بهتره مدتی بگذره
بهتره مدتی بگذره
مطلب صحیح همین هست:
" تا ابد نمیشه جلوی تحقیق و بررسی دیگران رو گرفت ".
Last edited by Avalon1; 13-08-2009 at 20:08. دليل: اصلاح اشتباه املائی
میگم شما چرا فکر می کنید که دنیا در دست آمریکا میچرخه و ...
سیاست آمریکا یک سیاست تابلویی هست
چند نفر نشستن و داستان دنیا رو نوشتن و دنیا همونجور باید پیش بره
بهتره بدونید ایران هم تا چند وقت دیگه اکتشافاتی انجام خواد داد
در کجا نمیدونم ولی مثل اینکه ایرانی هام دارن کارایی میکنن!
راستی یک پیش بینی هم میکنم
شکل هواپیما ها به به طور کلی هواپیماها تا چند وقت دیگه تغییر میکنن
احسنت .. این موردی بود که من هم می خواستم مطرح کنم، ولی احساس کردم شاید جسارت باشه و بی خیالش شدم ... همونطور که خود دوستمون هم اصلاح کرد، سوالیه که بی جوابه ...
خب من هم که همونجا گفتم:
و باز هم تکرارش می کنم : فکر نمی کردم شوخی ها طعنه تلقی بشه و اگه باعث شده که شما برنجید عذر می خوام.نوشته شده توسط seymour
همونطور که فکر می کردم و شما هم الان فرمودید:سوء تفاهم بوده ... هیچ جای اون جمله من بقیه موارد رو رد نکردم ... صرفاً پیشنهاد کردم که در هر case به یک مورد نمونه ای اش بپردازیم ... که ظاهرا شما مخالف هستید ؛ مشکلی نیست ...
سلام دوستان ;
دسته گل دیگری رو می بینیم از ناسا(نمیگم س و ت ی که باز کن فیکون میشه!) ; در همون منطقه دهانه " گوسف " (Spirit Rover Panoramic camera on Sol 527,in Gusev Crater ):
و نزدیکتر:
Last edited by Avalon1; 17-07-2010 at 02:58.
متاسفانه تصاویر رو ندارم ! خواهشآ بررسی کنید که مشکل از لینکه یا مرورگر بنده .سلام دوستان ;
دسته گل دیگری رو می بینیم از ناسا(نمیگم س و ت ی که باز کن فیکون میشه!) ; در همون منطقه دهانه " گوسف " (Spirit Rover Panoramic camera on Sol 527,in Gusev Crater ):
و نزدیکتر:
بهاره عزیز ,
لینک ها سالمند. از مرورگر دیگری استفاده کنید ; و یا سرور(سرويس دهنده اينترنت) رو عوض کنید.
اگر از مودم دايال آپ استفاده مي كنيد ; مدتي طول خواهد كشيد تا تصاوير لود شوند.
با تشکر.
Last edited by Avalon1; 13-08-2009 at 00:25.
سلام.
من فیلم اصلی کالبد شکافی بیگانه ی رازول رو دارم.حدود 30 مگابایته.اگه خواستید بگین آپلود کنم
سلام ,
چگو جان , اون فیلم در اصل 2 قسمت داره ; یک قسمتش رو بنده در این لینک موجود دارم:
اگر تکه مورد بحثت همین هست که هیچ ; اما اگر بخش دوم اون رو داری , با کمال میل پذیرا هستیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سربلند باشی.
خیلی زحمت کشیدید و ممنون از مطلبتون .
اما راستش من خودم به داستانها و تصاویر این مبحث اعتقاد ندارم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)