دوستان ، مهمترین فاکتوری که اکثر ما دنبالشیم "شبانه رایگان" شرکتهاست، چون روزانه حجمش محدوده ، اگر بجای سرعت قرارداد 2 مگ هم بدن ، خیلی فایده ای نداره، حتی بدتره چون زودتر مصرفش میکنیم. در مورد شبانه دو نکته مهم هست:
1 - مدت زمان سرویس شبانه.
2 - سرعت قابل قبول و عدم قطعی های مکرر در خلال این سرویس.
الان شرکتهایی مثل شاتل ، صبانت و مدتیه پارس آنلاین، در طول روز فارغ از سرعت قرارداد ، سرعت های یک تا دو مگ به کاربرا میدن! این ترفند جالبیه چون در چشم اکثر کاربرای معمولی که کاری به شبانه ندارن، سرویسشون جلوه میکنه و زبونزد میشه ، از طرف دیگه ناخودآگاه ترافیک روزانه زودتر مصرف میشه، مجسم کنین تو یک ساعت با سرعت یک مگ شما چند برابر صفحه رو می بینید ، پس این بیشتر به نفع شرکته.
حالا شبانه قضیه اش اینه. من با چند نفر که تو این شرکت ها مشغول کار هستن مفصل صحبت کردم ، خیلی ازونا واقعا سرعت رو محدود نمیکنن. مجسم کنین یه جوب آب داره میگذره، یکدفه یه عده تشنه رو به مرگ حمله میکنن برا آب خوردن! خواه ناخواه با شلوغی که بوجودمیاد سهمی که به من نوعی میرسه کم میشه و هر بار متفاوت با دفعه های دیگه.
طبق بررسی های کاملی که انجام دادم الان شرکتای عمده، سرویس شبانه شون مشکلداره. مثلا پارس آنلاین که تو روز به 2 مگ میرسه ، شبانش میشه حدود 300 تا 400 کیلوبیت. البته این عددا کاملا شناوره چون یک شب ممکنه کاربرای بیشتری بیان به قصد دانلود، یکشب کمتر. ازین گذشته فاکتورهای محلی هم اثر داره مثل وضع خط تلفن و مرکز مخابراتی و حتی شهری که توش هستین...
شما خودتون یکسر تو تاپیکای همین فروم p30worldبزنین :
نتیجه : اونقدر عوامل تاثیر گذار تو سرعت شبانه یک شرکت زیاده که نمیشه به نتیجه قطعی و 100 مطمئن و فراگیر برای همه شهر ها و مناطق دست پیدا کرد. تنهابه یک دید متوسط و حدودی میشه رسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این آشفته بازار وضع فن آوا در کل بد نیست، متوسطه. من الان با night@fanava تا حدود 38 کیلو بایت برثانیه با سرویس 512 دانلود شبانه دارم. یعنی انگار شبانش میشه حدود 300 کیلوبیت بر ثانیه. راضی کننده نیست ولی گزینه های خیلی بهتر دیگه ای هم وجود نداره.