من که گفتم مقایسه با گوشی خودم
1.منظورتو نفهمیدم
2.ببینم شما دوربین دیجیتال Canon وقتی بخوای عکس بگیری دستت تکون بخوره بازم شفاف عکاسی میکنه ؟ !
3.یه سایبرشات دستته بایدم این حرفو بزنی ... موندم اون کا800 گوشتکوب اگه سایبرشات نداشت بازم خوب بود ؟
4.از دنیا عقبی عزیز
5.مدلهای جدید نگاه کن نه قدیم
6.احتمالا دی900آی داشتی !!!!!!!!!!!!!
7.مگه فکر کردی مثل گوشیهای اس ئی هست که باتری هواپیما توش جا بشه ... داداش اسم این گوشیها Ultra هست نه گوشتکوب
8.فکر کنم این اسمش گوشی باشه نه MP3 Player اپل
9.فکر کنم این اسمش گوشی باشه نه MP3 Player اپل
10.یه تم داره به 100 تا تم گوشیهای دیگه میارزه ... سونی حالا حالاها باید توی کفش باشه
11.باز که با گوشی خودت مقایسه کردی ... گوشیهای جدید سامسونگ این امکانو داره عزیز جان
12.این از اون حرفاست !!!!!!!!!!!
13.باشه زنگ میزنم کمپانی سامسونگ میگم فلاش نذار لامپ 1500 وات بذاره
14.هیچ مشکلی نداره
15.ای خداااااااااااااا
16.برنامه PC گذاشتن واسه همین کارا
17.میشه عزیز
1- یعنی گزینه مموری کارت رو جدا داره ولی سونی مثلا یه Music داره هم مموری کارت و هم مموری گوشی توی این شاخه هست
2- خودت گفتی شفاف نمیگیره نه اینکه تار بشه که دیگه هیچی از صورت طرف پیدا نباشه
3-
4- شما که جلوتر از دنیایی میشه برا من عقب مونده هم توضیح بدی
5- من که گفتم با گوشی خودم
6- بازم من تو پست قبلیم گفتم D900i
7- حرفت درسته ولی قبول کن شارژش آزار دهندس
8- هر چی شمامیگی
9- هر چی شمامیگی
10- اینم درسته ولی قبول کن بعد از یه مدت خسته کننده میشه
11- بابا به خدا من گفتم با گوشی خودم
12- نه عزیز من فایلی که بلوتوث می کنم دیگه حال ندارم بریزم رو سیستم تبدیل کنم دوباره بریزم گوشی همین الان من 8 تا فایل Wav رو گوشیم دارم
13- نه لامپ نمی خواد زنگ بزن بگو به جای یه چراغ قوه کوچیک یه فلاش رو گوشی بزارن ((تازه گوشی کهدوربینش 3هست))
14- خداییش با سونی مقایسه کن ببین مشکله یا نه ((میریزی تو Other بعد یه Install داره میزنی بعد حالشو میبری))
15-
16- چه برنامه ای
17-![]()
اگه منظورت خز بودن K800 هست که الان من تو شهر خودمون خداییش دست یه نفر تا حالا بیشتر ندیدم ولی این حرف شما هم درسته به زودی خز خواهد شد
عزیز شما تعصب زیادی نسبت به سامسونگ داری و بحث باشما هم بیهوده من هم نه پدرکشتگی با سامسونگ دارم نه با رئیس کمپانی سونی رفیقم فقط و فقط حقیقت رو گفتم
اینم رو چشمم عزیز قصد ناراحت کردن شما رونداشتمشما برو توی کلوپ اس ئی عزیز
حوصله جرو بحث با شما رو دیگه ندارم ... تو کار موبایل نیستی رفیق![]()