اگر f رو نگه دارید مسافر رو پیاده میکنه.
اگر f رو نگه دارید مسافر رو پیاده میکنه.
با دسته ی XBOX 360 چه جوری میشه برای تاکسی گرفتن سوت زد؟دوستان کسی میدونه چطوری میشه تو نسخه PC تاکسی گرفت ؟ ( مسلما کسی میدونه) آخه مثه کنسول واسه تاکسی ها سوت نمیزنه !
به نظر من سخت ترین کار تو این بازی تعقیب یک هلیکوپتر دیگه به وسیله هلیکوپتره. سختی این مرحله هم به خاطر همینه. چون باید با هلیکوپتر از میون آسمونخراش ها تعقیب رو انجام بدی.
این بازی چون ذاتا برای کنسول درست شده، کنترلش هم با دسته راحت تر از کیبرده. با دسته کنترل هلیکوپتر آسونه.به نظر من سخت ترین کار تو این بازی تعقیب یک هلیکوپتر دیگه به وسیله هلیکوپتره. سختی این مرحله هم به خاطر همینه. چون باید با هلیکوپتر از میون آسمونخراش ها تعقیب رو انجام بدی.
فکر کنم LB رو باید بزنی...
کاملا تایید میشه.من هم با کنسول هم با pc این بازی رو رفتم.کنترل توی کنسول خیلی بهتره ولی توی گرافیک جلوی پی سی حرفی واسه گفتن نداره.
دوستان من xbox دارم یک بازی گرفتم به اسمGTA Episodes From Liberty city داستانش چیه مگه قرار بود بیاد من که منتظرش نبودم برای همین فعلاً تو دستگام نگذاشتم میشه بگین جریان چیه![]()
سلام دوستان
توي مرحله IN MORNING ( توي لودينگ مينويسه ) توي درصد 61.80 اقاي
Little Jacob بهت زنگ ميزنه و روي نقشه يه علامت ابي ميزنه و زير صفحه مينويسه :
Jacob Is Wating For You In Car ...
ولي وقتي ميرم اونجا نه ماشيني هست که کسي توش باشه نه چيزي . هيچ اطفاقي هم نميافته . بايد چيکار کرد ؟
سلام . .
دوستان میشه در مورد مرحله B توضیح بدید . .
اونجا که باید یک ماشین پلیس بگیریم . . من نمیدونم باید چیکار کرد . . ؟
ممنون . .
شما به 911 زنگ بزنید و وقتی پلیس اومد ماشینش رو بدزدید.
آقا من بايد بخاطر كشتن ديميتري يه دسته بخرم تا شايد بشه هليكوبتر رو خوب كنترل كرد اما اكه با دسته هم نشد بيخيال اين بازي ميشم يه سوال: ميشه بازي رو دوباره از اول شروع كنم و بازي رو از يه راه ديكه برم تا نخواد ديميتري رو با هليكوبتر بكشم? اون قضيه كبوترها كه توي بازي هستند رو كسي ميدونه?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)