سلام دوستان
من پدرم سابقه جبهه 42 ماه داره.بردرم 9 ماه کسری گرفته.میخواستم بدونم منم میتونم با توجه به قانون جدید کسری بگیرم یا اینکه کسری خدمت ایثارگران لغو شده؟؟
سلام دوستان
من پدرم سابقه جبهه 42 ماه داره.بردرم 9 ماه کسری گرفته.میخواستم بدونم منم میتونم با توجه به قانون جدید کسری بگیرم یا اینکه کسری خدمت ایثارگران لغو شده؟؟
با سلام
دو سؤال بسیار مهم
پایه خدمتی 1/6/90 هستم.
1.آیا سه ماه اضافه خدمت سنواتیم بخشیده شده( 6 روز نهست دارم)؟
2.آیا برای کسری خدمت جبهه پدر تا آخر خدمت می تونم اقدام کنم یا اینکه تا 15 اردیبهشت وقت دارم؟
متشکرم
25 روز جزو خدمتتون محسوب ميشه ولي بايد آموزشي رو دوباره طيق قانون جديد بريد.
چون شما بعد از پايان خدمت براي معافي تصفيه حساب ميكنيد سرباز جديد محصوب ميشيد و قانون جديد به شما ميخوره ولي يگان و نيروي خدمتي قبليتون مي افتيد ( بعضي وقتا اتفاق مي افته كه يه جاي ديگه مي افتيد )
تمام كسري ها ميگن لغو شده. شما بايد از نظام وظيفه بپرسيد!
3 ماه سنواتتون بخشيده شده ولي نهستتون رو بايد بكشيد (طبق قانون هر روز نهست 2 روز اضافه ميشه 12 روز اضافه خدمت ) كسري هم هرچه زودتر بريد دنبالش .البته ميگن لغو شده حالا نميدونم واسه كساني كه درحال خدمت هستن هم شامل ميشه يا نه!
ببخشید در این مورد اطلاعی ندارم
=============================
یه سوال هم در مورد قانون جدید دارم :
مدت آموزشی طبق قانون جدید چند روز شده ؟
Last edited by urumchi; 20-04-2012 at 13:35.
دوستان من از چند جا سوال کردم که میگن کسانی که 90 دفترچه پست کردن همون 18 ماه رو باید خدمت کنن. تا 2-3 روز دیگه سردار کمالی خودش همه چیز رو به همه میگه.
کسری ها هم هنوز داره ثبت میشه. !!!
کسی نیست که رفته باشه خاتم یا اطلاعاتی داشته باشه؟![]()
سلام. خسته نباشین.
من الان تو یگانم تو اهواز هستم بعد از ستاد نیرو تو لویزان امریه گرفتم برای 02 تهران. با این نامه دیگه مشکلم حله؟
ممنون اگه جواب بدین
کسی از دوستان از قرارگاه عملیاتی جنوب-آج-اهواز چیزی میدونه؟
آدرسی ازش داره؟
دوستان من که فردا میرم ، دیگه دسترسی به اینترنت ندارم ، شماهایی که میمونین پیگیر قضیه ی قانون جدید باشین > از طریق لینکهای زیر > شاید این قانون مسخره عوض شد و به حالت قبل برگشت :
لینک رهبری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ریاست جمهوری
لینک دکتر لاریجانی نماینده و رئیس مجلس
لینک سردار وحیدی وزیر دفاع
لینک دکتر جلالی نماینده مجلس
لینک ملک محمدی نماینده مجلس
پست الکترونیکی خبرنگاران جوان (گفتگوی ویژه خبری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تماس با خبر ۲۰:۳۰
GoodBye.
دوستان من خیلی زورم میاد برم سربازی مخصوصا که 21 ماه شده به نظرتون اگه نرم غیر از خروج از کشور چه مشکلاتی برام پیش میاد
کاری به سخت بودن سربازی و دوری از خونه ندارم ولی همین طوریش از زندگی عقبم حالا دوسالشم بره که هیچی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)