تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 89 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 890

نام تاپيک: آرشیو / اخبار کوتاه و تک‌خطی

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بهترین های آسیا از ديد سايت گل

هورا اسپرت : پایگاه اینترنتی گل امروز در گزارشی عنوان كرد : جوادنكونام از ایران و پارك جی سونگ از كره جنوبی سرآمد بازیكنان آسیایی در فوتبال باشگاه های اروپا هستند.

جواد نكونام در تیم اوساسونای اسپانیا با گلزنی هایش به عنوان یك هافبك به همراه پارك در منچستریونایتد انگلیس، همواره برای تیم هایشان موثر بوده و سرآمد بازیكنان آسیایی هستند كه در لیگ های اروپایی بازی می كنند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بابا تو ریگه کی هستی کارت عالی ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نگاهی به وقایع نادر و عجیب فوتبالی سال 87

سال 1387 را بايد سالي بسيار عجيب در فوتبالمان دانست . زيرا سالي بود كه در فوتبالفارسي پر از اتفاقهاي عجيب و غريب ما اتفاقهاي نادري به وقوع پيوست بايد گفت اتفاقهائي در اين سال جديد اتفاق افتاد كه شايد از وقايع عجيبي چون انتخاب يك دووميداني كار بعنو ان رئيس فدراسيون فوتبال و يا انتخاب ناگهاني علي دائي به عنوان سرمربي تيم ملي كه در سال 1386 به وقوع پيوست عجيب تر مي نمود با هم سري به بر خي از اين اتفاقها كه چيزي شبيه معجزه كه برخي مثبت و پاره اي منفي هستند خواهيم زد و نگاهي به هفت معجزه از آنها مي افكنيم كه شگون ديگري به ياد هفت سين ما داشته باشد.

1/ معجزه منفي اول
    چه كسي مي توانست تصور كند كه حبيب كاشاني كه آن گونه با درايت و سلامت توانست تيم بحران زده پرسپوليس را به قله موفقيت و كسب مقام قهرماني ليگ برساند آن گونه از كار بر كنار و داريوش مصطفوي كه كارنامه سراسر از رفوزگيهاي مديريتي او مشعشع است بجاي او گمارده شود انتخاب مصطفوي و شاهكارهاي مديريتي او چنان بلائي بر سر پرسپوليس آورد كه همه معجزه منفي بركناري كاشاني را تا مدتها از ياد نبردند

2/معجزه منفي دوم
    بازگشت قطبي نيز به گونه اي معجزه منفي دوم سال جديد بود افشين امپراتور!! كه با كلي بي ميلي از ايران رفت و حتي حاضر نشد در جشن قهرماني اين تيم شركت كند و احتمال بازگشتش به ايران را چيزي نزديك به صفر اعلام كرده بود به يك باره به مدد معجزه پولهاي هدايتي به پرسپوليس بازگشت و اين دوباره بازگشتن باعث وقوع اتفاقهاي ناخوشايندي بر سر قهرمان ليگ يعني پرسپوليس شد بايد گفت بازگشت امپراتور افشين چون بازگشت صد روزه امپراتور ناپلئو ن بناپارت از جزيره الب يك بازگشت كاملا موفق در جهت نابودي دارنده عنوان امپراتور و ولايت تحت رهبريش داشت.

3/معجزه منفي سوم
    سالها است كه از پديده جادو گري در فوتبال ما صحبت مي شود اما حكايات رسمي آن را امسال در جرايد و در نقل و قو لها خوانديم و شاهد بوديم كه چگونه رسما اعلام كردند سقوط برق و ابو مسلم و... در سال 1387 ارتباط به جادو وجادو گري دارد معجزه جادو سياه آن گونه مهم بود كه برخي از مردان مسئول تيمها را وادار به كناره گيري از كارها كرد باور پديده جادو و جادو گري را بايد بعنو ان معجزه منفي ديگري در سال 1387 بدانيم.

4/معجزه منفي چهارم
    معجزه منفي ديگر حضور پديده اي به نام تبليغات ماكاروني بر روي پيراهن تيم ملي بود كه باعث شد كه وقار و احترام به پيراهن تيم ملي ايران به سختي صدمه زند و جالب اينجا بود كه برخی در فدراسيون اين كار را افتخار و تازه وعده نهادن نامهاي سوس گوجه فرنگي و پوشك بچه و... بر روي پيراهن تيم ملي را نيز مي دادنذ زيرا از ديد ايشان با ماكارو ني مي چسبد و خوشمزه است !!

5/معجزه منفي پنجم
    حضور تيم ملي ايران در تورنمنتي در كشور عمان و براي آمادگي اين تيم براي حضور در جام جعلي خليج عربي باعث شد كه يكي از ننگ آورترين معجزه هاي منفي و وقايع غير عادي و بد فوتبالمان در سال 1387 به وقوع پيوندد و باعث شود كه بسياري از عاشقان ايران و فوتبال ايران به اين اقدامي صد در صد غير ورزشي و غير حرفه اي و خلاف مصالح ملي كشورمان اعتراض كنند.

6/معجزه مثبت اول
    قهرماني تيم نوجوانان ما در آسيا در سال 1387 را بايد دل نشين ترين معجزه امسال دانست نوجواناني كه به مدد استعداد و تلاش و غيرت و كاررائي خود و بدو ن كوچكترين امكانات توانستند بر بام فوتبال آسيا بنشينند.

7/معجزه مثبت دوم
    دستگيري برخي از عوامل دلاليزم سياه و عوامل فسادهاي مالي پشت پرده فوتبال باعث شد كه امسال را به گونه اي سالي خوب بدانيم بسياري از اين افراد كه قلم را به جوهر رشوه و باج خواهي و سو استفاده هاي مالي آلوده كرده بودند در سال 1387 دستگير شدند تا شايد قدمهاي اوليه براي برچيده شدن بساط دلاليزم و مافيا فوتبالي بر داشته شود.
    در هر حال اين هفت گانه برخي از اتفاقهاي عجيب و معجزه گونه فوتبالمان بود و اميد داريم در سال جديد فوتبال ما مملو از معجزه هاي مثبت نظير بخشيدن پرسپوليس و استقلال و كل ورزش به بخش خصوصي و حضور در جام جهاني و... باشد .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصاحبه جنجالی با امیر عابدینی: به ما گفتند کفاشیان کوتاه‌مدت رییس است / نبی، آلبرت، کاظمی و عنایت باید از فدراسیون فوتبال بروند

- آقای عابدینی بدون مقدمه برویم یراغ سوالات ...اعتراضات امیر عابدینی برای سلامت فوتبال است یا نگه‌داشتن داماش در لیگ برتر که با این روش‌ها به‌خوبی جواب می‌دهد؟
    - ببینید، من قبل از اینکه داماش را بگیرم خیلی از حرف‌ها را زدم، یعنی دغدغه‌های خودم را درباره مسائل فوتبال مطرح کردم. شاید بسیار وسیع‌تر، تمام ورزش را دیدم. همیشه اعتقاد داشتم بستر ورزش ما برای رشد مساعد نیست و دلایل خاص خودم را گفتم.
    - منظورتان چهار سال حضور علی‌آبادی در راس ورزش است؟
    - شما اگر به مصاحبه‌های من نگاه کنید در چند سال گذشته من مرتب درباره این رویه حرف زدم. بحث من این دوره نیست، زمان مهرعلیزاده بدترین انتقادات از طرف من بود، حتی در دوره هاشمی‌طبا من شدیدا با سازمان مسئله داشتم، بحث من دوره خاص نیست. همه آن مصاحبه معروف من را یادشان هست، موقعی که رئیس فدراسیون شدم این جمله را گفتم:«اگر ما فرمان بنز را روی پیکان بگذاریم، باز هم پیکان سواریم» این مصاحبه در آن زمان به‌خاطر این بود که آقای هاشمی‌طبا اصرار داشتند که مربی داخلی برای تیم‌ملی بیاوریم و حتی اسم می‌داداند، گزینه‌شان هم آقای ذوالفقارنسب بود. گروهی هم از بچه‌های روزنامه‌نگار و خبر و کسانی که مجریان ورزشی بودند مثل جهانگیر کوثری به من فشار می‌آوردند که فیروز کریمی سرمربی تیم‌ملی بشود، کمیته ملی‌المپیک هم اعتقاد داشت مربی خارجی. در زمان آقای صفی‌زاده رفتند سراغ آری‌هان و مربی‌هایی از این ردیف، زمانی که من شدم رئیس فدراسیون، قرار شد در کار من دخالت نکنند.
    - این قول از طرف چه‌کسی بود؟
    - رئیس سازمان تربیت‌بدنی، درست؟ من شدم رئیس فدراسیون که البته آن زمان‌ها انتخابی نبود بلکه انتصاب می‌شدند. گرچه الان هم رئیس فدراسیون انتصابی است و یک‌نفر بیشتر کاندیدا نبود و همه از گود خارج شدند، این هم همان معنی را دارد.
    - شکل فرق کرده اما محتوی یکی است.
    - بله، دقیقا، شکلی فرق کرده است. سه ماه بعد از اینکه رئیس فدراسیون شدم باید به هیروشیما می‌رفتیم، من استانکو را آوردم اما از همانجا مخالفت رئیس سازمان شروع شد حتی تا جایی در برنامه‌های ما دخالت کرد که به ما می‌گفت چرا به این اردو می‌روید چرا آن اردو را برگزار می‌کنیم. از اردوی رشت تا اردوی مجارستان ما را زیرسئوال برد.
    - این دخالت‌ها کتبی بود یا بحث و دعوای رودرو بود؟
    - بله، شدیدا نظراتش را جلوی من می‌داد و شدیدا اعتقاد داشت که باید نظراتش اعمال شود. مثلا تحت‌فشار آن زمان لیگ را به 24تیم در دو گروه 12تیمی برگزار کردیم. الان هم دنبال همین تفکر هستند، همین دخالت‌ها وجود دارد.
    - امیدی به ترمیم این بستر نامناسب وجود دارد؟
    - بنده اعتقاد دارم اگر چارچوب ورزش ما بخواهد درست شود باید چند اتفاق بیفتد. اول اینکه فدراسیون‌ها کار تخصصی خودشان را می‌کنند بدون دخالت دیگران، نخبگانی که در فدراسیون‌ها کار می‌کنند بر اساس شرح وظیفه و چارچوب و آئین‌نامه‌ها باید به وظیفه‌شان عمل کنند. دوم تقسیم در مدیریت‌هاست. سوم عدم دخالت غیرکارشناسی در امور کارشناسی. چهارم تنظیم یک برنامه که این برنامه قابل قبول مجامع فدراسیون‌ها باشد به صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت که این برنامه همه حرکت‌های فدراسیون را در بر می‌گیرد که این دخالت‌های فردی منتفی شود. الان برنامه‌ها تغییر پیدا نمی‌کند بلکه تخریب می‌شوند، مگر قرار نبود ما تا 29اسفند بازی کنیم؟ یک‌دفعه به‌هم خورد، فردوسی‌پور می‌گفت من که ‌می‌دانم به‌هم می‌خورد اما کسی گوش نمی‌کرد. تیم‌ها یک‌ماه تعطیلند وسط بازی‌ها یعنی چه؟
    - اما کلا قبول کنید فوتبال هم مقوله‌ای است که روسای سازمان را ترغیب می‌کند تا در درونش حضور داشته باشند. به‌هرحال رئیس سازمان احساس خلا می‌کند که رئیس فدراسیون بسیار بزرگتر از او می‌شود.
    - بله و می‌آید و خودش را کاندیدا می‌کند
    - خود علی‌آبادی در این میان بیشترین علاقه را به فوتبال داشته و همین باعث می‌شود که دخالت‌ها بیشتر شود.
    - فوتبال دامنه‌اش گسترده‌تر است، به‌خاطر اینکه تجمع تماشاچی و هواداراش تا 67درصد تخمین زده شده بر اساس افکارسنجی‌های صورت گرفته، یعنی 60درصد هواداران ورزش نگاهشان معطوف به فوتبال است.
    - همین می‌تواند بزرگترین توجیه برای دخالت‌ها باشد
    - نه، توجیه ندارد...
    - منظور من بحث کارشناسی نیست، من از نگاه رئیس سازمان می‌گویم که مسئله را بررسی کنیم.
    - عرض می‌کنم، رئیس سازمان تربیت‌بدنی باید به‌گونه‌ای عمل کند که 33درصد باقیمانده در المپیک معنا و مفهوم پیدا کند، فوتبال ما سال‌هاست که در المپیک جایگاهی ندارد. ما در جام‌جهانی باید ببینیم کجاییم، ما هر دوره دغدغه صعود داریم، اگر رئیس قائل به این باشد که 33درصد مهم است و هم این 67درصد آنوقت می‌آید هدایت عمومی، نه دخالت، را بگونه‌ای پیاده می‌کند که ورزش ما اول تحکیم پیدا کند و دوم برای قهرمانی رشد کند. آنوقت برای جام‌جهانی دغدغه هم نخواهیم داشت.
    - اما معروفیت هم چیزی نیست که بتوان به‌راحتی از کنارش گذشت
    - آها، این بحث دیگری شد. ما اگر به‌دنبال شهرت هستیم باور کنیم به‌سادگی به‌دست می‌آید اما آن چیزی که کنار شهرت بسیار سخت به‌دست می‌آید محبوبیت است. محبوبیت زمانی به‌دست می‌آید که شما کوس خدمتتان به گوش فلک برسد، همه متوجه شوند در حال خدمت هستیم. ما گرفتار این هستیم که فکر می‌کنیم برای محبوبیت باید شهرت پیدا کنیم و برای همین در قالب‌هایی قرار می‌گیریم که فوری مشهور می‌شویم اما سئوالم اینست که چند نفر آمدند در باشگاه‌های مختلف قرار گرفتند؟ دو باشگاه و تیم‌ملی است که معروفیت و محبوبیت را کنار هم می‌آورد. چرا؟ چون دو باشگاه هویت ملی دارند، بقیه هویت بومی دارند. به‌خاطر همین بازیکنان خیلی زودتر از مدیران محبوب می‌شوند چون در معرض دید هستند، مدیر باید کارنامه موفق بگذارد و کارنامه موفق امکان ندارد مگر با تثبیت مدیریت. پلان بدون ماکت فایده ندارد حالا تازه بحث نظارت و کنترل پیش می‌آید، برای این مسیر بستری می‌طلبد که خودش از بالا مشکل دارد، این یک‌بخش از مشکلات سازمان تربیت‌بدنی ما می‌شود که آیا در مسیر حرکت می‌کند یا نه؟به‌چشم انداز نگاه کنید، ما عقب هستیم. نمی‌توان با شعار احداث و ساخت‌وساز ورزش را جلو برد. فکر کنم در دوره هاشمی‌طبا بود که شعار احداث 2500 سالن ورزشی را دادند، کسی شمرد؟ نمی‌دانم چقدرش ساخته شد؟ در زمان مهرعلیزاده شعارها فرق کرد، کسی کارنامه او را بررسی کرد؟ حالا هم همینطور است، شما چقدر استادیوم نیمه‌کاره دارید که از دو دوره قبل مانده است؟ قرار نیست آنها تمام شود؟ چقدر از آن دو دوره را افتتاح کردید؟ اینها به‌حساب ماست؟ چقدر کلنگ زدیم و چقدر افتتاح کردیم؟ این می‌شود ساختار سیستم ما در سخت‌افزار، در نرم‌افزار چطور؟ آیا سیستم طوری تعریف شده که بتوانیم رشد را ببینیم؟
    - مطمئنا چندان روشن نیست چون نقص‌های فراوانی دیده می‌شود.
    - اما من کجا نگران می‌شوم؟ همه‌چیز را رها کردیم و آمدیم از اینجا شروع کردیم که سهم تهران را از فوتبال ملی کم کردیم. می‌گوییم صبا برو قم، پیکان برو قزوین، پاس برو همدان اما تهران استان 14میلیونی است، نمی‌شود که سهم فوتبالش را کم کنید، نمی‌شود نسخه خصوصی‌سازی را از اعزام تیم‌ها به شهرستان‌ها شروع کنید. بروید سیستمی در قزوین درست کنید که تیم بومی از لیگ1 بیاید بالا.
    - اما این برنامه‌ها برای سازمان ورزش و دولت بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.
    - آنوقت همین می‌شود، از قالب ورزش بیرون آمده است، پس دستخوش حوادث شد دیگر... اول اینکه پلانی نبود اصلا و برای همین تصمیمی بود آمرانه و این تصمیم آمرانه اتفاق افتاد. آن وقت تیم‌های دیگر احساس وحشت می‌کنند و فکر می‌کنند تفکر علی‌آبادی اینست که تهران فقط 2تیم داشته باشد.
    - شما هم برای همین مطرح کردید که سازمان می‌خواهد داماش سقوط کند چون ملوان برای استان گیلان مناسب است و تیم ریشه‌دارتری است.
    - بله، من همین را گفتم. برای استان‌های دیگر هم همین نسخه پیچیده شده است. من می‌گویم اگر استانی پتانسیل فوتبالش بالاست و پتانسیل کشتی ندارد نمی‌توانیم به‌زور بگوییم که باید حتما کشتی داشته باشد، اصلا فیزیک مردم آنجا به کشتی نمی‌خورد. اصفهان می‌تواند تا سه تیم را تغذیه کند، ما نمیِ‌توانیم بگوییم که حتما دو تا تیم داشته باش. نمی‌توانیم به یزد بگوییم شما تربیت‌یزد را بیاور لیگ‌برتر، حالا چون نمی‌توانی، ما کمکت می‌کنیم که تیم را بیاوری. همین رویه موجب می‌شود که در فوتبال ایران، 3نوع داوری را ببینیم، تفاوت در صحنه‌های تکراری و برای همین صدای همه در می‌آید. بررسی می‌کنند و می‌بینند درست است اما هیچ اتفاقی نمی‌افتد.
    - اما وقتی بستر نامناسب باشد چنین اتفاقاتی می‌افتد.
    - بحث من هم همین است، بیاییم از بستر فوتبال مراقبت کنیم، نباید آلوده شود، من شنیدم بعضی از خبرنگاران را گرفتند، آیا اگر بستر فوتبال سالم بود باید دستگیر می‌شدند؟ ما در ورزش پیشگیری را فراموش کردیم، می‌گذاریم بچه دوپینگ کند بعد محرومش می‌کنیم. آن کسانی هم که در راس ورزش نشسته‌اند، تخصصی برخورد نمی‌کنند. قرار نیست این حرف‌ها را نزنیم، قرار نیست اگر اشکالی دیدیم نگوییم.
    - اما سیستم سازمان اینست که هر کس حرف بزند جلویش می‌ایستد. از شوخی فیروز کریمی تا حرف‌های علی کریمی...
    - ببینید، فیروز یک‌دفعه از قرارداد بستن محروم می‌شود، آقای فردوسی‌پور برنامه‌اش تا قطع شدن جلو می‌رود، بعضی از روزنامه‌ها بایکوت می‌شوند، چندتا روزنامه برای فحاشی خریده می‌شوند، عملا بیخودی فحش می‌دهند، فقط برای اینکه شخصیت تخریب کنند یا بعضی از آدم‌ها را می‌خرند. بروند به فلانی فحش بدهند و پاداششان هم اینست و پاداش هم اینست. این سیستم هم التماس دعا [می‌خندد] ما اعتقاد داریم که اگر آقایان حرفشان اینست که ما اشتباه می‌کنیم حاضریم در هر روزنامه‌ای که آقایان قبول دارند مناظره کنیم.
    - به‌هرحال علی‌آبادی نشان داده که چندان اهل پاسخگویی نیست و خیلی وقت است که از کنفرانس مطبوعاتیش می‌گذرد. نظرتان درباره مدیریت علی‌آبادی در این سه سال و نیم چیست؟
    - علی‌آبادی با مشکلی در ابتدا مواجه بود که سیستمی که منصوبش کرده بود حمایتش نمی‌کرد. شخص علی‌آبادی مدیر قوی‌ای است، اگر او الان وزیر راه بشود پوئن دارد، وزیر مسکن بشود پوئن دارد اما ورزش جای دیگری است. ورزش هنجار زیبای اجتماعی است، در اینجا عواطف هم کار می‌کند، مردم حق دارند که مستقیما نظرشان را بگویند، قضاوت می‌کنند، روی آنتن است. شما ببینید ما در بخش صنعت چقدر هزینه می‌کنیم و چندتا نشریه داریم؟ در بخش ورزش هم مقایسه کنید، برای مردم، ورزش روزمرگی‌شان است، هضمش می‌کنند، دوستش دارند، هیجان به آنها بدهند، بچه‌هایشان را ورزشکار می‌کنند، اینجا مردم دخیلند. مدیرانی باید بیایند که سیاست داشته باشند، محبوب باشند، بیایند و مدیریت کنند، هدایت کنند، پای مطالبی که می‌گویند بایستند و شعار ندهند و خطی و سیاسی هم برخورد نکنند. فعلا همچنین فردی پیدا نمی‌شود.
    - علی‌آبادی اعتقاد دارد دولت‌های قبلی کار شاخصی نداشتند و چندان مدیریت آنها را قبول ندارد.
    - خوب برای خودش را قبول دارد؟ خیلی‌ها مدیریت ایشان را قبول ندارند. حکم ایشان که حکم حکمیت نیست. نظرشان است، خیلی‌ها نظرشان اینست که مدیریت ایشان ضعیف است. وقتی حرف کارشناسی زده نمی‌شود مدیریت مفهوم پیدا نمی‌کند.
    - عرصه هم برای حرف مدیریتی به‌وجود نمی‌آید.
    - برای اینکه کارنامه نمی‌دهیم، ما که نباید خودمان را در مقابل آدم‌ها قرار دهیم، باید مقابل برنامه قرار بدهیم. چون برنامه و کارنامه وجود ندارد مجبوریم مقابل علی‌آبادی بایستیم درحالیکه علی‌آبادی یک‌فرد است، او که نمی‌خواهد خیانت کند.
    - حالا عملکرد فدراسیون فوتبال را چقدر مستقل از سازمان می‌بینید؟
    - فدراسیون فعلی به‌نظر من کارشناسی‌ترین فدراسیون ادوار مختلف است اما گیرش فقط ریاست فدراسیون است. بارها گفتم اگر بخواهیم شخص کفاشیان را بررسی کنیم، شخص خوبی است اما این شخص خوب برای فدراسیون فوتبال غریبه است. ما از بد حادثه و آمرانه به کفاشیان رای دادیم ولی می‌دانستیم که قرار است ایشان کوتاه‌مدت انتخاب شوند، حالا به‌هرحال رد شد دیگر...
    - حتی گزینه جایگزینش را هم گفته بودند؟
    - نه
    - فقط گفتند کوتاه مدت...
    - ما فکر می‌کردیم وقتی علی‌آبادی آن حرف را زد اتفاق بعدیش را دیده و قرار است از فوتبالی‌ها برای سیستم آدم بیاورد، بحث کفاشیان نبود اما بحث این بود که ایشان بروند در کمیته ملی المپیک مسئولیت بگیرند و فوتبال را بگذارند کنار، اما هم آنرا گرفت و هم این را. الحمدلله خیرات است دیگر [می‌خندد] اگر فدراسیون صفایی را بررسی کنیم، می‌بینیم فدراسیون او به‌خاطر مدیریت خودش نمره دارد، در زمان دادکان رییس فدراسیون ما تخصصی بود که جزو فدراسیون‌های قابل‌قبول هستند. در زمان کفاشیان، پیکره خوب است اما رییس فدراسیون ضعیف است، دقیقا عکس آن دوتا.
    - اما سیستم درونی فدراسیون فوتبال هم مشکل دارد و تقریبا فسیل شده است.
    - یکسری آدم‌ها هستند که در فدراسیون رسوب کردند، اینها زحمت بسیاری برای فوتبال ایران کشیدند. اما امثال علی کاظمی، آلبرت، نبی، نکوفکر و عنایت که به او برخورده گفتیم بالای چشمش ابرو است اما آدم سالمی است منتهاش با گردن کلفتی حرف می‌زند که به او گفتند اینطوری حرف بزن، اینها باید بروند. اینکه سازمان لیگ دستخوش حوادث تیم‌ملی بشود را قبول ندارم.
    - اینها همان استقلالی است که زیر سئوال رفته چون دستور از بالاست.
    - به‌هرحال هست دیگر...
    - اما باید بپذیریم که عابدینی هم در این بازی شریک است چون حرف علی‌آبادی را قبول کرده که قرار است کفاشیان بیاید و زود کنار برود. در این انتخابات فرمایشی هم شرکت کرد.
    - ببینید، نه. ما باید صداقت رفتاری همدیگر را باید قبول کنیم. زمانی است که فوتبال ما از بیرون مرزها ضربه می‌خورد...
    - اما ضربه بزرگتر از درون مرزها بود که تا تعلیق هم ما را جلو برد
    - اگر فوتبال ما تعلیق می‌شد خوب بود؟
    - مگر تعلیق نشدیم برای رفتار همین علی‌آبادی؟
    - در حال خراب‌تر شدن اوضاع بود
    - بدتر از تعلیق چه بود؟
    - به جایی می‌رسیدیم که به دیر کاری نمی‌توانستیم بکنیم.
    - اما همه‌چیز کنترل شد، آنهم با دخالت صفایی. اصلا سازمان کاره‌ای نبود این وسط...
    - [آگاهانه مسیر بحث را تغییر می‌دهد] اگر با کفاشیان به انتخابات نمی‌رسیدیم فوتبال تعلیق می‌شد. تمام جامعه فوتبال نگران شد.
    - اما آقای علی‌آبادی می‌گفت من کنار نمی‌روم از انتخابات. به‌نظر شما خارج از مرزها دخالت کردند؟ شما هم به همه‌چیز تن دادید.
    - [سکوت] ... عرضم اینست که ما دغدغه تعلیق داشتیم آنوقت جامعه فوتبال کمک کرد تا این جریان به‌وجود نیاید...
    - من نظرم اینست که آقای عابدینی چارچوب فکریش دخالت را بپذیرفت حالا هم باید تقاص پس بدهد و مشکلی هم اگر هست باید به گردن بگیرد.
    - نه، ما اصلا راهی نداشتیم.
    - الان راهی دارید؟
    - آقای علی‌آبادی کنار رفت و کسی دیگر هم نبود در نتیجه کفاشیان انتخاب شد که به ما گفتند قرار است برود.
    - به‌هرحال انتخابات را به هر شکلی برگزار کردید.
    - به‌خاطر اینکه انتخابات عملا در ثبت‌نام دو مرحله‌ای شد. مرحله اول با حضور علی‌آبادی و آجرلو برگزار شد که روی حضور علی‌آبادی مسئله شد در نتیجه انتخابات به مرحله بعدی رسید، ثبت‌نام هم تغییر دادند و اینبار آجرلو گفت نمی‌آید چون می‌دانست گرفتن 10امضا ممکن نبود، می‌دانست که دوباره نمی‌تواند 10رای بیاورد چون لابی شده بود تا این کار انجام نشود. دو نفر ماندند که شهنازی خودش گفت به من گفتند کنار بروم و کفاشیان.
    - به شما هم گفته بودند به چه کسی رای بدهید؟
    - نه، اصلا کسی نمانده بود.
    - برای هیات‌رئیسه چطور؟
    - نه، طبیعی است که به من نگویند، ضمن اینکه افراد باقیمانده احتیاجی به سفارش نداشتند.
    - این موضوع که گفتید به شما گفتند کفاشیان خیلی زود برکنار می‌شود چطور؟
    - این چیزی بود که به من در جلسه‌ای که من با اعضای سازمان داشتم، گفتیم که حالا فقط یک‌نفر بیشتر کاندیدا نیست، این رای می‌آورد و اینکاره نیست، آقایان نظرشان این بود دوره‌ای که حالا فیفا در مقابل ما ایستاده را باید بگذارانیم و در انتخابات آینده که حداکثر تا یکسال می‌تواند باشد تغییر خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ليست ميزبان‌هاي احتمالي رقابت‌هاي يورو 2016 از سوي يوفا منتشر شد.

کميته اجرايي يوفا ليست رسمي نامزدهاي ميزباني يورو 2016 را اعلام کرد.
    چهار پيشنهاد براي ميزباني اين رقابت‌ها به يوفا رسيده است. فرانسه، ترکيه، ايتاليا، و سوئد و نروژ به طور مشترک درخواست خود را براي ميزباني يورو 2016 به بدنه اجرايي فوتبال اروپا ارائه کرده‌اند.
    سوم آوريل به اين کشورها گفته خواهد شد که شرايط رسمي ميزباني اين رقابت‌ها چيست. آن‌ها بايد پرونده خود را تا 15 فوريه 2010 به يوفا بفرستند. تصميم نهايي از طرف يوفا در 27 مي 2010 اتخاذ خواهد شد.
    فرانسه در سال‌هاي 1960 و 1984، سوئد در سال 1992 و ايتاليا در سال‌هاي 1968 و 1980 ميزبان اين رقابت‌ها بوده‌اند. يورو 2016 پانزدهمين دوره رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا است و براي نخستين بار در تاريخ اين رقابت‌ها، در اين دوره 24 تيم حاضر خواهند بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رئیس كمیته فنی فدراسیون فوتبال :
    احتمال سرمربی شدن قطبی بسیار کم است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران شد
    به گزاش خبرگزاری مهر :
    پس از انجام مذاکرات نهایی ؛

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افشین قطبی سرمربی پیشین تیم پیروزی پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی در سه دیدار باقی مانده در مرحله مقدماتی جام جهانی به توافق رسید.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

اختصاصي
    امپراتور بر تخت تيم ملي
    افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان شد
    خبرگزاري موج - گروه ورزش
    افشين قطبي امروز به صورت رسمي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.

به گزارش موج، افشين قطبي كه توانست با تيم فوتبال پرسپوليس به قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر دست يابد، امروز به طور رسمي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد.
    وي كه در اوايل فصل جاري ليگ برتر نتوانست با اين تيم تهراني ادامه فعاليت دهد، از سمت خود استعفا و ايران را ترك كرد.
    ناكامي تيم ملي در مراحل مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي باعث شد علي دايي بركنار شود. محمد مايلي كهن كه سابقه حضور در اين تيم را هم در كارنامه داشت، جايگزين آقاي گل فوتبال جهان شد؛ اما فقط 15 روز در اين تيم ماندگار شد. مسائل جانبي در اين مدت باعث شد وي استعفا كند.
    پس از بررسي‌هاي روزهاي اخير، از بين نامزدهاي هدايت تيم ملي، افشين قطبي با فدراسيون فوتبال به توافق رسيد تا اين سمت را از آن خود كند. محمود ياوري (سرمربي سابق تيم راه آهن تهران) و منصور ابراهيم زاده (سرمربي فعلي تيم ذوب آهن اصفهان)، ديگر گزينه هاي سرمربيگري اين تيم بودند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض چند خبر كوتاه ورزشي

برگزاري چهارمين مرحله اردوي تيم بسكتبال ‪ ۳‬نفره اعزامي به سنگاپور، معرفي ناظر مسابقات واليبال قهرماني جهان در گروه ‪ ,d‬برگزاري آزمون فني سبك لوهان چوان در رشته ووشو، برگزاري نخستين اردوي آمادگي تنيس روي ميز بانوان جانباز و ... از عناوني اخبار كوتاه روز يكشنبه ايرنا هستند. به گزارش روز يكشنبه ايرنا و به نقل از كميته ملي المپيك، رضا محمدي منش، سرپرست تيم بسكتبال ‪ ۳‬نفره اعزامي به سنگاپور گفت: چهارمين مرحله اردوي آماده‌سازي تيم بسكتبال براي حضور در سنگاپور از چهارشنبه هفته جاري آغاز خواهد شد.
    رقابت‌هاي بسكتبال اولين دوره بازي‌هاي آسيايي نوجوانان، به صورت سه به سه و از هشتم تا شانزدهم تير ماه در سنگاپور برگزار خواهد شد.

**** به گزارش فدراسيون واليبال، فدراسيون جهاني واليبال ژي ژونگ كيو از كشور چين را به عنوان ناظر مسابقات واليبال قهرماني جهان در گروه (‪ )d‬كه از چهارم خرداد ماه در تهران برگزار مي‌شود، معرفي كرد.
    همچنين احمد الروسي از امارات به عنوان داور بي‌طرف براي قضاوت در اين مسابقات معرفي شده است.

**** به گزارش فدراسيون ووشو، آزمون‌هاي فني براي ارايه شالبند مشكي دان يك تا دان چهار در دو بخش بانوان و آقايان براي سبك لوهان چوان جمعه يازدهم ارديبهشت ماه در سالن ورزشي پرشيا كرج برگزار مي‌شود.
    گفتني است كه حسين حضرتي مسووليت سبك لوهان چوان را برعهده دارد.

**** نخستين اردوي آمادگي تنيس روي ميز بانوان جانباز و معلول براي شركت در مسابقات جهاني ‪ ۲۰۰۹‬آسيا با حضور هفت ورزشكار معلول زير ‪ ۱۹‬سال در سالن دانشگاه تربيت معلم به پايان رسيد و از سوي مربيان اين تيم مرضيه اخوان از اصفهان، مريم گيلاني از مازندران، زهرا فتاحي از كرمانشاه و مريم عليزاده از تهران براي حضور در دومين اردوي آمادگي انتخاب شدند.

**** طي حكمي از سوي رييس فدراسيون بيس بال، صادق جعفري نجف آبادي به عنوان سرپرست هيات بيس بال استان يزد منصوب شد.

**** به گزارش آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك ملي پوشان تيم ملي هاكي كشورمان صبح امروز (يكشنبه) با حضور در مركز سنجش و توسعه قابليتهاي جسماني آكادمي تست دادند.
    ‪ ۲۰‬بازيكن دعوت شده به اين اردوي آمادگي بهترين بازيكنان و منتخبين باشگاه‌ها هستند.
    در نهايت ‪ ۱۲‬ملي پوش منتخب از اين اردوهاي آمادگي در دومين دوره جام ملتهاي آسيا كه در مرداد ماه و مسابقات آسيايي ويتنام كه در آبان ماه برگزار مي‌شود، شركت خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فيروز كريمي در آستانه محروميتي سنگين

حضور فرهاد مجيدي هم به عنوان شاهد، كه گفته مي‌شد از سال‌ها پيش رابطه چندان حسنه‌اي با حاجي مايلي ندارد و البته شروع فوتبالش را مديون كريمي است ، به نوبه خودمهم و جالب توجه به شمار مي‌آيد.

محمد مايلي‌كهن كه از مهلكه جدال لفظي با امير قلعه‌نويي جان سالم به در نبرد و نيمكت تيم ملي را از دست داد، در آستانه ضربه فني كردن فيروز كريمي قرار دارد. محمد مايلي‌كهن ادعا كرده بود کریمی یکی از عوامل ترویج دوپینگ در فوتبال کشور است و وقتي به کمیته انضباطی احضار شد، اعلام کرد می تواند مستندات و اسامی شاهدانی که صحت گفته های وی را تایید می کنند معرفی کند.
    فيروز كريمي اما در پاسخ به اين اتهام شاهدان را متهم مي كند و مي گويد:"من در طول 21 سال مربيگري ام با هزاران بازيكن كار كرده ام. احتمالا اين شاهد‌ان، يا نفراتي هستند كه توسط من از تيم كنار گذاشته شده اند يا به آنها بازي نداده‌ام و به هر دليلي با آنها كار نكرده ‌ام."كه اين مسئله درباره تمام شهود صدق مي كند.البته او نيز به نوبه خود از مايلي كهن شكايت كرده كه دادرسي اين شكايت نيز مي تواند كمكي به سلامت فوتبال ما باشد. شريفي، قاضي القضات فوتبال پيش از اين گفته بود كه با حضور شاهدان و اثبات ادعاي مايلي‌كهن، فيروز كريمي دو سال از فوتبال محروم خواهد شد. آيا اين پرونده جنجالي هم به سرنوشت پرونده تباني دچار مي‌شود و يا اين كه روز‌هاي پرخبري در راه است ؟
    آن روز‌ها فيروز كريمي قضيه را به شوخي برگزار كرد اما حالا حاجي مایلی فهرستی 7 نفره از شاهدانش را در اختیار کمیته انضباطی قرار داده است که همه را شگفت‌زده كرده است: محمد مومنی ، مهرداد میناوند ، اشکان نامداری ، علی علیزاده ، فرهاد مجیدی ، مجید نوروزی و داریوش رضائیان. جالب اين كه سه نفر از اين شاهدان از تيم استقلال فصل گذشته هستند كه با فيروز كريمي حال و روز خوشي نداشت و اگر اين ادعا ثابت شود، يعني فيروز خان تا همين پارسال هم بازنشسته نشده بوده است. حضور فرهاد مجيدي هم به عنوان شاهد، كه گفته مي‌شد از سال‌ها پيش رابطه چندان حسنه‌اي با حاجي مايلي ندارد و البته شروع فوتبالش را مديون كريمي است ، به نوبه مهم و جالب توجه به شمار مي‌آيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •