تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 105 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

در آغاز فعالیت مارجين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

خیار کاشتم اینجوری شده چیکار کنم باید ؟؟؟ ممنون

Sent from my iPhone4 using Tapatalk
    سلام
    ظاهرا خيار شما رو مينوز گرفته و همينطور سفيدك ...بهتره تشريف ببريد مغازه هاي فروش سموم و سم مخصوص با دوز مصرفي رو تهيه بفرماييد.
    در ضمن به طوري كه مشاهده ميشود خاك باغچه شما خيلي تركيب مناسبي نداره و همين باعث رشد نامناسب گياهتون ميشه حالا فرقي نميكنه كه چي كاشته بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه باغچه دارم که کناره هاش و زیرش بسته هست (( سیمان و قیر گونی شده ))
    عمق حدود 70 سانتی متر
    2 انگور - 1 گل محمدی - 1 گل رز و سبزیجات کاشتم
    خاک باغچه رو زیرورو کردم و کود دامی پوسیده دادم
    هر 3-4 روز 1بار ابیاری میکنم
    اول بهار اینارو کاشتم
    بعضی از دوستان میگن که انگور و گل محمدی اصلا اینجا رشد نمیکنه و بعضی دیگه میگن که رشد میکنه ...
    نظر شما چیه ؟؟ امکان داره یا .....
    باید چه کار کنم ....

سلام ...با اجازه
    ببخشيد اما به نظر من اصلا نوع گياهان انتخابيتون مناسب نيست...الان كه كوچك هستند مشكلي نخواهند داشت اما فرض كنيد كه يكسال از كاشت شما بگذرد...اونوقت نه گل محمدي ها ميتوانند رشد كنند نه انگورتون ...
    در واقع شما باغچه نداريد بلكه گلدان بسيار بزرگي داريد ...پيشنهاد بنده جسارتا اين هست كه از اين گلدان بزرگ استفاده كنيد و گلهاي فصلي بكاريد تا هم به زيبايي باغچه شما افزوده شود و هم مصرفي بهينه از اين محيط داشته باشيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اتفاقاً فکر کنم دیگه یکسال از کاشت باغچه ایشون گذشته. به تاریخ پستها دقت کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اِ نزن تو ذوق مارجين،

مارجين جان خو ش آمدين

من يه سري گل دارم كه ميبينم روشون شپشك ها سفيد 3-4 ميليمتري كه شاخك هاي كوچكي هم دارن روي گل هام نشته چيكارشون كنم!! روز بروز دارن تپل تر ميشن، روي سيكاس و گل ناز نشستن. ميترسم به بنجامين و كپي ناژ هم برسن

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام
    اتفاقاً فکر کنم دیگه یکسال از کاشت باغچه ایشون گذشته. به تاریخ پستها دقت کنید.
    سلام
    شرمنده حق باشماست...فقط قصدم كمك بود و فكركردم شايد كسي ديگر هم همين شرايط رو داشته باشه...
    ممنونم از تذكرتون...تازه واردم.

6. این کاربر از مارجين بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

اِ نزن تو ذوق مارجين،

مارجين جان خو ش آمدين

من يه سري گل دارم كه ميبينم روشون شپشك ها سفيد 3-4 ميليمتري كه شاخك هاي كوچكي هم دارن روي گل هام نشته چيكارشون كنم!! روز بروز دارن تپل تر ميشن، روي سيكاس و گل ناز نشستن. ميترسم به بنجامين و كپي ناژ هم برسن
    سلام ممنونم دوست عزيز
    مشكل شپشك روي بيشتر گياهان خصوصا كروتون و ناز و شمعداني و اكثر گياهان آپارتماني بروز ميكنه...
    بهترين راه اينه كه اگه ميتونيد با پنبه آغشته به الكل ابتدا شپشك ها و تخمهاشون رو از روي گياهتون با دقت و حوصله زياد پاك كنيد...بعد با سم ديازينون يك بار سم پاشي كنيد و بعد از سه روز دوباره سم پاشي كنيد .
    اميدوارم زودتر حالشون خوب بشه..

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود دوستان گرامی

یک زمین 2000 متری رو می خواستم آروم آروم به باغ شهری تبدیل کنم. یه جورایی بشه ویلا.
    ربع سهم آب داره که دقیقا مقدارشو نمی دونم چه اندازه هست

کاری که می خوام بکنم این هست که درخت هایی رو به عنوان دیوار طبیعی گرداگرد باغ بکارم. این درخت ها دو ویژگی باید داشته باشن:
    1- خیلی زود رشد کنند و پس از سه چهار سال بزرگ شده باشن
    2- کمترین مقدار آب رو نیاز داشته باشن

همچنین می خواستم برای این که در مصرف آب صرفه جویی بشه آبیاری این درخت ها رو قطره ای بکنم. برای این آبیاری قطره ای (اگر خودم بخوام کارهاشو انجام بدم):
    3- چه ابزارهایی نیاز دارم؟
    4- برای گرداگرد یک باغ 2000 متری چه اندازه هزینه می شه؟

در پایان اگر تجربه ی ویژه ای در این زمینه دارید که کمک می کنه دریغ نکنید

با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با درود دوستان گرامی

یک زمین 2000 متری رو می خواستم آروم آروم به باغ شهری تبدیل کنم. یه جورایی بشه ویلا.
    ربع سهم آب داره که دقیقا مقدارشو نمی دونم چه اندازه هست

کاری که می خوام بکنم این هست که درخت هایی رو به عنوان دیوار طبیعی گرداگرد باغ بکارم. این درخت ها دو ویژگی باید داشته باشن:
    1- خیلی زود رشد کنند و پس از سه چهار سال بزرگ شده باشن
    2- کمترین مقدار آب رو نیاز داشته باشن

همچنین می خواستم برای این که در مصرف آب صرفه جویی بشه آبیاری این درخت ها رو قطره ای بکنم. برای این آبیاری قطره ای (اگر خودم بخوام کارهاشو انجام بدم):
    3- چه ابزارهایی نیاز دارم؟
    4- برای گرداگرد یک باغ 2000 متری چه اندازه هزینه می شه؟

در پایان اگر تجربه ی ویژه ای در این زمینه دارید که کمک می کنه دریغ نکنید

با سپاس فراوان
    سلام دوست عزیر من بر اساس اطلاعات خودم جواب میدم بهتره با یه مهندس طراحی فضای سبز هم مشورت کنید

برای انتخاب یه درخت مناسب باید به نوع خاک و آب و هوا و وزش باد توجه کنید به همچنین سایه دوست یا آفتاب دوست بودن گیاه هم توجه شه ..بعضی درختان ریشه قوی دارن که برای کنار دیوار مناسب نیستن

بزرگ بودن درخت منظورتون اینه که در حدی باشه که از دیواره های باغ بلند تر باشه و داخل باغ رو بپوشونه درسته ؟

زبان گنجشک سریعالرشد هست ولی نیاز آبی متوسط داره (ریشه قوی داره)- سرو نقره ای سریع الرشدو مقاوم به خشکی هست - سرو خمره ای رشد متوسط تا زیاد (5-12 متر) داره با نیاز آبی متوسط

برای ویژگی سریعالرشد بودن :

سرو نقره ای – عرعر- دم موشی - زیتون تلخ - چنار - سدروس - افرا سیاه –اقاقیا – پائولونیا- توت آمریکایی – لاله- ابریشم سریع الرشد هستن

اگر نوع خاک آهکی باشه

سرو خمره -چنار -زبان گنجشک ...

افرا:

نسبت به بادهای تند حساس است. به آفتاب کاملی نیاز دارد. افرای سرخ زیباترین نوع افرا است که برگهایش قرمز ارغوانی هستند اما برخلاف سایر افراها سایه پسند است.
    ارغوان:

هر چند نهال جوان ارغوان به بوته بلند شباهت دارد، اما به سرعت رشد می کند و شاخه های خود را به اطراف می گستراند. در
    اوایل اردیبهشت قبل از آنکه برگهایش ظاهر گردند، گلهای صورتی رنگ آن به شکل خوشه های زیبایی خود را از شاخه ها می آویزند. ارغوان نسبت به کم آبی بسیار مقاوم است اما به آفتاب کامل احتیاج دارد.
    زالزالک:

این یک گیاه پرچینی است که می تواند حصار مناسبی برای باغچه ها باشد. گلهای سفید، صورتی یا قرمز زالزالک، از اواسط تا اواخر بهار به صورت خوشه مانند ظاهر می شوند. در پاییز میوه های نارنجی رنگش زیبایی خاصی دارد.
    برگهای زالزالک در هر فصلی به رنگی درمی آیند که جلوه خاصی به آن می بخشند. حسن زالزالک به این است که نسبت به هر نوع خاکی اعم از سنگین، آهکی و گچی سازگاری دارد، در هوای دودآلود خم به ابرو نمی آورد و برای زالزالک مهم نیست که در معرض آفتاب کامل قرار بگیرد و یا سایه آفتاب.
    اکالیپتوس:

رشد سریع داشته و مطلوب آب و هوای گرم است. نسبت به شوری مقاوم بوده و سایه انداز خوبی ایجاد می کند. در زمینهایی که خاک باتلاقی دارند و سطح آب زیرزمینی بالا است، به آسانی رشد می کند.
    زبان گنجشک:

در شرایط مناسب تا هجده متر رشد می کند. عمر طولانی دارد تا جایی که گاهی عمر آن به سیصد سال می رسد. ریشه های آن بسیار قوی بوده و منطقه وسیعی را می گیرد. به همین دلیل نباید آن را در کنار دیوار ساختمانها کاشت. نسبت به نوع خاک و نور، کم توقع است. رنگ برگهایش در پاییز به بنفش می گراید.
    چنار:

برای حاشیه پیاده رو مناسب است اما باید به اندازه کافی به آن آب داده و خاک را مرطوب نگهدارید.
    اقاقیا:

گلهایش شبیه گل نخود به صورت خوشه های آویخته و بسیار معطر است. گلها از اواسط بهار ظاهر می گردند. جایی که اقاقیا غرس می شود باید به دور از بادهای تند باشد زیرا نسبت به بادهای تند حساس است.
    گاه گداری باید به وسیله کود آهن تقویت گردد؛ بخصوص زمانی که در خاکهای شور کاشته شود. نوعی اقاقیا که گلهای قرمزرنگش در اوایل بهار ظاهر می گردند به اقاقیای سرخ شهرت دارد که می توان آن را روی اقاقیای معمولی پیوند زد.
    بید:

در باغچه های بزرگ می توان از انواع بید برای زینت خانه سود برد. بیدمجنون یکی از بهترین درختان برای ایجاد سایه به شمار می رود. بیدمشک زینتی یکی از مشهورترین درختچه هایی است که در این خانواده قرار داشته و برگهایش در اوایل بهار ظاهر می شوند. بیدسرخ به دلیل شاخه های رنگی اش بسیار مورد توجه علاقه مندان به درختان زینتی است. شاخه های آن در پاییز به رنگ قرمز می گرایند. در مورد درخت بید توجه نمایید که به آب زیاد نیاز داشته و در خاک مرطوب بهتر رشد می کند. از ویژگیهای انواع بید این است که همه آنها به آسانی به روش قلمه تکثیر می گردند.
    البته زمان تکثیر بید به وسیله قلمه، بهار و تابستان است. قلمه هایی به طول سی سانتی متر از شاخه های آن جدا نموده، در داخل آب قرار دهید تا ریشه دار شود. ضمنا در صورتی که سر شاخه های بید با آب یا خاک مرطوب تماس داشته باشد، خیلی سریع ریشه دار می گردد که می توان شاخه های ریشه دار را از پایه اصلی جدا نموده، به محل مناسب منتقل نمود.

برای آبیاری قطره ای

باید نوع خاک و آب (از نظر شوری و شیرینی و رسوب) آزمایش بشه و اینکه هر درخت چه میزان آب نیاز داره+ شیب زمین باید مناسب باشهبرای آزمایش هم تا اونجا که میدونم برای کشاورزها جهاد کشاورزی به صورت رایگان آزمایش رو انجام میده

برای آبیاری قطره ای
    به منبع آبی ،موتور پمپ ،سیکلون،فیلترشن ، تانک کود ، مرکز کنترل ، فیلتر توری ، لوله اصلی ، لوله آبرسانی ، لوله‌های جانبی یا لوله‌های فرعی ، قطره چکان

برای آبیاری قطره ای نوع قطره چکان اهمیت داره بهتره مطالب زیر رو بخونید

انتخاب قطره چکان

انتخاب قطره چکان مهمترین کاری است که در یک شبکه آبیاری قطره‌ای باید انجام گیرد. انتخاب صحیح باعث می‌شود که هزینه‌های نگهداری به مقدار زیاد کاهش می‌یابد و زیانهای ناشی از مسدود شدن مجرا (هزینه تعویض قطره چکان ، آبیاری نشدن بوته‌هایی که قطره چکان آن بند آمده و در نتیجه کاهش محصول) در بر خواهد داشت

انواع قطره چکانها

ساده‌ترین قطره چکان لوله‌ای است که در طول آن بفواصل مختلف روزنه‌های بسیار ریزی ایجاد شده و آب از این روزنه‌ها خارج می‌شود

قطره چکان دکمه‌ای

این قطره چکانها کوچک بوده و دارای دهانه کوچکی به قطر کمتر از یک میلیمتر هستند. با سوراخ کردن لوله‌های آبرسانی فرعی این قطره چکانها در آن سوراخها قرار می‌گیرند. آب از دهانه وروی داخل قطره چکان شده و پس از طی بدنه از دهانه خروجی آن به سطح خاک می‌چکد. از مزایای این قطره چکان ارزانی قیمت آن و سرعت نصب و ساده بودن کار با آنهاست

قطره چکان با مجرای طولانی

این نوع قطره چکان در مسیر لوله فرعی قرار گرفته و آب از دهانه ورودی وارد قطره چکان شده و پس از طی مسیر مارپیچ طولانی از دهانه خروجی خارج می‌گردد. عیب عمده این قطره چکان احتمال مسدود شدن مسیر در اثر رسوبات نمکی و یا ذرات جامد معلق در آب می‌باشد. این قطره چکان قابل تعمیر نبوده و در اثر انسداد مجرا باید با آب اسید شسته و یا تعویض شود

قطره چکان صفحه‌ای

‌این قطره چکان از چند صفحه منطبق بر هم تشکیل شده بطوریکه هر صفحه دارای دیواره عرضی عمودی بر صفحات است. آب در مسیر خود ‌این دیواره‌های عرضی را دور زده و از سوراخ انتهایی به صورت قطره خارج می‌شود. مجموعه این صفحات روی هم قرار گرفته و به قطره چکان شکل صندوقی کوچکی می‌دهد

قطره چکان چند دهانه‌ای

برای آبیاری درختان در باغهای میوه اجبارا از قطره چکانهایی که با فشار زیادتر و با چند دهانه خروجی آب را به پای درخت برسانند استفاده می‌شود. به هر یک از دهانه‌ها لوله باریکی وصل شده و آب را تا فاصله چند متری منتقل می‌نماید. بدین ترتیب با یک یا دو قطره چکان می‌توان نسبت به آبیاری یک درخت اقدام نمود. تعداد این خروجی‌ها از 5-1 متغیر است

برای هزینه هم اطلاعی ندارم بهتره با شرکتی که میخواین ازش سیستم رو خریداری کنید تماس بگیرین

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سپاس از شما

منظورم از بزرگ بودن درخت داشتن پوشش هست به عنوان دیوار طبیعی. یعنی تا نزدیک به 5 متر بلندا داشته باشه و البته پایینش هم پوشش داشته باشه. گرداگرد باغ رو می خوام چنین درخت هایی بکارم و درون باغ رو درختان میوه گوناگون. اینطور که من از نوشته های شما متوجه شدم انگار سرو نقره ای از همه ی گزینه ها بهتر هست.
    چون از پایین پوشش گیاهی داره تا بالا
    آب کمی می خواد

پیش تر توی ذهن این سه درخت بود: چنار، سپیدار و صنوبر. این درخت ها گویا زود رشد می کنند و در پاییز و .. برگ های زرد زیبایی دارن و .. ولی بدبختانه گویا نیاز به آب فراوان دارند.

در نتیجه به نظر میاد درخت سرو نقره ای بهترین گزینه باشه. آیا گزینه ی همانند دیگه ای هم مانند سرو نقره ای وجود داره؟

نهال سرو نقره ای حدودا چند تومن هست؟ در هفته حدودا نزدیک به چه اندازه آب نیاز داره؟

درباره ی آبیاری قطره ای یعنی من لوله ها رو تهیه کنم و بکشم پای درخت ها و توی اونها سوراخ ایجاد کنم و در هنگام آبیاری آب رو با فشار توی لوله ها بفرستم حله؟

با سپاس

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

من فکر میکردم برای پرچین و حفاظ داخل باغ میخواین و داخل باغ اصلا کاشتی ندارین

اگر درخت میوه میکارین به نظرم از درختایی به عنوان پرچین استفاده کنید برای نگهداری درختای وسط باغ هم مفید هستن میتونین از بوته ها و درختچه ها هم استفاده کنید

خود مهندسین کشاورزی معمولا به عنوان پرچین و حاشیه باغ و مزرعه گیاهانی رو پیشنهاد میکنن که بتونن تاثیری روی آفات و بیماری های درختان داخل باغ داشته باشن

بسته به نوع درخت میوه ای که میکارین نوع درختی که اطراف باغ هست متفاوت میشه برای همین میگم با نظام مهندسی و جهاد کشاورزی در ارتباظ باشین مشاوره یا رایگان هست یا هزینه خیلی

کمی داره که از ایجاد هزینه های بعدی جلوگیری میکنه..

میتویند از درخت حاشیه باغ به عنوان بادشکن یا حتی وسیله به دام انداختن آفات و بیماری های های درختان میوه استفاده کنید(درختان تله)

همچنین توجه کنید برای هر درخت میوه چه درختی در حاشیه نباید کاشته شود (مثلا شته سیب دو میزبانه هست و باید توجه کنید درخت میزبان شته رو تو باغ نکارین ..(درخت نارون) )

(باید از سطح آب زیر زمینی باغتون اطلاع داشته باشین از جنس و نوع خاک و سازگاری با درخت مورد نظر + حساسیت به باد مطلع شین و برای آبیاری قطره شیب رمین رو در نظر بگیرین ..)

درخت تبریزی از گونه های صنوبر که خودتون گفتین هم گزینه خوبی هست چون میشه به عنوان تله ازش استفاده کرد (تله برای سوسک برگخوار درختان میوه = علاقه زیادی

به برگ این درخت دارن) که بخاطر ریشه خیلی قوی کاشت کنار لوله یا دیوار توصیه نمیشه ) نیاز آبی متوسط داره و باد شکن هست(به عنوان بادشکن باید کنار هم کاشته شوند تا واژگون نشن)

درخت ارغوان خوبه و ارتفاع 3 تا 10 متر داره(آفتاب نیاز داره) ،مقاوم به کم آبی هست

سرو تبری یا سرو خمره ای همیشه سبز با ارتفاع 5-15 متر درخت مقاوم که تا دمای 8- هم تحمل میکنه مناسب خاک های لومی با زه کش مناسب

اقاقیا سریعالرشد هست و نیاز آبی چندانی نداره ولی یه علت داشتن شاخه شکننده مقابل باد حساس هست و 2 -20 متر ارتفاع داره در خاک خشک و فقیر هم رشد میکنه

در کل از نظر من حاشیه باغ باید گیاهی کاشته بشه که هزینه های مربوطه به نگداری و مراقبت، سم پاشی و.. درختان میوه رو کاهش بده اگر وزش باد شدید هست گیاهی رو انتخاب کنید

که نقش بادگیر داشته باشه همه انتخاب های شما بستگی به نوع درختان میوه داره

درباره سرو نقره ای برای آبیاری از محل خرید نهال سوال بپرسین بسته به نوع ،جنس و زه کش خاک و شوری آب شیب زمین .و.. میزان آب متفاوت هست قیمت نهال 1 سال پیش 800 تومن بود

برای آبیاری قطره ای و ایجاد فشار آب در لوله باید یا از طریق پمپ یا اختلاف ارتفاع آب رو داخل لوله هدایت کنید عمل کود دهی و یا اگر درخت نیاز به عنصر غذایی داشته باشه این کار

رو با همین سییستم میتونید انجام بدین

برای سیستم آبیاری قطره ای نمیشه فقط لوله بخرین و قطره چکان چون ممکنه بعد از یه مدت داخل لوله ها رسوب جمع شه برای همین به صافی یا فیلتر نیاز دارین و همونطور که

تو پست قبل گفتم آب از نظر شوری و رسوب باید آزمایش شه تا میزان آب مورد نیاز هر درخت مشخص شه به نظرم درباره سیستم آبیاری حتما با جهاد کشاورزی منطقتون مشورت کنید

درباره نوع درختانی که مخواین بکارین هم اول انتخاب کنید و بر اساس اون درختان حاشیه باغ رو انتخاب کنید (این قسمت هم ازمهندسین گیاهپزشکی و باغبانی جهادکشاورزی میتونید مشورت بگیرید)

13. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •