ستارگان فوتبال و روياى كشيش شدن
كاكا، ستاره برزيلى باشگاه ميلان كه در سال ۲۰۰۷ به عنوان بهترين فوتباليست جهان برگزيده شد، قصد دارد، پس از پايان فعاليت حرفه اى خود، كشيش پروتستان شود. كاكا، هافبك برجسته تيم ملى فوتبال برزيل كه سال ها است در خدمت باشگاه ايتاليايى ميلان قرار دارد، در گفت وگويى با نشريه ورزشى «گازتا دلو اسپرت» ضمن ابراز تمايل به كشيش شدن، اظهار داشته است: «من به انجيل عشق مى ورزم و به خاطر اين شيفتگى، دوست دارم كه وقت خود را صرف مطالعه و تفحص آن كنم.» وى مى افزايد: «من دوست دارم كه به انسان هاى پيرامون خودم بگويم و نشان دهم كه خدا، چه تأثيراتى مى تواند بگذارد. من با ديگر بازيكنان باشگاهم و تيم ملى فوتبال برزيل هم درباره خدا صحبت مى كنم.» البته روى آوردن به شغل «كشيش» رويايى نيست كه فقط كاكا در سر مى پروراند. زى روبرتو، هافبك برزيلى باشگاه آلمانى بايرن مونيخ، نيز مايل است كه پس از پايان فعاليت حرفه اى خود به عنوان فوتباليست، فصل تازه اى را در زندگى خود به عنوان كشيش آغاز كند. اين فوتباليست ۳۴ ساله برزيلى به تازگى در گفت وگويى با نشريه ورزشى «اسپرت بيلد» اظهار داشته: «من مى توانم به خوبى تصور كنم كه بعد از خاتمه فعاليت حرفه اى، كشيش بشوم. من در اين رابطه پرس وجو كردم و بايد براى تحقق اين امر، ۴سال در رشته الهيات تحصيل كنم.» زيروبرتو در اين گفت وگو همچنين خاطرنشان ساخته است: «اين چيزى است كه واقعاً مرا ارضاء مى كند. مذهب براى من بسيار مهم است و كمك كردن به ديگر انسان ها از طريق چنين شغلى باعث خوشبختى من است.»