نه نه! می تونی فیلم رو پاک کنی و از 8 گیگش کامل استفاده کنی...
مطمئنا به زودی ارزون تر می شه...
نه نه! می تونی فیلم رو پاک کنی و از 8 گیگش کامل استفاده کنی...
مطمئنا به زودی ارزون تر می شه...
سلام منم از آشنایی با شما خوشحالم همه این کارهایی که می گی کردم الا کار آخر حالا یه نکته گیریم که من از یه ن95 دیگه بک آپ گرفتم وقتی نمی تونم به PC وصلش کنم چه جوری رو گوشی خودم Restore ش کنم؟
حجم کلی7672 مگ هست که با احتساب فیلم میمونه 6858 مگ.
بهید همه نرم افزار هات بسته باشه... خصوصا اونایی که با مموری کار می کنن. و نباید Inbox تو مموری باشه.اگه مشکلت اون نقطست باید بگم مال منم داره تو حالت عکس وقتی دستمو می ذارم رو دوربین کاملا معلومه ولی تو حالت فیلمبرداری دیگه نیست. به نظر من مهم نیست خودتو ناراحت نکن. من که مشکل بزرگتری دارم مطرح هم کردم ولی کسی جواب نداد: من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن 11 روشه ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم با کابل به کامپیوتر وصل نمیشه وقتی کابلو وصل می کنم و حالت pc suite رو انتخاب می کنم بازم می پرسه و بعد از چند بار پرسیدن ریست میشه الان هر چی می خوام بریزم توش با بلوتوث می ریزم.![]()
یه مشکل دارم... تو پشت گوشی، داره اون لایه نایلون مانند جدا میشه. می خوام بشینم همشو بکنم تا راحت بشم. در ضمن قسمت بالا، چپ، اونجایی که نوشته N95 8gb، خش برداشته. البته زیاد معلوم نیست ولی چون براقیش رفته، زیر نور ضایع دیده میشه. قابش رو میشه گیر آورد؟
Last edited by aslanaslan; 08-01-2008 at 09:21. دليل: فضولیاب...
اصلان جون بی خیال! اینا که مشکلی نیست...
تازه خریدی یکم حساسی.یکمی بگذره اگه بیوفته هم ناراحت نمی شی...
فکر می کنم قابش باشه
سلام به همه قیمت علا الدین از 15 دی به بعد رو کسی داره؟ میگن اومده پایین اساس
اینو یه بار دیگه هم گفته بودی همه این کار ها رو کردم پست قبلیمو نخوندی؟
نه! بعد از یه بار ریستارت گوشی وصلش کن!اینو یه بار دیگه هم گفته بودی همه این کار ها رو کردم پست قبلیمو نخوندی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)