شاتل سرویس 8 گیگ رو 3 ماهه گذاشته 120 تومن ، زده قیمت اصلی 185 ( با هزینه های اولیه نصب )
دوستان سرعت 8 گیگ روی چند میبنده شاتل؟ فرصت خوبیه بعد از 5 سال از آسیاتک برگردم شاتل
شاتل سرویس 8 گیگ رو 3 ماهه گذاشته 120 تومن ، زده قیمت اصلی 185 ( با هزینه های اولیه نصب )
دوستان سرعت 8 گیگ روی چند میبنده شاتل؟ فرصت خوبیه بعد از 5 سال از آسیاتک برگردم شاتل
روی سرعت اسمی خود سرویس
سلام به دوستان
یک عکس از قیمت ها یکی از دوستان گذاشته که من با سرویس خودم مقایسه میکنم چون 3 مگ نبود دور 4 مگ 6 ماهه که نزدیک به 3 مگ بود خط کشیدم و 110 گیگ یعنی 55 گیگ بدرد بخور داره و باید 288 تون بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس من 256 شش ماه با شبانه هست 120 تومن(18 گیگ پایه و حدودا تو 6 ماه 40 تا 60 گیگ دانلود میکنم) و روی 3 مگ بسته شده خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه میشه همون سرویس 4 مگ که خط کشیدم حالا 120 تومن کجا 288 تومن کجا میبینید خیلی تو پای امثال ما رفته ولی یه عده به نفعشون شده میگن ما ها له بشیم تا اونا کیف کنن
Last edited by Khazuk; 05-12-2017 at 19:09.
سلام من الان سرویس نامحدود 10 تومن خریدم شاتل لند هم برام رایگانه یا نه ؟
سرویس 256 همین سرعت دارم
سرور پاریس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سرعت پس رفته ولی از نظر حجم برای کاربران آرت خوبه
البته تو دانلود از طریق IDM تا 510 کیلو بایت هم داده و پیج باز کردنش خیلی بالاتر از آرت 5 هست که قبلاً داشتم
عزیز اون 4096 شش ماهه ماهی 55 گیگ یعنی 330 گیگ حجمشه، شبانه رایگان هم داره
بهترین سرویس جایگزین برای شما
سرویس 512-16m شش ماهه با شبانه رایگان 117 تومن ترافیک پایه 24 گیگ داخلی (شاتل لند و...) نامحدود
حساب و کتابتون غلطه دوست گرامی.
من اکو 128داشتم با شبانه رایگان و سرعت دانلود 1 تا 2 Mb , ماهی 27 تومان.
الان سرویس 512 + دانلود شبانه میشه 22.5 تومان و سرعت دانلود 70 Kb (مقایسه کنید با سرعت سابق!)
باید حداقل سرویس 2 مگ رو گرفت که 32.5 گیگ آستانه مصرف داره با هزینه 25 ( + دانلود شبانه میشه 35 تومان) و سرعت 250 Kb.
یعنی صرف هزینه بیشتر, حجم(آستانه مصرف) بیشتر که با کارم نمیاد و سرعت بسیار کمتر!
البته برای مصرف شخصی بنده(20 گیگ دانلود ماهانه) همین سرویس خوبه اگر سرعت 4 مگ میدادن. ولی برای این سرعت هرینه از 25 میپره روی 40 تومان!
همونطور که دوستان گفتن این سرویسا نیاز کاربر کم مصرف + سرعت بالا رو در نظر نمیگیره و برای داشتن سرعت بالا حتما باید هزینه غیرضروری پرداخت کرد و سرویس با حجم بیشتر خرید بدون اینکه بدرد کابر بخوره. سرویسهای پایین هم با سرعتای کمی که دارن بیشتر نمایشی ان.
دوستانی که فاکتور تمدید برای سرویس قبلیشون اومده قبل از تغییر به سرویسهای جدید خوب سبک سنگین کنن چون در صورت تغییر سرویس برنمیگرده.
بنظر میاد تمدید تا سال بعد و خرید حجم برای بعضی کاربرا بهترین راه باشه.
مشکل من این بود که مخابرات داشت عوضی بازی درمیاورد
شاتل هم این وسط نقش هویج داشت و هیچ فشاری رو مخابرات نمیاورد
مشکل شما احتمالا با شکایت به 195 حل میشه
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)