تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 183 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی به نظرم خیلی خوب تر از نسخه ی اول شده عالی شده عالی من که بی صبرانه منتظرم تا بیاید ... شاید این جمعه بیاید شاید

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام..
    بچه ها هنوز این بازی هم منتشر نشده؟کسی از تاریخ دقیقش خبر داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا یه نفر تو این فروم نیست ک نسخه Beta بازی رو دی ال کرده باشه؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا یه نفر تو این فروم نیست ک نسخه Beta بازی رو دی ال کرده باشه؟
    اون خالی بندیه همچین چیزی وجود خارجی نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیدوارم بشه مثل آدم از قابلیت physx این بازی استفاده کرد! متاسفانه اغلب بازی هایی که از physx استفاده می کنند، برای فعال کردن این قابلیت، نیاز به دانلد پچ تقریبا حجیمی دارند و معمولا هم کرکی برای اون پچ پیدا نمیشه.

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیدوارم بشه مثل آدم از قابلیت physx این بازی استفاده کرد! متاسفانه اغلب بازی هایی که از physx استفاده می کنند، برای فعال کردن این قابلیت، نیاز به دانلد پچ تقریبا حجیمی دارند و معمولا هم کرکی برای اون پچ پیدا نمیشه.
    نه اینطوری نیست، هست؟
    یه کارت Nvidia قوی نیاز داره و آخرین درایور، با کارت‌های ضعیف Geforce نمیشه اونطوری که باید از Physx GPU استفاده کرد. مثل Batman که من با 8800GTS نتونستم از Physx GPU استفاده کنم درست چون بشدت افت فریم ریت می‌اورد. Physx CPU هم که کلاً بدرد نمیخوره.
    Last edited by Guts; 05-04-2010 at 14:12.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه اینطوری نیست، هست؟
    یه کارت Nvidia قوی نیاز داره و آخرین درایور، با کارت‌های ضعیف Geforce نمیشه اونطوری که باید از Physx GPU استفاده کرد. مثل Batman که من با 8800GTS نتونستم از Physx GPU استفاده کنم درست چون بشدت افت فریم ریت می‌اورد. Physx CPU هم که کلاً بدرد نمیخوره.
    اغلب که همینطوری بود... ولی بعضا کرکی هم برای اون پچ اومده...
    همون دیگه... برای همین یه پچ میدن تا این مشکل درست بشه... مثلا بازی mirror's edge موقع فعال کردن Physx افت فریم میداد که باید پچ نصب می کردی و با نصب پچ درست میشد..

9. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام..
    بچه ها هنوز این بازی هم منتشر نشده؟کسی از تاریخ دقیقش خبر داره؟
    اوایل شهریور ماه میاد دوست من .

11. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه اینطوری نیست، هست؟
    همین بتمن یکی از نمونه هاشه. من با این ایترنت ذغالی به زحمت پچ حدود 150 مگابایتیش رو دانلد کردم. ولی موقع نصب error میداد که batman در هاردم نصب نیست. شما چگونه physx رو در این بازی فعال کردید؟ و همین طور شما در چه بازی هایی تا الان تونستید physx رو به خوبی فعال کنید؟

عرضه ی پچ برای فعال کردن physx به نظرم از عمد صورت می گیره تا کسانی که بازی رو به شکل غیر قانونی و کپی شده نصب می کنند نتونند از این ویژگی استفاده ببرند.

در ضمن تنها بازی ای که تونستم به زحمت، physx اش رو فعال کنم، Mirror's Edge بود .
    physx به افزایش جذابیت بازی ها بسیار کمک می کنه. ولی فعال کردنش در نسخه ی غیر قانونی بازی ها دردسر زیادی داره.
    Last edited by Yi Yi; 06-04-2010 at 12:08.

13. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همین بتمن یکی از نمونه هاشه. من با این ایترنت ذغالی به زحمت پچ حدود 150 مگابایتیش رو دانلد کردم. ولی موقع نصب error میداد که batman در هاردم نصب نیست. شما چگونه physx رو در این بازی فعال کردید؟ و همین طور شما در چه بازی هایی تا الان تونستید physx رو به خوبی فعال کنید؟

عرضه ی پچ برای فعال کردن physx به نظرم از عمد صورت می گیره تا کسانی که بازی رو به شکل غیر قانونی و کپی شده نصب می کنند نتونند از این ویژگی استفاده ببرند.

در ضمن تنها بازی ای که تونستم به زحمت، physx اش رو فعال کنم، Mirror's Edge بود .
    physx به افزایش جذابیت بازی ها بسیار کمک می کنه. ولی فعال کردنش در نسخه ی غیر قانونی بازی ها دردسر زیادی داره.
    آره Batman یه patch داشت یادم نیست چقدر بود ولی، اما من مشکلی نداشتم کار میکرد راحت.
    شما کارتت چیه اصلاً؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •