من 320 GB هیتاچی 16 mb گرفتم . خیلی بی سرو صدا کار میکنه .دو تا هم ورودی برق داره .Molex و Sata
من 320 GB هیتاچی 16 mb گرفتم . خیلی بی سرو صدا کار میکنه .دو تا هم ورودی برق داره .Molex و Sata
به نظر من اونایی ارزونن تعریفی ندارن. گروناش خوبن![]()
ببینم دوتا ورودی برق داره ....یعنی باید جفتشو وصل کنی یا یکیو؟؟
چرا دوتا مگه چه فرقی دارن؟؟
شرمنده که این سوال ابتدایی رو می پرسم ولی جوابش برام مهمه
آیا اختلاف سرعت 8 میگ بافر با 16 میگ بافر در حد چشم گیر هست یا نه ؟
چون من 320 satall وسترن 8 میگ بافر خریدم به نظرتون خیلی اشتباه کردم؟
با سلام
من میخواهم یک هارد 500 گیگ بخرم به نظر شما Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer انتخاب خوبی است؟
این مدل 32 مگ بافر دارد. قیمت آن و شماره سریال آن را هم لطف کنید.
با تشکر
Last edited by masood hashemy; 09-04-2008 at 12:35.
در مورد هارد باید بگم که در حال حاظر در ایران وسترن از همه بهتره، هیتاچی هم خوبه ولی سیگیت و مکستور باید بگم که دیگه اون کیفیت قبلی رو ندارن چون جدیداش چینی شدن ولی اگر مکستور سنگاپوری یا تایلندی پیدا کردین معطل نکنید و بگیرین.
در مورد هارد 320 باید بگم به نظر من و تجربه ای که دارم وسترن 16 مگ بافر از بقیه بهتره. البته باید به مین هم توجه داشت چون بعضی از هاردها با بعضی مینها مچ نمیشن ولی وسترن با همه مادربوردها مچ میشه.
Rendition ram
----------------
رم rendition و کروشیال زیر مجموعه هایی از micron هستند .
برای گرفتن اطلاعات درمورد رم rendition با من تماس بگیرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ganje nahofte; 09-04-2008 at 20:48. دليل: اشتباه تایپی
حالا به نظر شما هارد 500 گیگ با 32 مگ بافر چی خوب هست؟ سرمایه گذاری من در این مورد 160000 تومان خواهد بود.
دوست گرامی خوب مشخص که به برند توجه کردی و اینگونه انتخابها این پیامدهارو هم داره 100% ضعیفتر عمل میکنه
![]()
در ضمن باید بگم سامسونگ هم هاردهای بسیار مرغوبی میزنه که جایگاه خودشو پیدا کرده 250 گیگ سامسونگ بهترین 250 از تمامی برندهاست شک نکنید![]()
کسی نیست جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)