نه بابا این که خزه اسمش باگ نیست باگ رنگار فرق داره فیلمشو میگیرم آپلود میکنم ببینین shen ,tankرو 3 ظرب میکنم با این باگ![]()
نه بابا این که خزه اسمش باگ نیست باگ رنگار فرق داره فیلمشو میگیرم آپلود میکنم ببینین shen ,tankرو 3 ظرب میکنم با این باگ![]()
فکر کن جلو یه رنگار هستی که 30% health داره جو میگیرتت میگی الان میکشمش اما وقتی بهش میچسبی تو یه حرکت 100%full hp میشه بعد یه دمیج ماورایی بهت میزنه مثل خربزه دریده میشیفک کن یکی این کارو جلوت بکنه چه حسی بهت دست میده؟؟
Last edited by GL & HF; 31-08-2013 at 22:08.
من دوست دارم اینکارو کنم باش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اینقدر کسی با این رنگار بازی نمیکنه همه ی باگاش همینطوری مونده.مال من گاهی وقتا یکش گیر میکنه جدیدن فهمیدم چرا اینطوری میشه دیگه زیاد اتفاق نمیفته (مشکل تند تند زدن زیاد نبود ربط داشت ولی نه اونقدر).اقا میشه 4 تا savegery زد.البته یه راه خاصی داره نمیگم خودتم بکشی پیداش نمیکنی (یه جورایی مسخرس).5تا هم احتمال داره بشه(دارم روش کار میکنم مشکل اینجاس نمیرسم به موقع بزنم بعد پشت سر همم نیست یه دونه فاصله میفته).
مانسترای جانگلو از هر چی چمپ سریع تر خالی میکنی با ابیلیتی 1 اش.کلا 1 ثانیه شاید بکشه
------------------------------
منتها چهارمین savegery صرفا زینتیه و هیچ باف به طرف نمیده و در اصل بیشتر از 3 تا نمیشه ولی کف طرف مقابل رو در میاره دیگه نزدیکت نمیشه دفعه ی بعد از ترس![]()
Last edited by daniel'; 01-09-2013 at 10:09.
آره دیدم یکی 4تا با هم زد, راهشم بهم گفت ولی خیلی طولانی بود یادم رفت![]()
سلام
چه جالب راست می گن singed مثل amumu میمونه
هر کی رو می خوای بغل کنی هر در می ره.
وقتی هم که می خوام بغلشون کنم می پرن پشت سرم و در می رن.
هر چی هم می گم پشت سرم بیان تنها نباشم کسی نمی آد.
Last edited by lordthunder; 01-09-2013 at 08:46.
soushia خوب گفت که nasus خوبه ،.
singed هم خوبه ، اگرجلوت kayle یا urgot نیفته خوب میشه کریش کرد.من حتی teemo و jayce رو هم می زنم لول 6 به بعد.
فقط لامصب kayle خیلی سخته.
آره میشه 4 تا زد اما 1 باگ خیلی خفن داره که میشه بعد 5تا فیوری 3تا ability مجانی زد به جای 1 دونه حالا فکر کن ببین میتونی پیداش کنیریوت هم هیچ کاری نمیتونه بکنه ( نمیتونه فیکسش کنه) برا همین صداشو در نمیاره
![]()
تو پچ 3.9 با 5تا Ferocity میشد 2تا Ability نارنجی (نمیدونم اسمشو چی بذارم) زد
الانم میشه؟
نه الان دیگه نمیشه ولی اگه دستتو عادت بدی میشه هر ability رو 2 بار زد همه چمپا 4 تا ability دارن که میتونن استفاده کنن بر عکس رنگار 7 تا ability داره که میتونه هر 7تارو هر وقت که دلش بخواد استفاده کنه دمیج فضایی میده به طرف من تو هر بازی چمپه جلوم نگهomg rengar dat damage بازی بهم نمیچسبه![]()
Last edited by GL & HF; 01-09-2013 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)