به ببین کی اینجاست Genjo
چه عجب ....داشتم خودم میومدم سراغت را بگیرم ببینم کجایی.
هستی یا می ری؟
به ببین کی اینجاست Genjo
چه عجب ....داشتم خودم میومدم سراغت را بگیرم ببینم کجایی.
هستی یا می ری؟
سلام
چی شد آقا کسی لینک از فیلم جدید ناروتو پیدا نکرد؟ تو ویکیپدیا تاریخ انتشار رو زده 2 آگوست امروزم که فکر کنم 13 آگوست هستش یعنی هنوز نیومده؟
دوست عزیز صبر کنتا DVD وارد بازار بشه تا DVD rip اش برای دانلود بیاد.
بابا هر چه هم باشه لینک دانلودش مییاد مشکل اینجاست این دیتابایو لعنتی هنوز ترجمه نکرده معلوم نیست یه موقع می بینید فردا 71 رو ترجمه نکنه!!! من خودم در به در دنبال فیلم 5 هستم حتا به دونه زیر نویس اصلا پیدا نیست
سلام.
آقای Genjo خوشحالم که دوباره برگشتین
واقعا که زیادی دارن داستان رو کش میدن.
به احتمال خیلی زیاد از قسمت 72 به بعد انیمه به داستان اصلی بر میگرده.ولی قسمت 73 که 100 درصد مربوط به داستانه چون از اسمش پیداست که مربوط به آکاتسوکی هست.
مانگا هم که این هفته باید قشنگ باشه چون فکر کنم اون مرده می خواد خودشو به جینچوروکی 8 دم تبدیل کنه.
سلام رفیق ....
لطف داری , نه فعلا هستم
+
آیدی فعال نداری که باهاش به یاهو وصل بشی ؟
سلام دوست عزیز که فکر نکنم اسم شما رو هم مثله ZED2 عزیز بلد باشم
نظر لطفتتونه
+
درسته که داستانو زیادی کش میدن ولی این چند قسمت نسبتا هیجان انگیز بود ! جدا از اینکه مربوط به داستان اصلی ناروتو نمیشه !...
.
.
.
ما بلاخره پیرمون درمیاد تا پین(لیدر) با ناروتو بجنگه![]()
Last edited by Genjo; 14-08-2008 at 14:35.
متاسفانه نه چون چت کار نیستم (حیلی ها هم شاکی اند میگن چرا نداری)
احتمالا نوه هامون اخرین قسمت را می بینن.
سلام.
بالاخره قراره مجموعه شیپودن به داستان اصلی برگرده.
Anime کم بود حالا نوبت مانگا شده که به خاطر تعطیلات به تعویق بیفته.
این همه پیشرفت کردن نتونستن یه سیستمی طراحی کنن که روزی یه قسمت Anime درست کنه![]()
بچه ها من مانگارو دیدم تا انجایی که دیدم اخر این قسمت انیمه توش نبود. این زنه کیه که اکاتسکی دونبالش هستن؟(مال دهکده ستاره هم هست ظاهرا ولی چرا؟)
پست منو پاک کردن
دیروز گفتم همه چیزو اما پیک شده
این زنه خوب جینچوروکی دو دوم هستش دیگه که هیدان و اون یکی نمودونم اسمش چیه دونبالشن می کسنش نگران نباشید دو دوم دوام نمی یاره
اما از طرفی به قسمت های می رسیم که گریه داره
ساروتوبی اسوما به رحمت خدما می رود![]()
{گریه}
مانگا هم حال نمی ده هرجایی که ترجمه فارسی می کردن رفتن دارن قسمت های اول ترجمه می کنن بابا در کنارش قسمت های جدیدم بزارید نامردا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)