سلام دوستان این بازی برای من اجرا میشه اما وسط بازی ناگهان سیستم هنگ میکنه و بازی رو میبنده...
ویندوزم 7 هستش ممنونم میشم کمکم کنید...![]()
سلام دوستان این بازی برای من اجرا میشه اما وسط بازی ناگهان سیستم هنگ میکنه و بازی رو میبنده...
ویندوزم 7 هستش ممنونم میشم کمکم کنید...![]()
من بعد از کلی دست و پنجه نرم کردن با انواع اقسام ترفند ها و پچ ها و ...
تازه ویندوزم 7 هستش تازشم 64 بیت
نتونستم اجراش کنم
محتوای مخفی: ............
خلاصه باید روش کار کنی غیر ممکن نیست ولی سخته
مشکلت هم فکر کنم از کرک باشه![]()
سلام :
دوستانی که بازی GEARS OF WAR 1 رو بازی کردن میتونن بگن اوی اواخر بازی توی قطار که یه غول بیابونی هست که کلی خفاش دور سرش میچرخن رو چجوری باید از بین ببرم؟الان چند روزه کلافه م کرده و نمیتونم هیچ جوری ازش رد بشم...
ممنون![]()
درست یادم نیست چون ماله چهار سال پیشه ولی باید با نور افکن اخر کوپه است دورش بندازی که خهفاش ها ازش دور شن بعدش بهش تیر اندازی کنی , یه 4 تا 6 باری انجام بدی میمیره,بالاخره غول اخره دیگه
اون باس آخره دیگه ردش کنی بازی تمومه. اما بدبختانه کمی سخته و سرعت عمل بالایی می خواد. باید فاصله ت رو باهاش حفظ کنی و دائم پشت جعبه ها پناه بگیری. البت باید حواست به نور هم باشه. عملا استفاده از مسللی که ته واگنه غیر ممکنه چون 2 ثانیه بهت وقت میده بزنیش........ اما من خودم حوصله اینا رو نداشتم. بعضی وقتا پشت یه جعبه کوچیک سمت راست که همون اوابل واگن هست پناه می گرفتم. اون می رسید بالا سرم ، جالبه که در همون حالت پناه گرفته وقتی بهش شلیک می کردم بهش می خورد اما گلوله های اون به من نمی خورد. دیگه با بدبختی اینطوری ردش کردم![]()
ما که دانلودش کردیم هرکاری کردیم یه پروفایل نمیساخت که بازی رو سیو کنه تازه هرچی تو تنظیمات تصویر میرفتم رزولشن و دیگر تنظیمات تغییر نمیکرد ..![]()
یادم نیس درسولی فک کنم باید جداگانه یه گیم لایو براش دانلود کنی تا بزاره پروفایل بسازی و سیو کنی.
باید یک اکانت آفلاین ویندوز لایو بسازی
من که مرحله آخرش رو با کدتقلب رد کردم حوصلشو نداشتم
باید انویدیا فیزیک ایکس رو نصب کنی احتمالا البته درایورهای جدید انویدیا خودشون اونو دارن تاریخ کامپیوترت هم باید برگردونی به سال 2008 تا اجرا بشه ضمنا باید بازی رو از آیکونی که تو محل نصب بازیه اجرا کنی اون آیکونی که تو دسکتاپه بازی رو اجرا نمیکنه
Last edited by Masoud King; 15-01-2013 at 03:06. دليل: پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کم
مرحله اخرش ادمو عصبي ميكنه من هرچي نانجك داشتم انداختم روش تا كارشو تموم كردم
آخه من هزار جور بازی دیگه هم روی هارد دارم پس 100 در 100 phizix رو نصب دارم و پیش نیازهای دیگه رو ... حتی یادمه وقت بازی رو باز میکردم اون پایین نوشته بود f2 رو بزن که پروفایل بسازی ولی هرچی اف2 رو میزدم هیچی نمیشد ... حتی دکمه home رو هم میزدم که اونطوری پروفایل بسازم ولی بازم چیزی از اون بالا باز نمیشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)