تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 82 از 1174 اولاول ... 3272787980818283848586921321825821082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

البته بازی بعدی رئال در مقابل بتیس.....اما چون همه از لیگ قهرمانان صحبت می کنند منم بگم که به نظر من این رئال توانایی انجام هر کاری رو داره البته به چند شرط که هر تیمی باید اونها رو داشته باشه تا موفق بشه حتی تویه خونه حریف:
    1-ترکیب:به نظر من ترکیب یک تیم از همه چیز مهم تره....الان خدا رو شکر رئال تیمیست با بازیکنان جوان ولی آماده و بازیکنانی با تجربه که اونها هم آماده هستند....
    2-سیستم بازی:واقعا هنوزم که فکر میکنم نمی دونم چرا بعضی وقتها گوتی میشینه روی نیمکت....اگه شوستر از این کار هایی که بعضی وقتها می کنه(البته همه مربی ها این کار رو میکنند) نکنه یا کمتر بکنه تویه این مسئله هم رئال مشکلی نداره
    3-مصدومیت:متاسفانه این مشکل انگار نمی خواد دست از سر رئال برداره....تا یک بازیکن خوب می شه اون یکی مصدوم میشه و فکر کنم این مسئله مشکل اصلی رئال تویه این فصل باشه....که گوش شیطون کر داره یواش یواش برطرف میشه
    4-داوری:تا به اینجای فصل داوری خیلی خوب نبوده اما خدا خواسته و باز هم رئال برده یا نتیجه لازم رو گرفت
    الته یکی دو مورد هم داوری کاملا تاثیر گذار بوده ولی .....
    5-شانس:هیچ تیمی نمیتونه ادعا کنه که بدون شانس می تونه همیشه موفق باشه.....و امیدوارم که تویه بازی های رئال شانس با رئال باشه تا این عنصر هم با رئال باشه.....
    بچه اگه خواستید بگید که به نظرتون کدوم ترکیب می تونه بهترین ترکیب برای رئال باشه....البته برای بازی با رم........

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رئال متکی به فرد نیست نیست
    انشاالله بدون روبینیو هم می بریم ولی واقعا حیف که روبینیو نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

عمل جراحی متذلدر با موفقيت به پايان رسيد

کریستف متذلدر که امروز زیر تیغ جراحی رفته بود به گزارش سایت رسمی باشگاه این عمل با موفقیت به پایان رسیده است.

این عمل را دکتر ماریانو دی پادرو و دکتر پدرو لوئیز ریپول انجام دادند که به نظر می رسد همه چیز طبق برنامه انجام شده است :

عمل به خوبی انجام شد و هیچ مشکلی پیش نیامد و طبق برنامه در ۳۰ دقیقه این عمل انجام شد.

و حالا متذلدر باید ۲ ماه از میادین دور باشد تا بتواند دوباره با سلامتی کامل به میادین بازگردد که طبق گفته پزشکان این مدت می تواند کمتر هم شود :

این بازیکن امشب یا فردا مرخص خواهد شد و به زودی کار بر روی پای وی برای قدرتمند شدن پایش اغاز خواهد شد.

الفونسو دیل کورال پزشک باشگاه رئال مادرید بعد از اینکه فهمید مصدومیت پای این بازیکن با روشهای معمول خوب نخواهد شد و باید حتما عمل شود متذلدر را به این دو دکتر معرفی کرد.

این دو دکتر متخصص جراحی در بین تمام ورزشکاران جهان معروف هستند و عمل جراحی سال گذشته ژابی الونسو هافبک تیم لیورپول را نیز این دو دکتر انجام دادند.

************************************************** ****************************
    درنت : ليگ قهرمانان مهم است اما اول بايد به بتيس فکر کنيم

ایا بازی کردن و گل زدن در بازی با ویادولید بهترین زمان شما از وقتی که به رئال امده اید بود ؟

بازی کردن در ان مسابقه هدیه ای از طرف مربی بود اما باید ببینیم چه پیش می اید من باید سختتر تمرین کنم تا لحظات خوبی را در این تیم رقم بزنم.

انگیزه بازیکنان برای بازی در لیگ قهرمانان چگونه است ؟

جو خوبی بر تیم حاکم است اما اگر می خواهیم برنده شویم باید جدا خوب بازی کنیم رم یک تیم بزرگ و ما نیز یکی از بزرگترین تیمهای حال حاضر اروپا هستیم پس باید بازی جالبی از اب در بیاد و اگر می خواهیم برنده شویم باید تمام نیروی خود را صرف کنیم.

ایا مربی به بازیکنان گفته که کدام بازیکن را برای اماده بودن در برابر رم در بازی بتیس شرکت نخواهد داد ؟ ایا از تیم بتیس اشنایی دارید ؟

من اشنایی با تیم بتیس ندارم و فقط در پیش فصل یک بار با انها بازی کردیم و باید تا روز شنبه منتظر باشیم و اینکه کدام بازیکن باید بازی کند و کدام بازیکن خیر بر عهده مربی است.

نظرتان در مورد گوتی به عنوان یک بازیکن چیست ؟

وقتی کوچکتر بودم و برای فاینورد بازی می کردم گوتی یکی از محبوترین بازیکنان نزد من بود و همیشه بازیهای او در لیگ قهرمانان را می دیدم او در ان زمان یکی از بهترینها بود و در حال حاضر نیز او از بهترین ها است با این تفاوت که حالا او دیگر یکی از بهترین دوستهای من است.

ایا بازیکنان با هم صحبت کرده اند که کدام بازیکن احتمال دارد تا قبل از بازی با رم استراحت خواهد کرد ؟

لیگ قهرمانان خیلی مهم است اما ما باید اول به بتیس فکر کنیم و امیدوارم روبینیو اماده شود که حتی اگر او هم اماده شود بازی کردن وی با تصمیم مربی است و من سخت کار می کنم تا برای رقابت با حریفان اماده شوم و امیدوارم ان حریف در لیگ قهرمانان باشد.

کدام از هم تیمی هایتان به شما کمک کرد تا زودتر با تیم وفق شوید ؟

در ابتدا خودم سعی کردم این کار را انجام دهم و در ادامه بقیه بازیکنان به من گفتند که باید چی کار کنم تا زودتر با تیم سازگار شوم.

در ابتدای حضورتان خیلی صحبت در مورد زندگی شما می شد یا اینکه شما با تیم وفق نشده اید ایا اینها در عملکرد شما تاثیر گذاشت ؟

من یک حرفه ای هستم و تلاش می کنم به انچه که می خواهم برسم و البته دوست دارم که ازاد باشم اما این ازاد بودن هیچ وقت در عملکرد من تاثیر نگذاشته است و می دانم که رسانه ها خیلی در این مورد صحبت کرده اند اما من همیشه از حمایت باشگاه برخوردار بودم.

رونالدو - بازیکن تیم میلان - گفته که دوست دارد تا راموس به میلان بیاید نظر شما چیست ؟

راموس مثل من یک بازیکن جوان است اما با این تفاوت که او جز بزرگان فوتبال به حساب می اید سرجیو قوی و بااستعداد است و در اندیشه این است که به یکی از بهترینهای دنیا تبدیل شود.

Last edited by V A H I D; 13-02-2008 at 21:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام
    به این شماره زنگ بزنین بگید بازی رم با رئال رو نشون بدن ...
    22168395
    روابط عمومی شبکه 3...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به نظر من این ترکیب واسه رئال خوبه با رم...
    کاسیاس.په په .کاناوارو.مارسلو.راموس.دیار ا.گوتی.درنته(جای روبینیو).روبن(سمت راست)رائول.نیستروی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

گزارش تمرین امروز
    بازیکنان تیم بعد از اینکه دیروز را به استراحت پرداختند امروز صبح به تمرینات برگشتند تا برای بازی مقابل بتیس اماده شوند.
    برند شوستر برای اینکه شاگردانش را بابت پیروزی ۷ --- ۰ تشویق کرده باشد تمرینات دیروز را کنسل کرد.
    کل کارهای امروز بازیکنان در گرم کردن سپس تمرینات فیزیکی و در اخر کار با توپ خلاصه می شد.
    ان دسته از بازیکنانی که در بازی برابر ویادولید از ابتدا وارد زمین نشده بودند ایا اصلا بازی نکرده بودند مثل : دیارا - کودینا - هیگوئین - بالبوا - اشنایدر - سولدادو - دودک زودتر از سایر بازیکنان وارد محل تمرین شدند و با مربی بدنسازی - سانتی لوزانو - شروع به کار کردند.
    انها ابتدا خود را با دویدن گرم کردن و سپس به کار با توپ پرداختند.
    انهایی هم که از ابتدا وارد بازی با ویادولید شدند به تمرینهایی مثل دوهای سرعت و پرش از موانع مشغول شدند.
    بهترین خبر تمرین امروز کار کردن نیستلروی با توپ بود که همراه با میگل تورس که او هم مثل نیستلروی مصدوم بود جدا از سایر بازیکنان با توپ کار کردند.
    اما سرجیو راموس خارج از زمین و به تنهایی به تمرینات ویژه ریکاوری پرداخت.
    سایر بازیکنان مصدوم مثل هاینزه - په په و ساویولا وضعیتی مشابه راموس داشتند و فقط به تمرینات ریکاوری مشغول شدند.
    در اخر تمرینات نیز همه بازیکنان به کار با توپ پرداختند و همه بازیکنان و حتی خود برند شوستر یک فوتبال دست گرمی انجام دادند که در این بازی ۴ گل رد و بدل شد که در این بازی دروازه بانان هنر خود را به رخ بازیکنان کشاندند.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته بازی بعدی رئال در مقابل بتیس.....اما چون همه از لیگ قهرمانان صحبت می کنند منم بگم که به نظر من این رئال توانایی انجام هر کاری رو داره البته به چند شرط که هر تیمی باید اونها رو داشته باشه تا موفق بشه حتی تویه خونه حریف:
    1-ترکیب:به نظر من ترکیب یک تیم از همه چیز مهم تره....الان خدا رو شکر رئال تیمیست با بازیکنان جوان ولی آماده و بازیکنانی با تجربه که اونها هم آماده هستند....
    2-سیستم بازی:واقعا هنوزم که فکر میکنم نمی دونم چرا بعضی وقتها گوتی میشینه روی نیمکت....اگه شوستر از این کار هایی که بعضی وقتها می کنه(البته همه مربی ها این کار رو میکنند) نکنه یا کمتر بکنه تویه این مسئله هم رئال مشکلی نداره
    3-مصدومیت:متاسفانه این مشکل انگار نمی خواد دست از سر رئال برداره....تا یک بازیکن خوب می شه اون یکی مصدوم میشه و فکر کنم این مسئله مشکل اصلی رئال تویه این فصل باشه....که گوش شیطون کر داره یواش یواش برطرف میشه
    4-داوری:تا به اینجای فصل داوری خیلی خوب نبوده اما خدا خواسته و باز هم رئال برده یا نتیجه لازم رو گرفت
    الته یکی دو مورد هم داوری کاملا تاثیر گذار بوده ولی .....
    5-شانس:هیچ تیمی نمیتونه ادعا کنه که بدون شانس می تونه همیشه موفق باشه.....و امیدوارم که تویه بازی های رئال شانس با رئال باشه تا این عنصر هم با رئال باشه.....
    بچه اگه خواستید بگید که به نظرتون کدوم ترکیب می تونه بهترین ترکیب برای رئال باشه....البته برای بازی با رم........
    ایول! حسابی کامل بود!
    حالا یه سوال!
    شما جنسیتتون چی هست؟ ( اگه خانوم باشید که خیلی خوبه! یه طرف داره خفنگ رئالی!!! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها سلام
    راستی میگم عجب شور و نشاطی توی تاپیک راه افتاده !!!دست شما درد نکنه.
    میگم این هلندی ها میخوان که تیم ملی شونو بیارن رئال!!!(منظور حرف اشنایدر)
    درباره ترکیب باید بگم که:
    کاسیاس

هاینزه راموس کاناوارو سالگادو

دیارا

درنت گوتی روبن

نیستلروی رائول

امیدوارم که از ترکیب من لذت ببرید!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ایول! حسابی کامل بود!
    حالا یه سوال!
    شما جنسیتتون چی هست؟ ( اگه خانوم باشید که خیلی خوبه! یه طرف داره خفنگ رئالی!!! )

اوااااااااااااااااااااااا اااااا
    شرمند شمام من کسرا جان.....من همیشه توی ذوق آدمها می زنم
    من اسمم احمد
    خواستم اسمم رو بزارم احمد که دیدم این اسم هست پس اسم بازیگر محبوب خودم رو گذاشتم
    شما هم اگر کارم داشتید با همون اسم charlize صدام کنید....
    بازم شرمنده شما شدم من
    می خواستی بلندمون کنی؟؟؟؟؟
    فکر کردی عزیز
    ما خودمون ختم روزگاریم دادا

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

اوااااااااااااااااااااااا اااااا
    شرمند شمام من کسرا جان.....من همیشه توی ذوق آدمها می زنم
    من اسمم احمد
    خواستم اسمم رو بزارم احمد که دیدم این اسم هست پس اسم بازیگر محبوب خودم رو گذاشتم
    شما هم اگر کارم داشتید با همون اسم charlize صدام کنید....
    بازم شرمنده شما شدم من
    می خواستی بلندمون کنی؟؟؟؟؟
    فکر کردی عزیز
    ما خودمون ختم روزگاریم دادا
    همچين چيز نوبريم نيستيا ...
    شوخي كردم بابا چرا بهت برميخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •