--اولا منو با طرف شما اشتب نگرید من اتفاقی اینجا رو دیدم
به من طرفدار ای ام دی برخورد اخه عزیر اگه اینطوریه حاضرم تا 60 تا بنچ مارک باهات بیام جلو من بر اساس کار خودم و دوستام نظر میدم-- اینو از الان تا اخرش باهات تا کردم -----
اگه اینطوریه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو چی میگی ؟
توم هارد ور هم یک دونه اینطوری داشت بگردی پیدا میکنی
.gif)
-------
bit-tech : این سایت توسط کابرا اداره میشه و بیشتر بنچ هاش معتبر نیست چون همه تستر ها مشخص نیستن اما این به معنی بی اعتباری نیست شما برای اثبات اعتبار عکس نزار لینک بزار
.gif)
اونوقت منم میدونم چطوری جواب اون یوزو بدم
کد:
در این باره نظری ندارم سایتش هم معتبره هم نیمه معتبر اما یکی از بچه ها میگفت کاربراش به شدت از سی پی یو های ای ام دی تعریف میکنن و بجای تعریف از ای تی ای از انودیا تعریف کننن کلا نظری در این باره ندارم
hardwarecanucks.com هم چندوقته در زمینه ریو مطرح شده که درباره اش اطلاعاتی ندارم
شما لینک تست سایت بالا به علاوه legitreview رو بزار تا نظرمو محکم بدم
=====================
در کل ما با منبع
1.
کد:
2.guru3d
3.3dmark 11اگه اینو بی اعتبار تر بدونی واقعا یعنی در زمینه قطعات هیچی و فقط بنچ میبینی و خودت اصلا کار نمیکنی
.gif)
4.techpowerup هم یک خورده منبع
5. تجربه عزیز شما خودت بجای اینکه بنچ ببینی بلند شو برو دوست پیدا کن خودت تست کن من انواع رفیق دارم از هرنوع بخوای یکی عاشق سی پی یو ای ام دی یکی گرافیگ انودیا شما اگه اینقدر بنچ نبینی بشینی کار کنی متوجه تفاوت میشی
من خودم با کراس 5970 و 580 کار کردم میتونم بگم یکی بودن اما وقتی 580 رو میکردی 3 وی اس ال ای برنده میشد اونم طبیعی بود ---روسیستم 980
با کراس 6970 هم کار کردم میشه گفت با 5970 تقریبا تو یک سطح اند لطفا قبل یا بعد از بنچ برو خودتم برو تست کن یا لااقل با یکی دوست شو و تستو ببین
.gif)
از 5 سال پیش رقابت بین انودیا و ای ام دی شدید شده اما در حقیقت ما همیشه جلو بودیم مگر بعضی اوقات شما مارو باید پروسفور بدونی به همین دلیل
یک سوال اساسی میپرسم چرا اکثر بازاریا میگن ای ام دی برتره و چرا بیشتر گرافیستا ای ام دی دارن؟