صفحه نمایش برام خیلی مهمه. اتفاقا Diamond رو مد نظر دارم. ولی فکر نمیکنم اون چیزی که بخوام باشه.
شاید صبر کنم و Omnia بگیرم.
صفحه نمایش برام خیلی مهمه. اتفاقا Diamond رو مد نظر دارم. ولی فکر نمیکنم اون چیزی که بخوام باشه.
شاید صبر کنم و Omnia بگیرم.
امنیا همه اینا رو داره تازه یه چیزی هم بیشتر داره در ضمن قیمتشم 720 (8 گیگ بدون گارانتی) 750 (16 گیگ)سلام دوستان.
دنبال یه Pocket PC مناسب میگردم که این شرایط رو داشته باشه:
1-صفحه 3 اینچ به بالا
2-سرعت مناسب
3-ویندوز موبایل 6 یا 6.1
4-قیمتی در حدود 600 تومن
5-دوربین 3
6-GPS
و البته موجود در بازار.
ممنون
سرعتشم فوق العادست ودر کل بهترین پاکت پی سیه( با این قیمت )
ولی توی عکسایی که جی اس ام ارنا گذاشته بود دیاموند بهتر گرفته بود....!!!!!!!!!!htc toch
diamond در حدود 720
pro در حدود 870
البته صفحه اش یکمی از گفته ات کوچکتر است
سرعتش که فوق العاده است
pro در مقایسه با diamond دارای کیفیت عکس خیلی بهتری است
Last edited by Ali_BlueBoy; 28-09-2008 at 14:13.
سلام دوستان.
کسی اطلاع داره از پاکت پی سی palm چیزی تو ایران هست یا نه؟ مخصوصاً مدل T|X handheld. اینم لینکش:
من در کل دنبال یه پاکت پی سی هستم که نه دوربین داشته باشه و نه سیم کارت بخوره. شما چی پیشنهاد می کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پاكت پي سي با قيمت 200 تا 250 هم داريم؟
البته با امكاناتي مثل مسيج فارسي، دوربين خوب حداقل 2، و بشه روش اين نرم افزار هايي كه در سايت ها و همين فروم معرفي ميشه روش نصب كرد و قابليت پشتيبا ني از 1 يا 2 گيگ رم رو داشته باشه..
ممنون ميشم اگر مدلي در بازار هست معرفي كنيد..
I-Mate Smartflip
تاريخ معرفي: 2006/02/02
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 2.2 اينج ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 98.5*51.4*15.8 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 215000 تومان
----------------------------------------------------------------
I-Mate SP5
تاريخ معرفي: 2005/08/01
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 33*45 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 128 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 2003 SE Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 107.5*46*17.5 ميليمتر - وزن 106 گرم
قيمت: 219000 تومان
---------------------------------------------------------
HTC S310
تاريخ معرفي: 2006/10/19
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 2 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه miniSD - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108 *47*18.5 ميليمتر -
قيمت: 249000 تومان
![]()
ببین عزیز اینایی که دوستمون گفت همه اسمارت فون هستند و هیچ کدوم پاکت پیسی نیستند
حواست به این باشه که اسمارت فون ها صفحه لمسی نیستتند
دوستان ممنون از پاسخ هاتون؛ فقط يك سوال
يعني نرم افزار ها و تم هاي پاكت پي سي روي اينها نصب نميشه؟يا مثلا آفيس؟
و دوم اينكه مدلي با دوربين 2 نداريم با اين قيمت ها كه گفتم؟آخه من i-mate SPL رو تو يه سايت ديدم زده 200 تومن با دوربين 2 ! اين چي خوبه؟؟
Last edited by Hesam08; 29-09-2008 at 13:46.
مشکلی نیست زنگ بزنیم به این شماره قیمت بگیریم؟؟
سلام
تصمیم دارم htc 3350 بخرم ، به نظر شما چطوره؟ از نظر سرعت و ...
یه سوال هم داشتم می خواستم ببینم سیستم عامل ویندوز موبایل گوشی htc 3350 که 5 هست رو میشه به 6 ارتقا داد؟ همچنین امکان ارتقای رمش هست؟
راستی اگه قیمت بازار رو هم دارید لطفا بگید
مرسی
من يه موبايل ميخوام كه:
1-صفحش بزرگتراز يا مساوي 3.5"
2-صفحه لمسي باشه
3-سيستم عاملش يا لينوكس باشه يا ويندوز
4-دوربين مهم نيست ولي اگه داشته باشه بالاي 3 باشه
5-رمش بالاي 1 gig باشه
6- حافظش زياد باشه
7-با تلفن به اينترنت وصل شه
8-خوشگل باشه
لطفا عكس هم بذاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)