تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 97 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اطلاعی راجع به سم ها ندارم, به گل فروشه گفتم یه قارچ کش میخوام براگلهای آپارتمانی اینوداد گفت خوبه , نپرسید چه بیماری و چی ..........
    کنار شمعدونی گل نازیخی, آلوئه ورا, ارکیده, کاکتوس و کالانکوا هست , نمیدونم حساسن به این بیماری یا نه

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب چون عامل بیماری هنوز مشخص نشده با اینکه احتمال آلودگی برای این نوع گیاها خیلی کم هست ولی گلدون رو فعلا از بقیه گلدون ها جدا کنید ...

برای شمعدونی که غنچه هاش باز نشدن و احتمالا شاخه اصلی هم باید گل دهیش کم شده باشه ساقه ها حالت ضخیم تر پیدا نکردن ؟ شما گیاه رو چه

طور آبیاری می کنید ؟ روی برگ و گل هم مه پاشی میشه؟ هوای اتاق یا محلی که گلدون رو نگه میدارین گرم و مرطوبه ؟ اگر اینطور هست دمای محل

نگهداری رو به 25 یا کمتر برسونین محیط باید خشک باشه و برگ و گل مرطوب نشن و میزان آبیاری زیاد نباشه نور کافی باشه(شمعدونی نیاز داره 12

ساعت از نور آفتاب به صورت مستقیم استفاده کنه) و در محل نگهداری تهویه انجام بشه ...برگ های زرد شده رو هم حذف کنید..

3. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
    آب رو روی خاک نزدیک سافه می ریزم روی برگ و گل که نه, دمای هوا اینجا الان 18 درجه هست و کاملا خنکه, روزا پنجره رو باز میکنم که هوا بخورن , نورش هم کافیه, اینجا الان از ساعت 4 صبح که افتاب میزنه ساعت 11شب غروب میکنه , نور به اندازه کافی هست, برگهای زرد رو جدا میکنم ولی باز فرداش چندتادیگه زرد شده, اون شمعدونی قرمزه رو امروز صبح دیدم یکی از ساقه هاش قهوه ای رنگ شده و پایین ساقه ها یه چیزایی شبیه کرک بود که نمیدونم طبیعیه یا نه, منم بردم بیرون از همون سمی که داشتم به صورت محلول رو تمام برگ و ساقه ها پاشیدم حالا ببینم تا چند روز آینده چی میشه , ولی خودم احتمال میدم مشکلی داشته چون شمعدونی سفیده هم که بعداز اون گرفتم و کنارش بود داره برگاش به همون صورت زرد میشه , ولی کاملا سرحاله و غنچه هم زیاد داره که هر روز باز میشن, برگها از لبه شروع میکنه به زرد شدن و یه حالت سوختگی مانند داره

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

نتیجه محلول پاشی که انجام دادین چی شد ؟ تغییری تو ساقه های قهوه ای دیدین ؟

6. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
    اون چیزایی که گفتم شبیه کرک هست دیگه تموم شده, تو این ده روز فقط دوتا از برگاش زرد شدن وبقیه خوب موندن درصورتی که قبل سم پاشی هر روز چندتابرگ زرد میشد , گلهاش به علت سم پاشی از بین رفتن ولی الان دو سری غنچه درآورده که کوچیکن و اماساقه تا همون جا که قهوه ای شده بود قهوه ای مونده ! نمی دونم طبیعیه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم
    بذر شمعدونی چطور به دست میاد؟ وقتی گلش خشک شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یعنی هیچ کس نمیدونه بذر شمعدونی چطور به دست میاد ؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی هیچ کس نمیدونه بذر شمعدونی چطور به دست میاد ؟

همونطور كه خودتون گفتيد بعد از خشك شدن گل بذرهاي ريز ايجاد شده باقي مي مونه كه اون ها رو هم بايد به صورت سطحي و در خاكي كه مرطوب بمونه كاشته بشه. (تجربه ي شخصي نيست و بعد از جست و جو اين مطلب رو پيدا كردم.)

11. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون, گلهاش خشک شدن ولی من بذری توش ندیدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فکر میکنم شما شمعـدونی هاتون رو از ایران تهیـه کردین و شمعـدونی های ایران اغلب از جنس Pelargonium هستن این جنـس به ندرت

تولید بذر می کنه چون این گیاه Hermaphrodite هست و اندام جن*سی نر و ماده هر دو روی یک پایه گیاهـی قرار دارن ممکن هست تو این شرایط گرده

افشانی به صورت موفقیت آمیزی اتفاق نیوفتـه یا پرچم ها به گلبـرگ تبدیل بشن برای همین ما تو جنـس Pelargonium تولیـد بذر نداریم می تونیـن برای

تکثیر از همون روش قلمه زدن استفاده کنید یا اگر علاقه به تکثیر با بذر دارین بذر یه جنس دیگه رو بکارین ولی برای این جنس تولید بذری وجود نداره. برای

تکثیر با قلمه از ساقه های نیمه خشبی استفاده کنید و قلمه رو در اوایل فصل پاییز انجام بدی

14. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •