تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 819 از 946 اولاول ... 319719769809815816817818819820821822823829869919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,181 به 8,190 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله.درسته نصبش هم یکم طول کشیده حتما.ولی موقغ نصب برای من که نورتون دارم گفت جوری نصب شه که تداخل ایجاد نکنه.بعدش از اتوران حذفش کنید و فقط به عنوان مکمل و به صورت رایگان استفاده کنید.واقعا چیزه جالبیه.یه فلش محافظت شده دارم.تونست یه مخرب محافظت شده رو پاک کنه که حتی خیلی از این ویروس کش ها اون فلش رو خالی نشون می دادن.
    مرسی ، من وقتی دانلود کردم حدود 20مگ بود و اینکه حدود 80 مگ هم اپدیت شد و از من تریال بود و فقط تونستم یک روزه تست کنم ، تا 30روز تریال بود ولی با کسپر مشکل داشت.

اگر نسخه جدید امده + کلید فعال سازی هست ، لطف کنید تا ببینم میشه درست کرد یا نه ، چون کسپر سر سازش سخته

2. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مرسی ، من وقتی دانلود کردم حدود 20مگ بود و اینکه حدود 80 مگ هم اپدیت شد و از من تریال بود و فقط تونستم یک روزه تست کنم ، تا 30روز تریال بود ولی با کسپر مشکل داشت.

اگر نسخه جدید امده + کلید فعال سازی هست ، لطف کنید تا ببینم میشه درست کرد یا نه ، چون کسپر سر سازش سخته
    نه.من اصلا با تریالش کار نکردم.من از خود سایت اصلیش که آدرسشو گذاشتم گرفتم حدود 5 مگ بود و بعد نصب هم 210 مگ دان کرد که اعصاب من خورد شد.بعدشم یکی دو دفعه پرسید که می خوای تریال 30 روزه فعال شه که من زدم نه و دیگه فری شد کاملا.از طریق دستور service هم از اتوران بودنش جلوگیری کردم.
    پیشنهاد می کنم با یه برنامه آنینستالر به طور کامل پاکش کنید و دوباره نصبش کنید.
    اگرم دردسر زیاد داره من پیشنهادم emsi soft هست من تازه دانش کردم 270 مگ و هنوز نصب نکردمش ولی واقعا غولیه برای خودش بچه ها خیلی با هاش تست انجام دادن.
    از اون سبکترم vba 32 محصول بلاروس 140 مگ مثل اینکه به ایران اکانت 1 ملهه رایگان هم می ده.من یه لایسنس 1 ماهه ازش گرفتم رایگان منتها تستش نکردم.سایت نمایندگی ایرانش میده بدون نیاز به عضویت و هرچیز دیگه.اصلشو از سایتش دان کردم و نمایندگی ایرانش هم لایسنس 1 ماهه.
    Last edited by rafaelmehraban; 17-05-2013 at 00:57.

4. 3 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    من هنگامی به این فرم امدم در تبلیغات یه سایتی را دیدم که رفتم به اون سایت
    دراونجا یه اینترنت دانلود منجیر دانلود کردم که هنگاه نصب اتی ویروسم گفت که بهتره نصب نکنید ولی بااین وجود نصب کردم
    مثل اینکه کامپیوترم سنگین کار میکنه .میشه دوستان برنامه را که ادرسش را میزارم نگاه کننند ببینند مشکلی داره ویا نه ؟
    ممنون میشم واقعا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

با سلام
    من هنگامی به این فرم امدم در تبلیغات یه سایتی را دیدم که رفتم به اون سایت
    دراونجا یه اینترنت دانلود منجیر دانلود کردم که هنگاه نصب اتی ویروسم گفت که بهتره نصب نکنید ولی بااین وجود نصب کردم
    مثل اینکه کامپیوترم سنگین کار میکنه .میشه دوستان برنامه را که ادرسش را میزارم نگاه کننند ببینند مشکلی داره ویا نه ؟
    ممنون میشم واقعا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

فایل کاملا سالم هست و هیچ مشکلی ندارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته شما چرا دانلود منیجر را از سایت خودش نمیگیرد ؟؟؟ خب اونجا که مطمئن تر هست

Last edited by xman681; 17-05-2013 at 14:26.

7. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

فایل کاملا سالم هست و هیچ مشکلی ندارد موفق باشید

البته شما چرا دانلود منیجر را از سایت خودش نمیگیرد ؟؟؟ خب اونجا که مطمئن تر هست

ممنون
    به خاطر اینکه مدت رایگان نرم افزار تموم شده وبه فایلهای کرک هم انتی ویروسم گیر میده ونمیزاره اجرا شوند
    .البته همنطور که گفتم هنگام نصب برنامه انتی ویروس گیر میده .ولی خودم هم اسکن کردم مشکلی نداشت
    .
    واقعا ممنون خیالم راحت شد

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

ممنون
    به خاطر اینکه مدت رایگان نرم افزار تموم شده وبه فایلهای کرک هم انتی ویروسم گیر میده ونمیزاره اجرا شوند
    .البته همنطور که گفتم هنگام نصب برنامه انتی ویروس گیر میده .ولی خودم هم اسکن کردم مشکلی نداشت
    .
    واقعا ممنون خیالم راحت شد
    البت یه روش هس بدون کرک میشه دانلود منیجر رو ریجستر کرد

10. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

تست شناسایی رقابت سه محصول :

Comodo VS Emsisoft VS Kaspersky

Emsisoft : 100%
    Kaspersky : 99.6%
    Comodo : 95.2%

12. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

تست شناسایی رقابت سه محصول :

Comodo VS Emsisoft VS Kaspersky

Emsisoft : 100%
    Kaspersky : 99.6%
    Comodo : 95.2%
    سلام.ممنون بابت پست مفیدتون

اصلا قبل از این که نتیجه رو بخونم می دونستم emsisoft اول میشه.مخصوصا که اون facebook.exe رو خیلی عالی شناخته بود.من مطمئنم از بیت دیفندر هم که انقدر ادعا داره توی قدرت شناسایی بالاتره.متاسفانه بیت دیفندر رو امثالشو فقط تبلیغات داره میکشه بالا.همین super anti spyware یا ad-ware یا....واقعا بهترن خیلی بهتر.

نکته بد قضیه این بود که کسپر از کمودو جلو زد.من خیلی رو کمودو تعصب داشتم مخصوصا روی اینترنت سکوریتیش. الان انقدر نورتون عالیه که بعید می دونم اگر کسپر 2014 بیاد حتی تستش کنم.

14. 3 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا قبل از این که نتیجه رو بخونم می دونستم emsisoft اول میشه.مخصوصا که اون facebook.exe رو خیلی عالی شناخته بود.من مطمئنم از بیت دیفندر هم که انقدر ادعا داره توی قدرت شناسایی بالاتره.متاسفانه بیت دیفندر رو امثالشو فقط تبلیغات داره میکشه بالا.همین super anti spyware یا ad-ware یا....واقعا بهترن خیلی بهتر.

نکته بد قضیه این بود که کسپر از کمودو جلو زد.من خیلی رو کمودو تعصب داشتم مخصوصا روی اینترنت سکوریتیش. الان انقدر نورتون عالیه که بعید می دونم اگر کسپر 2014 بیاد حتی تستش کنم.
    سلام

خواهش میکنم

البته با یک تست نمیشه قضاوت کرد و تدام کیفیت نرم افزار هاست که میتونه قضاوت های ثابت بیاره

سعی میکنم اگر تست های دیگه هم پیدا کردم براتون بگذارم

16. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

زود قصاوت نکنید......norton,eset,kasper,panda,comodo همه ی اینا خوبن و به یک اندارن .... البت کومودو در حد نورتون هست ولی نورتون منو تو تستا شگفت زده کرد...به علاوه اینکه شما که وبلاگ های پر خطر میرید؟ یا روزی یه بار یه تروژان واست می فرستن؟؟؟؟(شاید) ولی همین آنتی ها رو باید در محیط کاملا آلوده مثل(ویندوز مجازی آلوده) اجرا کنید و تست کنید....در محیط بحرانی همیشه آنتی ویروس های ضعیف و پر ادعا(مثه بیت دیفندو نورمنو دکتروب و ) اینا تو همچین محیطایی کم میسارین...و اونجاست که یه آنتی مثه نورتون و مک افی کسپر خودشونو نشون می دن.

18. 3 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •