ميشه.ولي بعضي بازيهارو نميتوني اجرا كني
مثال:بازي Pal رو tv NTSC جواب نميده
كه با multi tv اين مشكل هم برطرف ميشه
ميشه.ولي بعضي بازيهارو نميتوني اجرا كني
مثال:بازي Pal رو tv NTSC جواب نميده
كه با multi tv اين مشكل هم برطرف ميشه
نه.با کابل خودش به کامپیوتر وصلش کن و روی کامپیوتر انتخاب کن که تمام شبکه از طریق این کامپیوتر به نت وصل شن.البته اگه روتر داری میتونی مستقیم وصلش کنی به همون.
یه توضیحات کلی در مورد روتر و قیمتش بدین ؟
می خوام یه مانیتور کامپیوتر بخرم و Ps3 رو با کیفیت عالی مانند تلویزیون های Hd بازی کنم به نظر شما شدنیه ؟
در صورت امکان نام و مدل و قیمت تقریبی مانیتور رو بگین ؟
روتر یه چیزیه که باهاش شبکه درست میکنن(!).یعنی چند تا کامپیوتر یا دستگاه های دیگه وصل میشن به یه روتر و همشون به نت وصل میشن.بعضی از مودم های Adsl خودشون روتر هم هستن،ولی اگه بخوای فقط یک دستگاه رو به نت وصل کنی یا اگه مودمت وایرلس باشه احتیاجی به روتر نیست.یعنی مثلا اگه فقط خواستی Ps3 رو به نت وصل کنی و کامپیوترت رو نه،میتونی مستقیم Ps3 رو وصل کنی به مودم Adsl.متوجه شدی؟
سلام.
من ps3 ندارم ولی یه سوال در موردش دارم:
قیمتش کی پایین میاد و وقتی پایین بیاد چقدرمیشه؟
بعد از تابستون ایشالا میاد پایین.قیمتش کی پایین میاد و وقتی پایین بیاد چقدرمیشه؟
خدا میدونه
آره پس اسم اون دستگاهی که تو کافی و گیم نت ها ازش استفاده می کنن همینه (روتر) .
بچه های تهرانی عزیز من یه خواهشی ازتون دارم و از تبریز مزاحم می شم . می خواستم که از کنسول فروش های اونجا بپرسین که رویه ی اصلی پلی استیشن 3 رو دارن همون رو یه که روش نوشته PLAYSTATION 3 آخه یه قسمت ماله من زیر نور شدید یه لامپ هالوژنی داخل میز تلویزیون ذوب شده می خوام عوضش کنم و از دیروز تا حالا حالم خیلی گرفته .
به هر حال دستتون درد نکنه می دونم زحمت می شه ولی اگه ممکنه زودتر جواب بدین .
لطفا قیمتش هم بپرسین .
Last edited by PlayStation; 16-06-2008 at 14:18.
اونا جدا گير نمياري .مگر شايد شايد از تعميرگاهها كه لاشه دارن بخاي كه ps3 لاشه هم نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)