تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 114 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آيا مي دانيد كه براي ديدن يا نديدن اسم خود در بين قبولي هاي مرحله دوم المپياد شيمي حداقل 15 روز ديگر بايد صبر كنيد؟؟؟
    آيا مي دانيد امتحان زبان فارسي سال گذشته بعد از فيزيك سخت ترين امتحان نهايي بوده است؟
    آيا ميدانيد كه تاثير معدل در كنكور براي كسي كه معدلش 18 شده با كسي كه 20 شده اصلا فرق محسوسي ندارد؟ ( حتي اگر 30 درصد تاثير داشته باشد)
    آيا مي دانيد احتمال قبولي من در مرحله دو به زير 40 درصد تقليل يافت ؟
    آيا ميدانيد دوم و 4 ام چرا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آيا مي دانيد كه براي ديدن يا نديدن اسم خود در بين قبولي هاي مرحله دوم المپياد شيمي حداقل 15 روز ديگر بايد صبر كنيد؟؟؟
    آيا مي دانيد امتحان زبان فارسي سال گذشته بعد از فيزيك سخت ترين امتحان نهايي بوده است؟
    آيا ميدانيد كه تاثير معدل در كنكور براي كسي كه معدلش 18 شده با كسي كه 20 شده اصلا فرق محسوسي ندارد؟ ( حتي اگر 30 درصد تاثير داشته باشد)
    آيا مي دانيد احتمال قبولي من در مرحله دو به زير 40 درصد تقليل يافت ؟
    سلام
    امسال هم سخت بود
    احتمالا" من حدود 18 بشم، خيلي به نظر مصحح بستگي داره
    --------------------
    آيا مي دانيد امتحان شيمي پريد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.علیرضا این خبری که گفتی کاملا معتبره؟خیلی خوشحال شدم.چون من حداکثر حداکثر!در بدترین شرایط 31 نمره غلط دارم.خدا رو شکر.انشاا... خبرت درسته .ممنونم.
    راستی با امتحانا چی کار میکنین؟من شب امتحان فیزیک 2 ساعت خوابیدم و روز قبل امتحان فیزیک 14 ساعت درس خوندم!اتفاقا خیلی خوب هم همه چی رو میفهمیدم.جالبه در طول سال هیچی حالیم نمی شد ولی شب امتحان خیلی فعال می شم!زبان فارسی هم مثل فیزیک خوندم.هر کی بگه شب امتحان زود بخوابین چرت گفته!چون من شب امتحان همه چی رو میفهمم و اگه شب امتحان نخونم نمرم 14 هم نمیشه.
    جالبه اکثر المپیادی های خفن اینطورین.معمولا شب تا صبح امتحان رو بکوب میخونن!بدون 1 ساعت خواب!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اين امتحان بود يا المپيادددددددددد
    اه از پارسال صددرجه سختتر بود اولش بد نبود ولي كليدو كه ديدم شاخام دراومد تازه يه سوال 25/1 نديدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی هدایت کم(محمد جواد حاجی احمدی جان!)احساس می کنم من و تو خیلی شبیه هم زدیم.میشه بگی دقیقا چند غلط و نزده و چند نمره غلط تشریحی داری؟
    من خودم 5غلط و 1 نزده تستی و 7.75 نمره غلط تشریحی دارم(البته حداکثر)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام.علیرضا این خبری که گفتی کاملا معتبره؟خیلی خوشحال شدم.چون من حداکثر حداکثر!در بدترین شرایط 31 نمره غلط دارم.خدا رو شکر.انشاا... خبرت درسته .ممنونم.
    راستی با امتحانا چی کار میکنین؟من شب امتحان فیزیک 2 ساعت خوابیدم و روز قبل امتحان فیزیک 14 ساعت درس خوندم!اتفاقا خیلی خوب هم همه چی رو میفهمیدم.جالبه در طول سال هیچی حالیم نمی شد ولی شب امتحان خیلی فعال می شم!زبان فارسی هم مثل فیزیک خوندم.هر کی بگه شب امتحان زود بخوابین چرت گفته!چون من شب امتحان همه چی رو میفهمم و اگه شب امتحان نخونم نمرم 14 هم نمیشه.
    جالبه اکثر المپیادی های خفن اینطورین.معمولا شب تا صبح امتحان رو بکوب میخونن!بدون 1 ساعت خواب!
    اين طوري مي گن
    منم شب امتحان خيلي مي خونم
    معمولا" شبا تا 2.5 و صبح هم 5 يا 5.5 پا ميشم
    پس منم المپيادي ام ديگه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

جذابیت های المپیاد در گفتگو با نفر اول گروه ریاضی فیزیک کنکور سراسری سال 1385

المپیاد یعنی یک رشته را تا انتها خواندن و آشنایی با ابعاد مختلف یک مسئله، این مطلب را فرزانه فرهادی نفر اول گروه ریاضی فیزیک کنکور سراسری سال 1385 در گفتگو با مجله "رشد جوان" عنوان کرد. خانم فرزانه فرهادی طی دوران تحصیل خود در دبیرستان چهار بار آزمون مرحله اول المپیادهای ریاضی، کامپیوتر فیزیک و ادبیات را با موفقیت پشت سرگذاشت و هم اکنون دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف است. وی در این مصاحبه تفاوت مطالعه برای کنکور و المپیاد را اینگونه توضیح می دهد: "در کنکور همه چیز به خواندن بستگی دارد و فرصت عمیق شدن در مطلب را نداری و در نهایت از هر چیز در حد نیاز می¬دانی ولی المپیاد یک رشته را تا انتها خواندن است، اینکه اگر ریاضی می خوانی مطلب را کامل می¬فهمی و هر سوال و قضیه ای را می توانی حل کنی، مطالعه عمقی و حل مسئله فکر را حسابی باز می کند. خانم فرهادی در قسمت دیگری از گفتگوی خود به جذابیت المپیاد نیز اشاره می¬کند " جذابیت المپیاد در این است که دو ساعت روی یک مسئله وقت می¬گذاری و در این دو ساعت با ابعاد دیگری در همان مسئله آشنا می¬شوی" نفر اول کنکور سراسری سال 85 یکی از علل موفقیت خود در کسب این نتیجه درخشان را نیز اینگونه بیان می¬کند، "من هنگام کنکور با فیزیک و ریاضی مشکلی نداشتم، چون قبلاً پیش زمینه المپیاد داشتم و این امر خیلی کمکم کرد" باشگاه دانش پژوهان نیز برای ایشان در طی مدارج علمی توفیق روز افزون مسئلت دارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

کمیته ملی المپیاد ریاضی باشگاه دانش پژوهان جوان در پایان دوره آموزشی ویژه این المپیاد با بررسی نتایج آزمونهای دانش پژوهان عضو تیم ملی اسامی 6 نفر اعزامی به چهل و نهمین المپیاد جهانی ریاضی را که از 20 تیر ماه لغایت اول مردادماه سال جاری در شهر مادرید اسپانیا برگزار می شود اعلام کرد. نفرات اعزامی به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: کسری احمدی از تهران، میلاد بخشی زاده از تهران، محمد جهانگشایی از کرج، نیما حمیدی از کرج، امیر سپهری از زنجان و محمدمهدی یزدی از یزد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی هدایت کم(محمد جواد حاجی احمدی جان!)احساس می کنم من و تو خیلی شبیه هم زدیم.میشه بگی دقیقا چند غلط و نزده و چند نمره غلط تشریحی داری؟
    پوزيترون جان ! تو ديگه عجب مارمولكي هستي! اسم منو از كجا فهميدي؟
    من 4 تا غلط و 1 نزده تستي و 10 نمره غلط تشريحي دارم . خيلي مثل هم زديم . تو و hot-birds اولين كسايي هستيد كه مي دونم مثل من زديد . بقيه يا بالاي 90 زدن يا زير 83 . ما سه نفر خيلي روي مرز هستيم . به نظرت اميدوار باشيم؟
    خدا كنه اين خبر 84.09 درست باشه . نمي دونم چرا نمي تونم با اين خبر كنار بيام با اينكه آقاي خلينا هم تقريبا تاييد كرده ولي با همون آماري كه خودت دادي بعيده كه كف اينقدر پايين باشه . ولي يه خوبي داره كه اگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پوزيترون جان ! تو ديگه عجب مارمولكي هستي! اسم منو از كجا فهميدي؟
    من 4 تا غلط و 1 نزده تستي و 10 نمره غلط تشريحي دارم . خيلي مثل هم زديم . تو و hot-birds اولين كسايي هستيد كه مي دونم مثل من زديد . بقيه يا بالاي 90 زدن يا زير 83 . ما سه نفر خيلي روي مرز هستيم . ولي يه خوبي داره كه اگه يكيمون قبول شه اون دوتاي ديگه هم قبول ميشن .
    خدا كنه اين خبر 84.09 درست باشه . نمي دونم چرا نمي تونم با اين خبر كنار بيام با اينكه آقاي خلينا هم تقريبا تاييد كرده ولي با همون آماري كه خودت دادي بعيده كه كف اينقدر پايين باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •