یه عکس از جعبه starcraft ii: wings of liberty collector's edition :
از محتویاتش هم که ....![]()
یه عکس از جعبه starcraft ii: wings of liberty collector's edition :
از محتویاتش هم که ....![]()
وزیر دفاع کره جنوبی هم استار کرافت بازی می کند
همینطور که میدانید چندی پیش کشور کره شمالی در طی حمله هوایی چند نقطه از کشور کره جنوبی را مورد اصابت قرار داد که باعث شد وضعیت بحرانی در کشور اعلام شود این تنش بین دو کشور از سالیان قبل همینطور بوده و بعد از همایش رزمی که بین امریکا و کره جنوبی در مرز دو کره انجام شد این تنشها تشدید شد در همین راستا در مجلس کره جنوبی در طی سوالی که یکی از سیاستمداران از اقای Kim Tae-young وزیر دفاع این کشور در مورد اینکه چرا کشور 13 دقیقه دیرتر و با نیروی کافی جواب کره را نداده است ؟
kim در جوابی جالب در عین حال پر معنی گفت:این ...بازی StarCraft نیست .
منبع:bc
این خیر جالب نشون دهنده اینه که بازیهای رایانه ای تا چد در پوست و گوشت واستخوون کره ایها نفوذ کرده........ .
.
Last edited by halflife g; 02-12-2010 at 14:52.
با سلام من چند تا reply از بازی خودم دارم می خواستم حرفه ای های این بازی ببینن و نظرشون بگن نقطه ضعفها و اشتباهاتم
در تمام reply ها من و هم بازیم رنگ آبی هستیم و هم بازیم در حالت insane انتخاب شده و حریف هم قرمز و بنفش که قرمز insane و بنفش very hard انتخاب شده در انتخاب نژاد هم هر 4 بازیکن random در نظر گرفته شدند اینم لینک دانلودش 43 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . روشی برای انلاین بازی کردن این بازی هست ؟ ممنون میشم بگین چون تو لیست بازی های که با برنامه game ranger میشه بازی کرد نیست.
سلام. شما چیزی درباره مجانی بودن یا نبودنش نگفتی.
تنها راهش خریدنشه. من که فک نکنم راهی برای online زدنه مجانیش اصلاً بیاد.
موفق باشی.![]()
سلام خدمت دوستان.
ی Replay براتون می زارم FFA هست برا کسانی که اهل FFA بازی کردن باشن به دردشون می خوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMbaQ_SiR; 31-01-2011 at 04:00.
آقا این بازی چند مرحله هستش و از مجا تهیه کنیم این بازی رو که بتونیم مرحله ایش رو بازی کنیم
دوباره سلام.
اینم ی Replay دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدScreenshots
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMbaQ_SiR; 31-01-2011 at 04:09.
سلام من این بازیو نمیتونم save کنم میشه راهنمایم کنید ممنون
سلام شما باید بازی تو نو آپدیت کنید اگه صفحات اول رو نگاه کنید دوستان گذاشتن لینکش رو.
من خودم چون اتومات به روز می کنم اطلاع درستی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)