البته بازی بعدی رئال در مقابل بتیس.....اما چون همه از لیگ قهرمانان صحبت می کنند منم بگم که به نظر من این رئال توانایی انجام هر کاری رو داره البته به چند شرط که هر تیمی باید اونها رو داشته باشه تا موفق بشه حتی تویه خونه حریف:
1-ترکیب:به نظر من ترکیب یک تیم از همه چیز مهم تره....الان خدا رو شکر رئال تیمیست با بازیکنان جوان ولی آماده و بازیکنانی با تجربه که اونها هم آماده هستند....
.gif)
2-سیستم بازی:واقعا هنوزم که فکر میکنم نمی دونم چرا بعضی وقتها گوتی میشینه روی نیمکت
.gif)
....اگه شوستر از این کار هایی که بعضی وقتها می کنه(البته همه مربی ها این کار رو میکنند) نکنه یا کمتر بکنه تویه این مسئله هم رئال مشکلی نداره
3-مصدومیت:متاسفانه این مشکل انگار نمی خواد دست از سر رئال برداره
.gif)
.gif)
....تا یک بازیکن خوب می شه اون یکی مصدوم میشه و فکر کنم این مسئله مشکل اصلی رئال تویه این فصل باشه....که گوش شیطون کر داره یواش یواش برطرف میشه
.gif)
4-داوری:تا به اینجای فصل داوری خیلی خوب نبوده اما خدا خواسته و باز هم رئال برده یا نتیجه لازم رو گرفت
.gif)
الته یکی دو مورد هم داوری کاملا تاثیر گذار بوده ولی .....
5-شانس:هیچ تیمی نمیتونه ادعا کنه که بدون شانس می تونه همیشه موفق باشه.....و امیدوارم که تویه بازی های رئال شانس با رئال باشه تا این عنصر هم با رئال باشه.....
بچه اگه خواستید بگید که به نظرتون کدوم ترکیب می تونه بهترین ترکیب برای رئال باشه....البته برای بازی با رم
.gif)
........