تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 83 اولاول ... 3272787980818283 آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 827

نام تاپيک: Gears of War

داره خودمونی میشه u-cant30me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان این بازی برای من اجرا میشه اما وسط بازی ناگهان سیستم هنگ میکنه و بازی رو میبنده...
    ویندوزم 7 هستش ممنونم میشم کمکم کنید...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من بعد از کلی دست و پنجه نرم کردن با انواع اقسام ترفند ها و پچ ها و ...
    تازه ویندوزم 7 هستش تازشم 64 بیت
    نتونستم اجراش کنم
      محتوای مخفی: ............ 
    یه شب ساعت 12 بود رفتیم لالا کنیم گفتم بزار ببینم اجرا میشه البته قبلش 1000 تا صلوات نذر کردم
      محتوای مخفی: ... 
    دیدم
      محتوای مخفی: .... 
    اجرا
      محتوای مخفی: ..... 
    شد نشستم یه نیم ساعت بازی کردم بعدش رفتم خوایبدم

خلاصه باید روش کار کنی غیر ممکن نیست ولی سخته
    مشکلت هم فکر کنم از کرک باشه

3. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    دوستانی که بازی GEARS OF WAR 1 رو بازی کردن میتونن بگن اوی اواخر بازی توی قطار که یه غول بیابونی هست که کلی خفاش دور سرش میچرخن رو چجوری باید از بین ببرم؟الان چند روزه کلافه م کرده و نمیتونم هیچ جوری ازش رد بشم...
    ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام :
    دوستانی که بازی GEARS OF WAR 1 رو بازی کردن میتونن بگن اوی اواخر بازی توی قطار که یه غول بیابونی هست که کلی خفاش دور سرش میچرخن رو چجوری باید از بین ببرم؟الان چند روزه کلافه م کرده و نمیتونم هیچ جوری ازش رد بشم...
    ممنون
    درست یادم نیست چون ماله چهار سال پیشه ولی باید با نور افکن اخر کوپه است دورش بندازی که خهفاش ها ازش دور شن بعدش بهش تیر اندازی کنی , یه 4 تا 6 باری انجام بدی میمیره,بالاخره غول اخره دیگه

6. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

سلام :
    ممنون
    اون باس آخره دیگه ردش کنی بازی تمومه. اما بدبختانه کمی سخته و سرعت عمل بالایی می خواد. باید فاصله ت رو باهاش حفظ کنی و دائم پشت جعبه ها پناه بگیری. البت باید حواست به نور هم باشه. عملا استفاده از مسللی که ته واگنه غیر ممکنه چون 2 ثانیه بهت وقت میده بزنیش........ اما من خودم حوصله اینا رو نداشتم. بعضی وقتا پشت یه جعبه کوچیک سمت راست که همون اوابل واگن هست پناه می گرفتم. اون می رسید بالا سرم ، جالبه که در همون حالت پناه گرفته وقتی بهش شلیک می کردم بهش می خورد اما گلوله های اون به من نمی خورد. دیگه با بدبختی اینطوری ردش کردم

8. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ما که دانلودش کردیم هرکاری کردیم یه پروفایل نمیساخت که بازی رو سیو کنه تازه هرچی تو تنظیمات تصویر میرفتم رزولشن و دیگر تنظیمات تغییر نمیکرد ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

ما که دانلودش کردیم هرکاری کردیم یه پروفایل نمیساخت که بازی رو سیو کنه تازه هرچی تو تنظیمات تصویر میرفتم رزولشن و دیگر تنظیمات تغییر نمیکرد ..
    یادم نیس درس ولی فک کنم باید جداگانه یه گیم لایو براش دانلود کنی تا بزاره پروفایل بسازی و سیو کنی.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

باید یک اکانت آفلاین ویندوز لایو بسازی

سلام :
    ممنون

من که مرحله آخرش رو با کدتقلب رد کردم حوصلشو نداشتم

باید یک اکانت آفلاین ویندوز لایو بسازی
    باید انویدیا فیزیک ایکس رو نصب کنی احتمالا البته درایورهای جدید انویدیا خودشون اونو دارن تاریخ کامپیوترت هم باید برگردونی به سال 2008 تا اجرا بشه ضمنا باید بازی رو از آیکونی که تو محل نصب بازیه اجرا کنی اون آیکونی که تو دسکتاپه بازی رو اجرا نمیکنه
    Last edited by Masoud King; 15-01-2013 at 03:06. دليل: پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کم

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرحله اخرش ادمو عصبي ميكنه من هرچي نانجك داشتم انداختم روش تا كارشو تموم كردم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یادم نیس درس ولی فک کنم باید جداگانه یه گیم لایو براش دانلود کنی تا بزاره پروفایل بسازی و سیو کنی.
    آخه من هزار جور بازی دیگه هم روی هارد دارم پس 100 در 100 phizix رو نصب دارم و پیش نیازهای دیگه رو ... حتی یادمه وقت بازی رو باز میکردم اون پایین نوشته بود f2 رو بزن که پروفایل بسازی ولی هرچی اف2 رو میزدم هیچی نمیشد ... حتی دکمه home رو هم میزدم که اونطوری پروفایل بسازم ولی بازم چیزی از اون بالا باز نمیشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •