برو مخابرات صبح ساعت 6.5-7 مامورو گیرش بیار واست بیاد درستش کنه
برو مخابرات صبح ساعت 6.5-7 مامورو گیرش بیار واست بیاد درستش کنه
داداش دارم میگم برادرم دستکاریش کرد خوب نشد.ناسلامتی 4 سال مخابرات خونده![]()
مامور اگه بياد 3سوته ميفهمه مشكل از كجاست شايد مشكل زير زميني باشه اونوقت مجبوري حفاري كني كه مامور درستش كنه
داداش حال اینکا را رو ندارم.گفتم شاید مشکل از جعبه تقسیم یا خونه باشه که نبود.البته این رو هم بگم که نویز دیشب کاملا اتفاقی افتاد رو خط و دان استریم رو کم کرد.الان فعلا وضعیت بهتره.دقیقا دان استریم اومده روی 7230.(دیشب اوایل رو 3200 بود بعد شد 4900.)ممنون از پاسخ گوییت.
این تاپیک های استانی که کلا خوابیده کسی جواب نمیده
از دوستانی که اینجا هستند کسی از شبکیه استفاده میکنه؟؟؟سرعتش چطوره ؟؟
شبانه که از همه مهمتره ؟؟؟محدودیتی داره؟؟؟
تنکیو![]()
سلام مشکلی نداره اگه سیدر داشته باشه دانلود میکنه کار نداره به داخلی خارجی idm هم که مشکل داشته باشه تورنت تقریبا همیشه کار میده بستگی داره به سیدر و تنظیمات نرم افزارش داره باید نسبت به سرعت آپلود تنظیم کنی واسه سرعت آپلود مخابرات
global connections 200
connected peers 70
upload slot per torrent 4
active torrent 2
من اینجوری گزاشتم خوبه
سلام خیلی ممنونم از راهنمایی با کدوم کلاینت تورنت کار میکنید شما من همون یوتورنت رو دارم نسخه مجانی ،فرقی که نمیکنه
من اوایل یکبار گذاشتم مرتب دی سی میداد مودم مجبور به خاموش رو شن کردن مودم بصورت دستی میشدم نمیدونم شاید هم مشکل مودم بوده
بازم ممنونم
با سلام خدمتان دوستان عزیز.من یه سوال داشتم.هرکسی میدونه لطفا جواب بده.من الان طرح زرین دارم.میخوام طرح تابستانه 1 مگ با حجم 5 گیگ و 2 گیگ رایگان ثبت نام کنم.اولا چطوری طرح قبلیما کنسل کنم.و اگه کنسل کنم بازم باید برای طرح زرین ماهانه مبلغی پرداخت کنم چون شنید این طرح را نمیشه انصرافداد و در ثانی ایا این طرحی تابستانه که میخوام ثبت نام کنم به صرفه هست یا نه؟ممنون
![]()
برای انصراف از طرح زرین باید حضوری مراجعه کنید
البته سعی کنید کارت ملی ثبت نام کننده را همراهتون داشته باشید
اما اینکه طرح به صرفه هست یا نه را باید خودتون نسبت به معیاراتون بسنجید
سلام آقای توسلی من پ.خ دادم جواب ندادید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)