krauser جان . کریشن مستری که دادی خرابه . .net framework 2 رو دارم . میخوام اجراش کنم میگه که bug داره باید debug بشه که چون سورس رو هم ندارم که نمیشه کاریش کرد . چیکارش کنم ؟!
krauser جان . کریشن مستری که دادی خرابه . .net framework 2 رو دارم . میخوام اجراش کنم میگه که bug داره باید debug بشه که چون سورس رو هم ندارم که نمیشه کاریش کرد . چیکارش کنم ؟!
مطمئنم كه سالمه كريشن مستر چون خودم از اون نصب ميكنم اشكال از پي سي توست يا دات نت فريم ورك تو اشكال داره يا هم 2 نيست
باید fifa 08 نصب باشه تا اجرا بشه ؟
با تشکر بسیااااااااااااااار فروان بابت پچت عالی بود اما انگار نمی شه من بدون در دسر بازی رو با لیگ ایران انجام بدم چون همین طور که گفتین توپ پرسپولیس نامرئی اما من که پچرو گرفتم البته اخر از همه اینو هم بگم که اول اون 3 تا پچ رو گرفتم ومنتقل به فیفا کردم بعد پچ توپ رو گرفتم حالا نمی دونم چطور باید بهش بدم چون اگه بخوام از حالت زیپ بیار م بیرون پر فایله نمی دونم کدومش رو بیارم بیرون ازتون میخوام که به طور کامل توضیح بدین باز هم تشکر میکنم از پچ تون مرسی منتظر جوابتون هستم
بابا باید چکار کنم این توپ نامرئیه لطفا" راهنماییم کنید اقا برای ریختن دوپچ تو÷ باید دوباره پچ هار پاک کنم ؟ اگه من این کار رو کنم باید فیفا رو هم پاک کنم بعد تو نصبش مشکل میخورم و جز با عوض کردن ویندوز دورست نمیشه اگه ممکنه از یه را دیگه راهنماییم کنید تا توپ پرسپولیس ظاهر بشه مرسی
واقعا" که اگه این تایپیک داش krauser نداشته باشه انگار تایپیک مرده هست داش krauser کجاییی که بدادم برسیییییییییی؟
هرچی تو Option تنظیمات دسته رو New میزارم دوباره مثل اولش میشه!
پچ توپ پرسپولیس با فرمت CMP هست اصلا زیپ نیست همون CMP رو که دانلود کردی از کریشن مستر قسمت لود پچ کافیه لود کنی زیپ نیست که
متاسفانه فیفا 08 از اینجور باگها زیاد داره اینم یکی از اون باگهاست
چند نفر غیر از Bous عزیز پچ رو استفاده کردند؟
این Pp2.0 چیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)