بفرما:
http://www.-----------------/showthread.php?t=10828
فقط باید عضو بشی.
با تشکر از حسین خان.![]()
بفرما:
http://www.-----------------/showthread.php?t=10828
فقط باید عضو بشی.
با تشکر از حسین خان.![]()
2 تا برنامه براش من دیدم.بچه ها 1 نرم افزار office خوب قبلا شنيده بودم براي uiq3 آمده ولي من هنوز نگرفتمش اگه لطف كنيد بگيد تو كدوم پست معرفي شده ممنون
یکی Document to go که توی پست 784 همین بخش iهست.
یک نمونه دیگه هم هست که در واقع آپدیت Quick office ی هست که روی خود گوشی هست.ارتقاء از 3 به 4.
به نظر من همون document to go خیلی خوبه.
ولی متاسفانه فارسی رو ساپورت نمیکنه.
Last edited by hamed1297; 18-05-2008 at 16:28.
برنامه Advanced Device Lock برای رمز گزاری بر روی قسمت های مختلف گوشی.
کرکش باید ساین بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کلی وقت بود میخواستم نامحدود ازش استفاده کنم.
ولی لینکش خراب هست.
ACM رو نامحدود نیست ماله من کرکش مشکل داره.
برنامه اي براي بالا بردن سرعت گوشي.
اين برنامه به عنوان يك برنامه نصبي نيست كه هر دفعه بخواد اجراش كني.بلكه روي فايلهاي سيستمي نصب ميشه و ديگه نيازي به اجرا كردن نداره.فقط يكبار ريستارت كنيد.
سلام
خسته نباشید. چقدر اینجا راه افتاده
این برنامه ی پسوردمی خواد یعنی فایلش زیپه و پسورد می خواد . پسوردش چیه ؟؟؟
اون برنامه ، آها دیکشنریه رو کسی استفاده کرد . من هنوز دارم دانلود می کنم الانسه ساعت و نیم گذشته و 57% دانلود شده !! حال می کنید سرعت اینترنتم رو ؟؟!؟؟!؟! انشالله معدلم اگه امسال خوب شه یه مودم Adsl برام می خرن !!
من این ADL رو نصب کردم ورژن 1.01،
ولی من همین برنامه رو گوشی یکی دیدم که میشد رو file manger , messaging و. . . کد بذاری ولی این یکی این طور نبود،
.
جریان چیه.
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
انشاالله
شرمنده ، چون خودم از یه فروم گرفته بودم اینو دیگه پسوردشو چک نکردم ، خودم مجدد فایلمو upload کردم ، اینم لینکش :
پست قبلیرم لینکشو درست کردم ، qflashlight ورژن 1.04 رو بدون پسورد از لینک بالا بگیرید![]()
Last edited by ilovemyp1; 19-05-2008 at 22:27.
دوستان نرم افزاری که می خوام معرفی کنم .sis نیست ، اما از صد تا .sis بهتر جواب میده رو uiq3
با رهیاب تهران که کار کردید چه طور بود ؟ در واقع از همون موتور رهیاب استفاده کردن و نقشه ایران رو روش گذاشتن ، جا داره از بچه های فعال سایت کمیاب آنلاین هم تشکر کنیم که این نرم افزارو به صورت رایگان آماده کردن. لینک دانلودش :
پسورد فایل :
www . kamyabonline . com
اسکرین شات برنامه :
![]()
Last edited by ilovemyp1; 19-05-2008 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)