفته که تسلیشن normal هست(شیطونی بعضی از وبسایت هاست دیگه)

در نهایت از این کارت به عنوان قهرمانه زمانه طبق گفته یکی از وبسیات ها نام برده شده ودر dx11 حتی از 6950 2gb هم برتره(این برایه اینده نگرانی بود که چشم هایه amd fan boy شون رو بستن و اگر nvidia دوست هستن که باید جشن بگیرن )

در نهایت

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is a great video card that destroys AMD's Radeon HD 6800 series, but AMD came out with a Radeon HD 6950 variant with 1GB of memory to head them off! It's a GPU war folks!

(این یعنی خریده سری 6800 نوعی دیوانگی محسوب میشه مگر پایین اوردن محسوس قیمت که باز هم برتری هایه خاص انویدیا مثله عملکرده خیلی بهتر در تسلیشن و دارابودن قیزیکس اونو برتر میکنه)

موفق باشید.
    منم نظرم رویه رزولوشنه 1920 با 4XAA با شما یکیه فقط عرض کردم اگر HAWX 2 رو لحاظ میکردن امتیاز به نفع 560 با 8% اختلاف تغییر پیدا میکرد

دیدی میگم نمیخوای بفهمی ؟
    کی میگه مثلا guru3d فقط میگه all settings maxed out ? عزیز من این bit tech میگم اومده AA رو هیچی نذاشته بعد 5970 واسش 96 FPS داده اونوقت توی تست guru3d با 8 تا AA اومده 106 تا داده !! اصلا فهمیدی چی گفتم یا بازم واسه خودت داری جک میگی ؟!

فهیم جان

الان تو خودت فهمیدی چی گفتی انصافا
    من برات با مدرک اون موقع حرف زدم.باز حرفه خودتو زدی.الانم که اومدی یه مهملی رو مطرح کردی

کدوم بازی با نتایج شما تفاوت داشته؟؟؟ بیا با باقیا سایتا مقایسه کنیم (این اولین حرف ...)

اما اینجا یک نکته مهم میمونه

پسر عمه 8 ساله من هم میفهمم فریم گیری و نتیجه بنچمارک رویه سیستم هایه مختلف و تحت شرایط بنچمارک گیری متفاوت نتیجه کاملا متفاوت میتونن بدن که چند فریم فاصله دقیقا اونو توجیح میکنه

شما که هنوز نمیفهمی که شرایط تست و سیستم هایه تست گیری باهم متفاوتن از من انتظار داری درون تخته هایه مغز چی جا کنم

جانه من این هارو جایه دیگه ای نگی که سوژست عزیزه دل

اکثر سایت ها جانب داری یه شرکت رو میکنن ! ملاک معتبر بودن واسه من معروف بودن یه سایت نیست ! بی طرف بودنشه که طی 2 3 سالی که اخبار رو دنبال میکنم فقط به guru3d اعتماد دارم و تا حدی tomshardware
    3d mark فقط یه بنچه ؟! خواهشا این حرف رو جایی نزن ! چون پر طرفدار ترین و معتبر ترین نرم افزار بنچ مارک گیری دنیاست و خودت هم خوب میدونی بعضی بازی ها با یه برند خاص گرافیک بهتر اجرا میشن !
    سایت guru3d هم تمام جزئیات رو مینویسه ! چشم که داری لینکشو باز کن نگاه کن و تست ها رو با مشخصات تست مقایسه کن میفهمی تست های bit tech چرت بوده !
    این همون قضیه مرغ یه پاداره است

اقا اصلا خوده همین گورو یعنی اعتبار.یعنی ieee یعنی iso

برادر با تجربه باقیه سایت هایی که اصلی گذاشتم مثله xbit یا hardaware canucks یا legit reviews این ها هم منجمله باقلی ها ان؟

جواب:

معلومه هستن چون همه نتایجشون باسایت محبوب من تفاوت داره

------------------------

فان خوبی بود

خوش باشی

-----------------------------------------------------------

ویرایش کلی:

راستش همین الانم خیلی وقتم گرفته شده.به دلیل داشتن امتحانات ترم اول دانشگاهی و فشردگی اونها جواب کامنت های مهمل رو نمیتونم بدم.پس پاسخ ندادن بنده ذن بر بی ادبی نشه.

موفق باشید
    Last edited by ramincybran; 27-01-2011 at 18:23.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

تویی که خیلی میفهمی ! بابا ! دلم میخواد الان 2 تا بهت فحش بدم حیف نمیشه ! حرف منو دوباره بخون !!

توی تست dirt 2 شما ! توی رزولوشن 1920 در 1200 ! بدون anti aliasing !! کارت 5970 اومده 99 تا avg داده ! بعد توی تستی که از guru3d گذاشتم توی همین تنظیمات با 8x anti aliasing اومده 106 فریم داده ! میفهمی یا بازم بگم ؟!

از اینجا معلوم میشه که این سایتی که بنچ مارک گیری میکنه بنچ هاش چرت هستن . توی هر شرایطی چطور توی یه رزولوشن با 0AA فریم کمتری از 8AA میده ؟! میفهمی ؟!! یا دوست داری خودت ساز بزنی و خودتم قر بدی !
    شمایی که از روی امضای کسی در موردش نظر میدی همون بهتر نظر ندی !
    Last edited by BZ7; 27-01-2011 at 20:07.

داره خودمونی میشه masoodregister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو بوشهر سیتی

پيش فرض

من که َAMD رو ترجیح می دم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باور کن چون امتحان دارم وقت جواب دادن ندارم اما دلم نیومد بی جواب بزارم برم

تویی که خیلی میفهمی ! بابا ! دلم میخواد الان 2 تا بهت فحش بدم حیف نمیشه ! حرف منو دوباره بخون !!
    !

یعنی دوست دارم اساسیسعی کن همیشه کظم غیض کنی

توی تست dirt 2 شما ! توی رزولوشن 1920 در 1200 ! بدون anti aliasing !! کارت 5970 اومده 99 تا avg داده ! بعد توی تستی که از guru3d گذاشتم توی همین تنظیمات با 8x anti aliasing اومده 106 فریم داده ! میفهمی یا بازم بگم ؟!
    خدایه من عزیزه دل مگه تو کامنت بالارو نخوندی بهت گفتم این حرف و نزن ابرو ریزی ریزی میشه هیسیت مارو به بای میدی

من گفتم پسر عمه 8 ساله من میدونه تویه تست گیری 2 چیز مهمه(دقت کن 8 سالشه)

1:شرایط و محیط بنچمارک گیری(مثل ستینگ و مرحله ای که در اون تست میگیره)

2:سیستم تست گیری

خوب پسره گل وقتی تو اینقد نمیفهمی (یعنی متوجه نمیشی ..ب:d) که هرکدوم از اون وبسایت ها تو یه مرحله تست گرفتن که یک دنیا با هم تفاوت دارن انتظار داری چی جوری میخ رو تو سنگ کنم

اول شرایط:

پسره گل شرایط تست گیری سایت guru 3d به شرح زیره:

Image Quality setting:

• Baja Iron Route 1
    • 8x Anti-Aliasing
    • 16x Anisotropic Filtering
    • All settings maxed out

این قسمتشو دقت کن

مرحله ای که سایت گورو تست گرفتهBaja Iron Route 1 اینه که حالا بیایم ببنیم bit - tech کجا تست گرفته

شرایط bit tech:

We drive a lap around the London, Battersea track, with a full eight-car grid, starting at the back. We use the maximum image quality settings in DX11 mode
    خوب همونطور که میبینی تست bit-tech تویه مرحله اول بازی و دور لندنه که اصلا هیچ ربطی به اون مرحله بایا نداره و خیلی ببخشید دیوار هم اینقدر شعورش میکشه 2 مرحله متفاوت حتما نتیجه متفاوتی هم دارن

هرچند هنوز قسمت 2 مونده

سیستم های تست گیری:

برایه سایت محترم guru 3d :

Mainboard
    eVGA X58 Classified

Processor
    Core i7 965 Extreme @ 3750 MHz

Graphics Card
    GeForce GTX 560 Ti 1024MB (reference)
    Memory
    6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
    Power Supply Unit
    1200 Watt
    Monitor
    Dell 3007WFP - up to 2560x1600
    OS related software
    Windows 7 RTM 64-bit
    DirectX 9/10/11 End User Runtime (latest available)
    NVIDIA GeForce series 260 driver <> 266.56

حالا سیستم تست گیری برایه سایته bit - tech :

• Intel Core i7-965 processor (3.2GHz: 133MHz x 24)
    • Asus P6T V2 motherboard (Intel X58 Express with three PCI-Express 2.0 x16 slots)
    • 3x 2GB Corsair TR3X6G1333C9 memory modules (operating in dual channel at DDR3 1,600MHz 9-9-9-24-1T)
    • Corsair X128 120GB SSD running v1 firmware
    • Corsair HX1000W PSU
    • Windows 7 Home Premium x64
    • Antec Twelve Hundred Chassis

-

حالا انصافا خودت بگو نباید تا صبح از شدت خنده گریه کرد؟

خوب پسره گل وقتی اینجور سوتی میدی مام هیچی نمیگیم دیگه نباید که ادامش بدی(حالا جمع خودیه هیچی بهت نمیگیم اما ابرو ریزی که نکن دیگه)

این دوتا تست تو دوتا مرحله مختلف با دوتا سیستم کاملا متفاوت تست شدن.نبایدم نتیجه یکی داشته باشن.

وقتی اینجور مهملات گفته میشه من دیگه نای پست دادن ندارم(البته از فرط خنده مفرد)

خلاصه از دوستان تقاضا میکن جک نگن(اونم از نوع اسیدیش)

به ادامه بحث تخصصی بپردازن.انصافا یکی از خارج بیاد حرفایه این رفیقمونو بخونه چی درمورده ما فکر میکنه

در هر حال

موفق باشید

من که َAMD رو ترجیح می دم.
    تو این فروم نه تنها شما بلکه 98% قریب به اتفاق amd ترجیح میدن چون یه عده اینقد تو مخ ها مثل بعضی برادران مهملات جا کردن که الان برند amd شده محبوب دل بروبکس این فروم

کافیه بری تو فروم مشاوره(انصافا گاهی خندم مگیره... بگذریم)

پس زیاد در این انتخاب تعجب نکنید

یا علی
    Last edited by ramincybran; 27-01-2011 at 23:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

تو این فروم نه تنها شما بلکه 98% قریب به اتفاق amd ترجیح میدن چون یه عده اینقد تو مخ ها مثل بعضی برادران مهملات جا کردن که الان برند amd شده محبوب دل بروبکس این فروم
    دوست عزیز شما کمی به مشاوره ها دقت کنی متوجه میشی تقریبا برای هر کابردی سیستم مناسب پیشنهاد میشه... هم Intel و هم AMD...

دلیل مشکل شما با AMD رو نمیدونم؟؟؟

9. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما کمی به مشاوره ها دقت کنی متوجه میشی تقریبا برای هر کابردی سیستم مناسب پیشنهاد میشه... هم Intel و هم AMD...

دلیل مشکل شما با AMD رو نمیدونم؟؟؟
    چند تا مشاوره شما رو دیدم دوست عزیز خدایی پشیمون شدم در مورده حرف هایه اون دفعه خودم

انصافا جانبه حق رو رعایت کرده بودید.

اما تصدیق کنید قریب 90% بچه هایه همین بلاگ خوشن و دورخودشون از amd تعریف میکنن و حال میکنن.یکی هم که اواتارش در حال ببخشید ادارار کردن رویه انویدیاست و خلاصه هردفعه میام یه فانی داره.

دوست گرامی

خدایی من هیچ مشکلی با amd ندارم و در چند بلاگ دیگه فقط 6950 2gb رو پیشنهاد کردم که به خاطر قابلیت انقلابی انلاکش بهترین انتخاب در هر حالتیه

حتی همین 6950 1gb هم از نظر من برتر از 560 چون بلاخره قابلیت انلاک داره.اما اینجا جدا در حق انویدیا ظلم میشه.طوری عنوان میشه که انگار داره باقلا تولید میکنه .درصورتی که در فروم هایه اروپایی مثله legit یا bit-tech و haedware canucks اکثره کاربرا نظر بدونه چشم داشتی رویه هردو برند دارن.

من شخصا amd رو برندی مشتری مدار دیدم واسه همین اکثر کانفیگ هایه پیشنهادی رفقام در دانشگاه پیشنهاد پردازنده هایه amd و گرافیک هایه این شرکت بوده مثلا 2 سیستم با 5770 خودم بستم برای رفقا)

اما در کل عملکرده انویدیا رو بهتر میدونم چون رویه فاکتور اصلی dx11 که تسلیشن باشه انصافا سرمایه گزاری خوبی کرده بود.الانم داره نونشو میخوره.

البته همه با دیدن کامنت هایه من بلافاصله نتیجه میگیرن که من nvidia fan ام حالا این برداشت اوناست.اما من اگه ببنیم کارتهایه amd پیشتاز شدن یقین بدونید از amd تعریف میکنم.

موفق باشید

11. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

چند تا مشاوره شما رو دیدم دوست عزیز خدایی پشیمون شدم در مورده حرف هایه اون دفعه خودم

انصافا جانبه حق رو رعایت کرده بودید.
    اون دفعه منم بد جور طرف AMD رو گرفته بودم

اما تصدیق کنید قریب 90% بچه هایه همین بلاگ خوشن و دورخودشون از amd تعریف میکنن و حال میکنن.یکی هم که اواتارش در حال ببخشید ادارار کردن رویه انویدیاست و خلاصه هردفعه میام یه فانی داره.
    عموما دوستان با توجه به کاربرد پیشنهاد میدن مثلا به نظر شما برای کسی که 1.000.000 بودجه داره و کارش کانورته Intel پیشنهاد بشه؟!!!
    Fanboy ها هم در همه ی فروم ها دیده میشن!

اما در کل عملکرده انویدیا رو بهتر میدونم چون رویه فاکتور اصلی dx11 که تسلیشن باشه انصافا سرمایه گزاری خوبی کرده بود.الانم داره نونشو میخوره.
    همین قضیه برای AMD به نظرم سنگین داره تموم میشه

البته به نظرم باید منتظر
    1- عنوان های بیشتر که از Tessellation استفاده میکنن
    و 2- درایور های AMD
    بود و بعد نتیجه گیری قطعی کرد...

اما من اگه ببنیم کارتهایه amd پیشتاز شدن یقین بدونید از amd تعریف میکنم.
    فکر کنم با عرضه 6990 این اتفاق بیافته!

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 27-01-2011 at 22:23.

13. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

یعنی تو ازت معلومه یه کرم خفنی توی وجودته دوست داری با نفهم بودن و چرت و پرت گفتن هات حرص بقیه رو در بیاری ! عیبی نداره بالاخره همه توی زندگیشون مشکل داشتن و تو هم دوست داری عقده هاتو سر بقیه خالی کنی
    بریم سر بحث اصلی !
    اینو یه دید بزن :

کد:
    همون به قول شما جاده ای نزدیک لندن هست ! مقایسه بکن با اولین جاده ای توی dirt2 بازی میکردی ! ( همونی که توی یه کوهستان بود و منطقه خیلی وسیعی داشت ! . نه خدایی ! اون مخت رو به کار بنداز ! چطور ممکنه ! بابا سی پی یو ها یکی هستن و فرق اون 500 مگاهرتز به نظرت چند FPS میشه ؟ به نظر Anti aliasing بیشتر cpu میخواد یا GPU ?
    به هیچ عنوان با عقل جور در نمیاد که 2 تا گرافیک توی یه بازی ( حالا هر مرحله میخواد باشی اونی هم که شما گفتی که دیگه خیلی سبک بود ! ) بعد ! گرافیک که یکی هست و پردازنده ها هم یکی با فرق 400 500 مگاهرتز اختلاف ! ( تا خرخره OC شدن )
    بعد یکی توی 8xAA میاد 106 fps میده یکی هم بدون AA ( فرض کنیم توی خفن ترین جاده ! ) میاد 99 تا میده !
    برو کارت های دیگه رو مقایسه کن میفهمی چی میگم . اون فامیلتون هم که میگی هشت سالشه بگو فعلا بره منچ بازی کنه اینا مال سنش نیست . من طرفدار AMD نیستم . ولی وقتی میبینم چرت میگی نمیتونم بشینم و هیچی نگم !
    مشکل من اینجاس که تو حتی گفتی این 560 تو بعضی بازی ها از 5970 بیشتر FPS میده ! بله تو یه سایتی مثل اون خراب شده که چرت پرت مینوسن حتما فردا میگه 9800 GT از 6970 قویتره !
    حالا هی بیا بگو هر هر هر و عقده هاتو خالی کن ببینم چی داری بگی
    برو دوباره تست های guru3d رو ببین ! حداقل نمیخوای که متهمش کنی به بنچ مارک دروغ ؟ همشون توی یک مپ تست گرفته شده با یه سیستم ! پس چرا با 8xAA کارت جناب عالی به پای 6950 نرسیده ؟!
    خودت میدونی چرت میگی فقط با مسخره بازی میخوای رو اعصاب بقیه را بری ... !

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

اینم واسه شمایی که ادعا داری فقط ! تمام این کارت ها روی یک سیستم تست شدن ! همین 3d mark 11 کافیه که نشون بده قدرت هر کارت چقدره
    بحث رو هم تموم کنین چون ادامه دادنش به بی راهه کشیده میشه . با اینکه ثابت کنیم کدوم کارت از کدوم بهتره هیچی به منو شما نمیرسه ! بحث سر قدرت کارت بود که توسط معتبر ترین برنامه دنیا مشخص شد . بیخیال شین اینو لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •