كسي نميدونه ؟؟؟؟؟؟؟
كسي نميدونه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من اینی که دوستمون گفته رو نمیدونم بیاد خودش بگه اما من برای فیلم های هارد ساب شده معمولا زیرنویس دوم یعنی انگلیسی رو بالای صفحه میندازم
سلام
بله میشه توی km player شما F2 رو بزن بعد بخش subtitle processing برو کارایی که میخوای انجام بده
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام .
من یه زیرنویس دارم منتها هر جمله رو 2 بار تکرار میکنه !
چیجوری میتونم یکی رو حذف کنم ؟
من متوجه نشدم چطوری باید جای زیرنویسها رو تغییر داد اگه بیشتر راهنماییی کنید ممنون میشم
تو KM Player هم فقط میشه روی زیر نویسها افکتهای مختلف داد و نمیشه جاش رو تغییر داد
میشه راهنماییی کنید چطوری این کار رو انجام بدم ؟
با تشکر
سلام
برای سابتایتل خاصی اینجوری هست ؟ پلیر رو عوض کنید ببینید چی میشه
یکی از زیرنویس های اینجوری رو بذارین یک نگاهی بندازم
سلام
شما به اون بخشی که گفتم برو بعد بخش Alignment مال تغییر محل نمایش زیرنویس های اول تا سوم و ..... هست
ممنون
من گزینه ی Multiple Languages فعال کرده بودم ، بخاطر همون هر جمله رو 2 بار تکرار می کرد ! غیر فعالش کردم درست شد
ممنون دوست عزیز از راهنماییت درست شد
یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم اگه زیرنویس جلوتر یا عقبتر از فیلم باشه راهی وجود داره که با فیلم هماهنگ کنیم ؟
من با نرم افزار AVIAddXSub زیرنویس فارسی با فرمت srt رو به فیلمی با فرمت avi اضافه کردم همه چیز توی کامپیوتر خوبه! ولی وقتی میریزم توی فلش و میخوام توی dvd پلیر ببینمش ، نوشته های فارسی به این صورت میآد؛
[ B или URL на веб-странице или си
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dvd player هم LG هستش و مدلش DV-9450PM
آموزش کار با نرم افزارم توی تاپیک خوندم ، مراحل کارم درسته!
مشکل از دستگاهه؟ یعنی این مدل ممکنه با این نرم افزار جواب نده؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟ خیلی وقته که باهاش درگیرم!!!!!!!!!![]()
من با نرم افزار AVIAddXSub زیرنویس فارسی با فرمت srt رو به فیلمی با فرمت avi اضافه کردم همه چیز توی کامپیوتر خوبه! ولی وقتی میریزم توی فلش و میخوام توی dvd پلیر ببینمش ، نوشته های فارسی به این صورت میآد؛
[ B или URL на веб-странице или си
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dvd player هم LG هستش و مدلش DV-9450PM
آموزش کار با نرم افزارم توی تاپیک خوندم ، مراحل کارم درسته!
مشکل از دستگاهه؟ یعنی این مدل ممکنه با این نرم افزار جواب نده؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟ خیلی وقته که باهاش درگیرم!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)