تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 97 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی !!
    جسارتا میخواستم لطف بکنید و یه lCD از سامسونگ با حداکثر قیمت 1 میلیون و هفتصد معرفی کنید (( زیر 40 اینچ میخوام )) و اینکه با این بودجه میشه سینمای خانگی هم خریداری کرد یا نه ؟؟
    ممنون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یه سری جدید سامسونگ زده که کیفیشون خوب ولی گمون نکنم دیگه بتونی سینما خانگی بخری.
    مدلش یادم نیست ولی چند صفحه آخرو بخونید متوجه می شید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من چند مدل دیگه 21 اینچ هم دیدم ولی ظاهرا تفاوت آنچنانی با هم ندارند
    ولی همین KV-LS212M81 ظاهر قشنگ تری داره
    راستی حواست باشه با این مدل اشتباه نگیریش: KV-LS21M81
    ظاهرشون که شبیه همه ولی ظاهرا اولی جدیدتره
    رفتم همین مدل KV-LS212M81 سونی رو گرفتم . نسبت به مارک های دیگه کیفیت تصویر و صدای بهتری داره

چند تا سوال در موزد DVD RECORDER دارم
    من می خوام دی وی دی ریکودر بگیرم ولی نمی دونم کدوم مارک از بقیه بهتره ؟ ال جی ، پاناسونیک ... ؟ خود سونی که ظاهرا دی وی دی ریکوردر نداره .

در ضمن دو جور دی وی دی ریکوردر هست یکی که فقط دی وی دی هستش یکی هم وی اچ اس و دی وی دی . می خواستم بپرسم کدوم رو بگیرم که بهترین کیفیت نصویر و صدا رو ضبط کنه ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو درست بگم یا نه
    یک سوال دیگه این که کیفیت ضبط کردن با DVD RECORDER با DVB خیلی فرقی داره یا نه ؟ اگه فرقی داره کدوم بهتره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من تازه وارد این سایت شدم زیاد آشنایی ندارم میخواستم قیمت Lcd سامسونگ مدل La40a750 و سینمای خانگی Ht-tz515t سامسونگ رو در ایران بودنم

ممنون از زحمات شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این محصول چیه؟

شرکت فراسو پس از 17 سال فعالیت در زمینه عرضه لوازم جانبی کامپیوتر در 14 دسته بندی مختلف، این بار پا را از دامنه محصولات IT فراتر گذاشته و با ارائه LCD TV های فراسو به بازار محصولات الکترونیکی مصرفی وارد شد.

سری اول این LCD TV ها با نام "KASMA" با دو سال گارانتی فراسو در فروشگاه های زنجیره ای لاوان عرضه شده است. این LCD TV ها در اندازه "32 با طراحی ساده و بسیار زیبا به رنگ نقره ای و با بهره گیری از آخرین فن آوری های روز دنیا با قیمت مناسب به عرصه لوازم الکترونیکی خانگی وارد شده است.

" KASMA" دارای زاویه دید بسیار گسترده ( 178 درجه ) جهت مشاهده تصویر از زاویه های مختلف با کیفیت یکسان و همچنین دارای امکان اتصال به دستگاه های پخش دیجیتال به وسیله ورودی های PC، RGB، DVD و HDMI و قابلیت ایجاد جلوه های ویژه صوتی با آخرین فن آوری های دیجیتال (SRS) می باشد.

سری آینده LCD TV های فراسو در رنگ ها و ابعاد مختلف به زودی و در ماه های آینده در اختیار علاقمندان محصولات فراسو قرار خواهد گرفت.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من تازه وارد این سایت شدم زیاد آشنایی ندارم میخواستم قیمت Lcd سامسونگ مدل La40a750 و سینمای خانگی Ht-tz515t سامسونگ رو در ایران بودنم

ممنون از زحمات شما
    اون LCD مگه تو ايران هم اومده ؟ فكر نميكنم اومده باشه .

سينما خانگي هم از 320 هزار تومان شروع ميشه تا 450 هزار تومان .

موفق باشي .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.آقا من اینجا تازه واردم ببخشیدااا
    من خیلی از این 82 صفحه رو خوندم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.پس اگه سوالام تکراریه ببخشید.
    1-من یه بودجه 2.5 میلیونی دارم و می خوام یه lcd fullHD 40 inch بخرم.میشه مدلها و حدود قیمت سامسونگ و سونی بهم بدین.
    2-سینمای خانگی ای که روی محصولات سامسونگ ه تو همه شهرها یکیه.چون من تو اینترنت یه مدل هدیه دیدم ولی تو نمایندگی ای که تو اصفهان دیدم یه مدل خیلی کوچکتری داشت.
    3-من تو توضیحات سینمای خانگی روی اینترنت دیدم دو تا بلند گوی عقب بی سیمه ولی نمایندگی به من گفت که سین داره ولی می تونی کارت وایراس بخری.
    اول اینکه آیا هدایای سامسونگ بلندگوی عقبش وایر لسه یا با سیم؟
    دوم اینکه چطوری مشیه بی سیمش کرد و هزینش چقدره.
    ------------------------------------------------------
    لطفا و خواهشا من رو ارجاء ندین به پستهای قبل و خواهشان یه جواب کامل بهم بدین.اگه زود نجنبم بابای پول و ازم پس میگیره هاااااااا خودتون که واردین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها بالاخره من 1دونه سونی 46x350 برداشتم .
    حالا 2 سوال دارم .
    من Home Teater ام سونی هستش ولی مال 4 سال پیشه بعد خروجی HDMI هم داره
    حالا به نظر شما من اگر 1کابل HDMI بگیرم و باهاش بخوام DVD نگاه کنم تاثیری هم در کیفیت داره ؟ یا نه مثل همون سابق میشه ؟
    بعد اینکه من وقتی DVD میزارم یک نوشته گوشه بالا سمت چپ میاد 1بار نوشته 572i یک بار هم نوشت 471i حالا میخواستم ببینم این چی بود. یه توضیح بدید.

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام.آقا من اینجا تازه واردم ببخشیدااا
    من خیلی از این 82 صفحه رو خوندم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.پس اگه سوالام تکراریه ببخشید.
    1-من یه بودجه 2.5 میلیونی دارم و می خوام یه lcd fullHD 40 inch بخرم.میشه مدلها و حدود قیمت سامسونگ و سونی بهم بدین.
    2-سینمای خانگی ای که روی محصولات سامسونگ ه تو همه شهرها یکیه.چون من تو اینترنت یه مدل هدیه دیدم ولی تو نمایندگی ای که تو اصفهان دیدم یه مدل خیلی کوچکتری داشت.
    3-من تو توضیحات سینمای خانگی روی اینترنت دیدم دو تا بلند گوی عقب بی سیمه ولی نمایندگی به من گفت که سین داره ولی می تونی کارت وایراس بخری.
    اول اینکه آیا هدایای سامسونگ بلندگوی عقبش وایر لسه یا با سیم؟
    دوم اینکه چطوری مشیه بی سیمش کرد و هزینش چقدره.
    ------------------------------------------------------
    لطفا و خواهشا من رو ارجاء ندین به پستهای قبل و خواهشان یه جواب کامل بهم بدین.اگه زود نجنبم بابای پول و ازم پس میگیره هاااااااا خودتون که واردین

بنظر من 500 تا دیگه بذار 40X350 سونی بگیر
    سینمای خانگی سونی مدل DZ850kw و dz1000 هر دو باندهای سراند عقب وایرلس هستند
    قیمت مدل 850 دقیقا 500 هزار تومنه

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بچه ها بالاخره من 1دونه سونی 46x350 برداشتم .
    حالا 2 سوال دارم .
    من Home Teater ام سونی هستش ولی مال 4 سال پیشه بعد خروجی HDMI هم داره
    حالا به نظر شما من اگر 1کابل HDMI بگیرم و باهاش بخوام DVD نگاه کنم تاثیری هم در کیفیت داره ؟ یا نه مثل همون سابق میشه ؟
    بعد اینکه من وقتی DVD میزارم یک نوشته گوشه بالا سمت چپ میاد 1بار نوشته 572i یک بار هم نوشت 471i حالا میخواستم ببینم این چی بود. یه توضیح بدید.
    مبارک باشه
    من هم همین مدلو دارم
    بهتریت انتخاب رو انجام دادی
    با کابل HDMI مطمئنا بهتره ولی زیاد تفاوتی در حالت 572i نمیکنه
    572i مقدار پیکسل عمودی تصویر در حال پخش است که مدل براویا شما تا 1080 (1920*1080) یعنی همان Full HD رو پشتیبانی میکنه
    سوال دیگه داشتی اگر تا فردا بپرسی درخدمتم وگرنه تا شنبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •