ورود پرسپليسيها ممنوع
ورود پرسپليسيها ممنوع
واقعا نمیدونی؟
چون توی تیم پرسپولیس یک مشت بازیکن سوسول ریخته که خرج آرایش و ادا و ادوار اونها فقط به اندازه ی بودجه ی کل تیمشونه..!
ولی استقلال طوری از بودجش استفاده میکنه که هیچ موقع دستشو واسه فدراسیون و ... دراز نکنه.
واقعا خیلی بده... خیلی..!!!
یا حق
تایید میشه .
خدایی نیکبخت و میبینین اصلا تو استقلال بود اینجوری نبود از وقتی رفته پرسپولیس .... ابرو میگیره وووووو در یه بازی 60 تا لباس عوض میکنه و ........ خلاصه از این سوسول بازیها .......
من فکر کردم بازی ساعت 3 هست از نیمه دوم دیدم.
ولی کل بازی یک طرف ضربه رابونای نوازی و برگردون آرش یک طرف دیگه.واقعا حیف شد که تو گل نبود.اگه تو چهارچوب بود دروازه بان هیچ کاری نمیتونست بکنه.
تو اخبار هم اون صحنه ای که مجیدی گل زد ولی داور قبول نکرد رو دیدم صد در صد گل بود. حتی خود فرهاد بغل تیرک روی خط بود و یک لحظه دید توپ از خط رد شده از خوشحالی پرید بالا و تو مصاحبه هم گفت گل بود ولی حیف که داور قبول نکرد. این داوره بدجوری با فرهاد لجه.
راستی امشب قلعه نویی مهمون برنامه نود هست.
مربی سابق تیم ملی امشب میهمان برنامه نود است و این طور که از شنیده ها بر می آید قرار است حرف های جالبی بزند. مربی حال حاضر مس کرمان که رابطه چندان دوستانه ای با عادل فردوسی پور ندارد تصمیم گرفته حرف های زیادی را در مورداستقلال، مس کرمان و تیم ملی به زبان بیاورد.
او البته طی این مدت حرف هایی در مورد خاویر کلمنته زده است که نشان می دهد ،تنها منتقد حضور مربی اسپانیایی در ایران است. اما ظاهرا حرف های بیشتری برای گفتن دارد. امشب نود را از دست ندهید
دوست عزیز اینطوری نیست که شما فکر میکنید.ولی استقلال طوری از بودجش استفاده میکنه که هیچ موقع دستشو واسه فدراسیون و ... دراز نکنه.
هر دو باشگاه بدهی های کلانی دارند منتهی یواش یواش بروز میدن و ما میفهمیم.
روزنامه امروز جهان فوتبال رو بخونید متوجه میشید که استقلال هم در خطر کسر امتیاز هست.
شکایت گمالویچ و تاپالویچ بابت بدهی های مانده....
اما قبول دارین در زمان انصاری فر چه ولخرجیی میکردن .... آوردن بایرمونیخ اونم توی اون وضع بد مالی و .....
به نظر شما ميشه گفت داور متوجه نشد كه اين توپ گل شده !!!!!!!!!!!!!!!
من فكر كنم اگه يه كور هم تو استاديوم بود مي فهميد كه اين توپ گله
خوب بلاخره امسال بايد يه تيم بعد از سالها قهرمان بشه ديگه
بلاخره كمك از طرف شاه حسيني ،كميته انظباطي ، داوران، فداراسيون فوتبال، علي آبادي ، مسولين زير ربط و تمام
مسولين كشور بايد دست به دست هم بدن تا بلاخره امسال يه تيم قهرمان بشه
اینو دیکه آسید تو حلقه سبز هم تشخیص میده گله حالا آقای عنایت میگن میخوان داور دربی ایرانی باشه.![]()
نميدونم چكار دارن ميكنن اين داورها
قبلا درباره بدهي هايي كه پرسپليس واسه سازمان داره بالا مياره و حمايت سازمان از اونا گفتم.
الان هم بايد بگم كه داورها هم بين استقلال و پرسپليس فرق ميذارن
مثل بازي پيروزي و راه آهن كه دقيقه آخر اون افسايد رو به ضرر راه آهن گرفت و به قول خودشون نذاشت كه اون خط تيره از جلوي اسم پيروزي پاك بشه (كه الحمدلله تو بازي با سپاهان پاك شد) و خيلي موارد ديگه مثل داربي كه اونجا نصرتي برهاني رو با دست گرفت و نذاشت كه با دروازبان تك به تك بشه و داور هم اونو جريمه نكرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)