تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 819 از 858 اولاول ... 319719769809815816817818819820821822823829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,181 به 8,190 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام. دوستان برای استریم چه اینترنتی خوبه؟ قابلیت استفاده از VDSL و فیبر نوری رو ندارم.
    ایرانسل ، مبین نت یا همراه اول و ...
    باتشکر

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

سلام دوستان، چرا سرعت آپلوده من روی دو تا گوشیه متفاوت این همه فرق داره، علت چیه؟
    آپلودم روی آیفون 13 اصلا از 8 بیشتر نمیشه ولی روی سامسونگ S7 Edge قدیمی، حتی به 50 مگابیت هم میرسه.
    ولی سرعت دانلودم روی آیفون به طرز عجیبی بالاتره حتی به 300 هم میرسه گاهی. روی سامسونگ میزنه 4.5G و آیفون LTE

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها یک سوال میشه لطفا جواب بدین.
    من مودم tf i60 ایرانسل بگیرم با tdlte ش آیا برای بازی آنلاین با ps5 به مشکل میخورم؟ این جریان NAT type 3 راه حلی نداره ؟
    ممنون میشم یکی توضیح بده

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها یک سوال میشه لطفا جواب بدین.
    من مودم tf i60 ایرانسل بگیرم با tdlte ش آیا برای بازی آنلاین با ps5 به مشکل میخورم؟ این جریان NAT type 3 راه حلی نداره ؟
    ممنون میشم یکی توضیح بده
    اون سوال جزیی و تخصصی تر را من نمیدونم ولی برای گیمینگ از یک سرویس با سیم اگر استفاده کنید مثل ای دی اس ال وی دی اس ال فیبرنوری و... بهتره چون سیستمهای بی سیم به علت تداخل امواج پایدار نیستند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان، چرا سرعت آپلوده من روی دو تا گوشیه متفاوت این همه فرق داره، علت چیه؟
    آپلودم روی آیفون 13 اصلا از 8 بیشتر نمیشه ولی روی سامسونگ S7 Edge قدیمی، حتی به 50 مگابیت هم میرسه.
    ولی سرعت دانلودم روی آیفون به طرز عجیبی بالاتره حتی به 300 هم میرسه گاهی. روی سامسونگ میزنه 4.5G و آیفون LTE

سلام عزیزم اول که نمیدونم تازه خریدی یا اینکه نه در کل مبارکتون باشه

و اینکه apn دستی وارد کن و اینکه ای او اس اخری رو حتما نصب کن چون باگ های مودم رو خیلی هاشو برده

بعد اگر ممکنه با شماره گیری ستاره 3001 مربع 12345 مربع ستاره از وضعیت ul اپلود و سیگنالت مطلع شو

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اون سوال جزیی و تخصصی تر را من نمیدونم ولی برای گیمینگ از یک سرویس با سیم اگر استفاده کنید مثل ای دی اس ال وی دی اس ال فیبرنوری و... بهتره چون سیستمهای بی سیم به علت تداخل امواج پایدار نیستند
    خب برادر اگه ADSL جوابگو و بدون مشکل بود ک سراغ tdlte نمیگرفتیم! وقتی تهش ده مگ سرعت میده میخوای چیکارش کنی
    وقتی قعطی های ریز داری وقتی مشکل نویز و غیر داری علارقم سیمکشی مستقیم روکار از سرخط!
    وی دی اس ال هم‌ک زنگ مبزنی مخابرات میگه هفته بعد زنگ بزن الان سیستممون قطعه.که اونم مطمئنا مالی نیست وقتی رو ADSL اینقدر مشکل داری.اونم وقتی فاصلت زیاده
    فیبر هم‌ک‌مخابرات نمیاد برات بکشه چند کیلومتر!
    Last edited by ArashMiniStar; 02-01-2022 at 19:59.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خب برادر اگه ADSL جوابگو و بدون مشکل بود ک سراغ tdlte نمیگرفتیم! وقتی تهش ده مگ سرعت میده میخوای چیکارش کنی
    وقتی قعطی های ریز داری وقتی مشکل نویز و غیر داری علارقم سیمکشی مستقیم روکار از سرخط!
    وی دی اس ال هم‌ک زنگ مبزنی مخابرات میگه هفته بعد زنگ بزن الان سیستممون قطعه.که اونم مطمئنا مالی نیست وقتی رو ADSL اینقدر مشکل داری.اونم وقتی فاصلت زیاده
    فیبر هم‌ک‌مخابرات نمیاد برات بکشه چند کیلومتر!
    جالبه یه گیمر حرفه ای که فیبرنوری با سرعت حدود 200 هم داشت ازش راضی نبود ومیخواست برگرده همون adsl!!! ولی روشهای بی سیم هم اصولا همون مشکل ناپایداری به دلیل تداخل امواج را داره ضمن اینکه گرونترم هست تازگی کرونا هم کیفیت ای دی اس ال را به دلیل شلوغی آورده پایین ولی به نظر من شما همون وی دی اس ال را امتحان کنی شاید بهتر باشه ضمن اینکه با توجه به هزینه های بالای تی دی ال تی ای اگه روشی هست که بتونی مشکل ناپایداریش رو حل کنی برو سراغش که بیخود هزینه نکنی

8. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

جالبه یه گیمر حرفه ای که فیبرنوری با سرعت حدود 200 هم داشت ازش راضی نبود ومیخواست برگرده همون adsl!!! ولی روشهای بی سیم هم اصولا همون مشکل ناپایداری به دلیل تداخل امواج را داره ضمن اینکه گرونترم هست تازگی کرونا هم کیفیت ای دی اس ال را به دلیل شلوغی آورده پایین ولی به نظر من شما همون وی دی اس ال را امتحان کنی شاید بهتر باشه ضمن اینکه با توجه به هزینه های بالای تی دی ال تی ای اگه روشی هست که بتونی مشکل ناپایداریش رو حل کنی برو سراغش که بیخود هزینه نکنی
    ممنون.من خیلی متوجه جریان ناپایداری نمیشم ؟ ناپایداری تو پینگ مثلا ؟ چون من مودم مبین نت آوردم بردمش رو شبکه TD-LTE و تستش کردم پینگش از ADSL بالاتر بود ولی تایم اوت این جریانات نداشتم
    با ADSL مشکلات نویز و خط خیلی داستانا ایجاد میکنه.کانکشن وصله یهو میبینی نت ولی نداری شیلنگش قطع میشه باز میاد
    وی دی اس ال هم پیگیر شدم ولی فکر نمیکنم جواب خوبی بگیرم.اونم میگن باید فاصلت نزدیک باشه تا کیفیت خوبی بگیری.من الان با adsl و نوساناتی که داره خط نهایتش ده مگ میتونم بگیرم.خب vdsl تا چه حد میخواد حل کنه این مشکلاتو آخه؟ چیزیم که حساب کردم ی ۷ کیلومتری تا مرکز مخابرتی مون فاصله داریم و خط هم مسی هست.بعید میدونم واقعا بدن هم چیز جالبی از آب در بیاد
    در کل موافقم با شما که روش های با سیم از لحاظ پایداری و پینگ بهترن ولی متاسفانه اونم زیر ساختا اینقدر ضعیفه هیچوقت ایدعال نیست
    من دیگه فکر میکردم همه مشکلات به سیم کشی داخل ساختمون برمیگرده اونو اومدم رو کار سیم شیلد دار کشیدم اوردم بالا مستقیم زدم تو مودم بهتر شد و یک سری مشکلات نویز خط حل شد ولی در کل جالب نیست بازم و مشکلات عجیب غریب هنوز هست

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون.من خیلی متوجه جریان ناپایداری نمیشم ؟ ناپایداری تو پینگ مثلا ؟ چون من مودم مبین نت آوردم بردمش رو شبکه TD-LTE و تستش کردم پینگش از ADSL بالاتر بود ولی تایم اوت این جریانات نداشتم
    با ADSL مشکلات نویز و خط خیلی داستانا ایجاد میکنه.کانکشن وصله یهو میبینی نت ولی نداری شیلنگش قطع میشه باز میاد
    وی دی اس ال هم پیگیر شدم ولی فکر نمیکنم جواب خوبی بگیرم.اونم میگن باید فاصلت نزدیک باشه تا کیفیت خوبی بگیری.من الان با adsl و نوساناتی که داره خط نهایتش ده مگ میتونم بگیرم.خب vdsl تا چه حد میخواد حل کنه این مشکلاتو آخه؟ چیزیم که حساب کردم ی ۷ کیلومتری تا مرکز مخابرتی مون فاصله داریم و خط هم مسی هست.بعید میدونم واقعا بدن هم چیز جالبی از آب در بیاد
    در کل موافقم با شما که روش های با سیم از لحاظ پایداری و پینگ بهترن ولی متاسفانه اونم زیر ساختا اینقدر ضعیفه هیچوقت ایدعال نیست
    من دیگه فکر میکردم همه مشکلات به سیم کشی داخل ساختمون برمیگرده اونو اومدم رو کار سیم شیلد دار کشیدم اوردم بالا مستقیم زدم تو مودم بهتر شد و یک سری مشکلات نویز خط حل شد ولی در کل جالب نیست بازم و مشکلات عجیب غریب هنوز هست
    ناپایداری تو سرعت منظورمه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ناپایداری تو سرعت منظورمه
    آها متوجه شدم
    ولی بازم دو سه برابر همین مبین نت سرعتش بود
    حالا نوسانم داشته باشه بازم جواب اینو میده که راحت ۱۰۸۰ توییچ ببینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •