سلام
و در مورد نقشه ها...
کارمون شده هی وایسیم تا مپ دانلود شه، نمیشه این ها رو یکجا دانلود و نصب کرد؟ اینطوری اگه ویندوز هم عوض شه که همشون میپرن...
مپ هایی که نداری رو می تونی خودت جدا از اینترنت دانلود کنی وبعد بریزی تو پوشه کانتر تا دیگه نیازی به دانلود مجدد توسط سرور نداشته باشی. می تونی مپ ها رو از سایت زیر پیدا کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
مبحث خوبی میشه اگه یکم برامون از بدیهای کانتر سورس بنویسی نه اینکه اگه خوب بود فلان میکردن و بهمان میشد تا شاید اون بعضیها که فرمودین هم به راه راست هدایت بشن.
.gif)
منظورم از بعضی ها این بود که این نوع کانتر عام نیستش و به صورت حرفه ای بازی نمی شه و برای بازی عشقکی و دوستانه طراحی شده. در مورد عیب و ایرادات سورس هم قصد ندارم توضیح بدم چون چندین سال هستش که بازی نکردمش ولی گیم پلی اون نسبت به 1.6 خیلی بدتر هستش(البت من با 9 سال بازی کانتر دارم این رو می گم شاید تجربم کم باشه
)
اگر هم خواستی می تونم بشینم سورس رو دوباره بازی کنم و باگ ها و مشکلاتش رو یکی یکی برات بگم. البت همونجور که گفتم اصلی ترین مشکلش گیم پلی اون هستش که نسبت به 1.6 ضعیف تره. اگه کسی به صورت عادی بخواد بازی کنه سورس می تونه انتخاب خوبی باشه ولی گیم پلیش تو سرعت و بازی های حرفه ای چیز خوبی از آب در نیومده.