اقایون من دیگه نمیکشم
دیگه شورش داره در میاد
میرم مخابرات میدان امامو به اتیش میکشمااااا
اقایی که مسئولی جدی دارم میگم![]()
اقایون من دیگه نمیکشم
دیگه شورش داره در میاد
میرم مخابرات میدان امامو به اتیش میکشمااااا
اقایی که مسئولی جدی دارم میگم![]()
این مقایسه که درست نیست بگیم اینترنت امریکا اونجوره واسه ما اینجور.
من داخل کشور مد نظرم هست مثلا نمیشه بنزین اینجا لیتری 700 باشه بقیه جای کشور 1000.
باید یه تفاوتی بین سرویس ها باشه و همین تفاوت همه جای کشور به همین شکل برقرار باشه.
نت شما هم يهو قطع ميشه!؟؟؟؟![]()
لعنت برشیطون
یه فایل 30 مگی رو دارم با سرعت 4KB/s دانلود می کنم...
باعث و بانیش رو خدا لعنت کنه که پول می گیرن و سرویس نمی دن...
آلمان ،فرانسه، بلژیک،نروژ، فنلاند، دانمارک، آمریکا، کانادا، کره، ژاپن و...چرا ما اینجا به دنیا اومدیم؟؟؟ اونم این زمان؟؟؟![]()
مخابرات این کار رو نمیکنه که.
این یه پلاگینه که رو انجمن نصب میشه و کارش اینه که کلمات بوق رو حذف میکنه تا یه موقع انجمن توسط سامانه هیلترینگ کشور هیلتر نشه.
واقعا ما هم خسته شدیم بسه دیگه اگه سرعت ها رو واقعی کردین چرا جرات گفتنشو ندارین.. به ما میگین میخوای بخوا اگه نمیخوای برو.. بنده خداهایی که تو روستا هستن و فقط مخابرات پشتیبانیشون میکنه چطور اونا هم برن؟ واقعا آدم خندش میگیره بگه من اینترنت پر سرعتم 8kb هست.نمیخوام فازی منفی بدم ولی الظاهر تا وقتی که وزیر ارتباطات روی کار نیاد و مدیرعامل مراکز مخابراتی استان ها رو عوض نکنه همین آش هست و همین کاسه.
افغانستان رو ذکر نکردی
آقایون خواهشاً بیخیال شین تا پس فردا ببینیم چی میشه درست نشد شماها میتونین برین شاتلی چیزی من بدبخت مجبورم مخابرات رو تحمل کنم . روستام سرویس دیگه ای نیست!!!
شما هر چی اینجا داد و بیداد کنید هیچ تغییری ایجاد نمیشه به خود مخابرات هم زنگ بزنید تغییری ایجاد نمیشهفقط باید صبر کرد!
داداش منم کلا گفتم خیلی از شهرستانها هم چیزایی دارن که ما داریم حسرتش رو میخوریم باید تشویق کنید تا این جور چیزا عادی بشه نه اینکه کلا جلوش گرفته بشه
کلا اینترنت مخابرات هم بخواد بازی در بیاره من کلا جمع میکنم و خیره اینترنت رو میخورم و دیگه نزدیک اینترنت هم نمیام
آخه همشون ی جنسن کم کم خودشون رو نشون میدن
همه جا هم جار میزنن میگن اینترنت پر سرعت 128 !!!! به قیمت خون باباشون
بیاین دست در دست هم دهیمتا مخابرات رو درست کنیم البته به روش خودمون
تنها کارش اینکه دوستانی که مایلند بعد از روز جمعه نت خوب نشد از مخابرات بریم .اینا میبینن که ما حرف نمیزنیم هر کاری خواستن میکنن
ما که نباید دست رو دست بزاریم اونا هم شروع کردن به محدود کردن چرا واقعی نکردین؟
ما هم باید شروع کنیم پس دوستان شنبه همه حاظر باشیم تا اعلام آمادگی کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)