بازی به نظرم خیلی خوب تر از نسخه ی اول شده عالی شده عالی من که بی صبرانه منتظرم تا بیاید ... شاید این جمعه بیاید شاید![]()
بازی به نظرم خیلی خوب تر از نسخه ی اول شده عالی شده عالی من که بی صبرانه منتظرم تا بیاید ... شاید این جمعه بیاید شاید![]()
سلام..
بچه ها هنوز این بازی هم منتشر نشده؟کسی از تاریخ دقیقش خبر داره؟
اقا یه نفر تو این فروم نیست ک نسخه Beta بازی رو دی ال کرده باشه؟
اون خالی بندیه همچین چیزی وجود خارجی نداره.
امیدوارم بشه مثل آدم از قابلیت physx این بازی استفاده کرد! متاسفانه اغلب بازی هایی که از physx استفاده می کنند، برای فعال کردن این قابلیت، نیاز به دانلد پچ تقریبا حجیمی دارند و معمولا هم کرکی برای اون پچ پیدا نمیشه.
نه اینطوری نیست، هست؟
یه کارت Nvidia قوی نیاز داره و آخرین درایور، با کارتهای ضعیف Geforce نمیشه اونطوری که باید از Physx GPU استفاده کرد. مثل Batman که من با 8800GTS نتونستم از Physx GPU استفاده کنم درست چون بشدت افت فریم ریت میاورد. Physx CPU هم که کلاً بدرد نمیخوره.
Last edited by Guts; 05-04-2010 at 14:12.
اغلب که همینطوری بود... ولی بعضا کرکی هم برای اون پچ اومده...نه اینطوری نیست، هست؟
یه کارت Nvidia قوی نیاز داره و آخرین درایور، با کارتهای ضعیف Geforce نمیشه اونطوری که باید از Physx GPU استفاده کرد. مثل Batman که من با 8800GTS نتونستم از Physx GPU استفاده کنم درست چون بشدت افت فریم ریت میاورد. Physx CPU هم که کلاً بدرد نمیخوره.
همون دیگه... برای همین یه پچ میدن تا این مشکل درست بشه... مثلا بازی mirror's edge موقع فعال کردن Physx افت فریم میداد که باید پچ نصب می کردی و با نصب پچ درست میشد..
اوایل شهریور ماه میاد دوست من .
همین بتمن یکی از نمونه هاشه. من با این ایترنت ذغالی به زحمت پچ حدود 150 مگابایتیش رو دانلد کردم. ولی موقع نصب error میداد که batman در هاردم نصب نیست. شما چگونه physx رو در این بازی فعال کردید؟ و همین طور شما در چه بازی هایی تا الان تونستید physx رو به خوبی فعال کنید؟نه اینطوری نیست، هست؟
عرضه ی پچ برای فعال کردن physx به نظرم از عمد صورت می گیره تا کسانی که بازی رو به شکل غیر قانونی و کپی شده نصب می کنند نتونند از این ویژگی استفاده ببرند.
در ضمن تنها بازی ای که تونستم به زحمت، physx اش رو فعال کنم، Mirror's Edge بود .
physx به افزایش جذابیت بازی ها بسیار کمک می کنه. ولی فعال کردنش در نسخه ی غیر قانونی بازی ها دردسر زیادی داره.
Last edited by Yi Yi; 06-04-2010 at 12:08.
آره Batman یه patch داشت یادم نیست چقدر بود ولی، اما من مشکلی نداشتم کار میکرد راحت.
شما کارتت چیه اصلاً؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)