هر دوتاش قشنگه
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)
هر دوتاش قشنگه
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)
این کاملا مربوط به تمه. شما یه تم بذار من بهت بگم دکمه هاش چه اندازه است!دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)
سلام بر همه.
منم یه 6120 خوشگل دارم . فک کنم تنها مشکلی که این گوشی داره اینه که رنگ دکمه 4 جهتش زود میره .البته بیچاره گناهی هم نداره انقدر باهاش گیم بازی کردم که این شکلی شد
اگه مموری 8 گیگ بندازم روش ، سرعتش پایین میاد؟ کسی امتحان کرده؟
و یه سوال دیگه در مورد تم . اکثر تم هایی که تو نت هستن ، یا مدیا رو عوض نمی کنن ، یا اینکه با یه رنگی جدا از رنگ تم عوض می شه، یا اصلا آیکونای گوشی خوب نیست . میشه یه راهنمایی کنین کجا میتونم بیشتر از تم های کامل پیدا کنم .
شاد باشید![]()
پارسا جان نظر لطفته!![]()
این جمله رو دوست دارم چون من قبلا 6600 داشتم!
عکسهایی که تو درست کردی هم جالب هستن با کیفیت روش کار شده ، منم یه ایده دیگه غیر از امضای الانم تو ذهنم هست فرصت بشه انجام میدم و اینجا میذارم. موفق باشی.
واسه من هنوز یه ماهش نشده که رنگ دکمه های 4 جهتش رفته (امان از NGAGE)
راستش من فکر نکنم با مموری بالا این گوشی موردی داشته باشه! قطعا اگه 8 گیگ پر باشه سرعت لود شدن عکسها آهنگها و ... به خاطر اینکه سیستم باید کل مموری رو چک کنه پایین میاد اما اینکه مثل گوشیهای قدیمی درصد هنگ کردنش بالا بره اینجور نیست به دو دلیل (به نظر من)
1- بالا بودن میزان حافظه فون مموری (35 مگابایت برای کاربر و 64 مگابایت SDRAM)
2- قوی بودن CPU که سرعتی برابر 396 MHz و از نوع ARM11 هستش
برای نمونه : من Music Player رو همراه Ngage همراه پخش ویدیو با Core player با هم اجرا کردم و SMS هم تایپ و فرستادم گوشی هنوز با سرعت عادی برنامه ها رو اجرا میکرد (البته استفاده از CPU به شدت شارژ رو تحت تأثیر قرار میده و گوشی داغ میشه)موفق باشی.
ممنون نیما خان.
اگه می شه یه توضیحی هم در مورد تم ها بدین .مــــــــــرسی
راستش راجع به تم زیاد دنبالش نیستم... تو فروم تم بری سریعتر جواب میگیری اما در کل یه توضیح راجع به تم بدم اینکه به نظرم تمهای S60 3rd از یه سری قالب (یا فضا) تشکیل شده که کسی که تم رو میسازه حداکثر میتونه تصویر اون قالب رو عوض کنه (مثلا ساعت یه قالب هست با یه اندازه کسی که تو تم که درست میکنه ساعت رو عوض میکنه فقط میتونه تصویر رو عوض کنه) در مورد music player و دکمههای اون هم همینطوره. کوچیک شدن دکمهها واسه اینه که تم سازعکس کوچیکتری رو گذاشته به جای دکمههای اصلی (**بزرگتر شدن محاله به نظرم چون از محدوده در نظر گرفته شده نمیتونه خارج بشه!!
) و در مورد آیکونها هم تمهایی رو دانلود کن که حجم بالا (در حدود 1.5 مگابایت) دارن چون تمهای با آیکون اصلی نوکیا (یا آیکونهای خیلی ساده و پیش و پا افتاده) تا اونجا که من دیدم 700 800 کیلوبایت بیشتر نبودن.
موفق باشی.
خب دوستان راجع به تم :
اولا در تم های حرفه ای سعی میشه حجم کار تاجایی که میشه پایین بیاد. ممکنه یه تم حرفه ای حجمش از یک تم غیرحرفه ای پایین تر باشه ولی معمولا تو مایه 1 مگابایت به بالا هستند.
Pizero ، Ivanov , Bendaz بهترین تم ساز ها هستند. مخصوصا من به پیزرو و ایوانو ارادت خاصی دارم! طبق برنامه کلوپ چندتا تم مناسب و تست شده اینجا میذارم.
دانلود:
لینک اول : تم با آیکون های مخصوص تم
لینک دوم : تم با آیکون های خود گوشی
لینک سوم : اسکرین سیور مخصوص تم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود تم های پیزرو می تونید به صفحات اول این تاپیک برید :
یا از سایت خود پیزرو به آدرس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد می کنم همه رو از تاپیکی که گفتم بردارین بعد با سرزدن به سایتش مجموعه تون رو کامل کنید.
چند نمونه از تم های پیزرو (همه رو روی گوشیم تست کردم):
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
دانلود:
---------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)