وقتی که کسی نمیدونه جواب چی رو بده
این جا کسی با کسی لج نیست که از عمد نخواد جواب کسی رو بده
تازه این بهتر از اینه که یکی الکی یه جوابی بده و بگه این و دانلود کن و اون و دانلود کن
و طرفو گیج کنه
وقتی که کسی نمیدونه جواب چی رو بده
این جا کسی با کسی لج نیست که از عمد نخواد جواب کسی رو بده
تازه این بهتر از اینه که یکی الکی یه جوابی بده و بگه این و دانلود کن و اون و دانلود کن
و طرفو گیج کنه
مشکل save نشدن ترکیب درست نمی شه، گفته مشکل برگشتن edit data (تغییراتی که تو بازی دادین) به حالت default پس از داونلود یک update رو برطرف می کنه.
در واقع این پچ رو داده که پج های بعدی ای که قراره بده بدون مشکل نصب شن
این ها آخرین و بهترین پچ ها تا الان هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نکات خوبی اشاره کردین خیلی خوبه که ما از یک زاویه بازتر به مساله نگاه کنیم و این مساله رو مورد بررسی قرار بدیم که اصلا ما از یک بازی فوتبال کامپیوتری چی میخوایم ؟ چرا یک بازی بسیار ساده و صددرصد آرکید مثل هواپیمای آتاری یا قارچ خور میکرو و یا بازیهایی از این دست در زمان خودشون اینقدر جذاب بودن .اصلا , ما برای چی بازی کامپیوتری میکنیم ؟ جواب این سوال مشخصه برای اینکه یک بازی کامپیوتری برای ما ایجاد مطلوبیت میکنه و احساس لذت و هیجان رو برای ما به ارمغان میاره . حالا این احساس لذت و هیجان رو چطوری میشه بیشتر کرد ؟ اینجا جوابها متفاوت خواهد بود چون سلیقه ها متفاوته اما تقریبا اکثر گیمرها توی بخش عمده ای از این جواب مشترکن و اون همه اینه که همه خواستار یک بازی صد در صد شبیه ساز هستند اما این مساله غیر ممکنه چون نمیشه نامحدود رو شبیه سازی کرد پس سازندگان بازیهای کامپیوتری فوتبال مجبورن از ترفندهای دیگه برای ایجاد جذابیت در بازی استفاده کنن ( در این نکته من با شما هم نظر نیستم ) .
تا به حال به این مساله دقت کردین که بازیهای کامپیوتری فوتبال شاید تنها یک ابسلیون به واقعیت شباهت دارن ؟ و یکی ازعلت های اصلی این جریان هوش بسیار پایین کارکترها در این بازیهاست و همچنین ماهیت کامپیوتری بودن اونه که این مساله سبب میشه با تمام دقت و وقتیکه برنامه نویسان روی بازی میذارن اما باز هم ما شاهد باگ باشیم اینجاست که ما باز دوباره برمیگردیم به بحث 6-7 ماه پیشمون توی همین تاپیک و اینکه قابلیتهای موتورها و AI بازیها در زمان ما در چه حدیه و چرا شرکتهای کونامی و EA از اون موتورها استفاده نمیکنن این بحث خیلی کلی و پیچیدست و اگه دوست داشتین درموردش بیشتر حرف میزنیم .
برگردیم سراغ این نسخه بازی PES . همونطوریکه شما هم اشاره کردین متاسفانه ما شاهد نقص های پیش پا افتاده و ساده ای در بازی هستیم که کونامی اصلا توجهی بهشون نداره ای کاش چند تا شرکت بزرگ دیگه از جمله 2K اسپورت و چند شرکت دیگه هم بصورت موازی بازی فوتبال میساختن تا شرکتهای EA و کونامی یک کم به خودشون بیان هرچند که از حق نگذریم EA توی چند سال اخیر واقعا روی سری های فیفا کار کرده و اگه این روندو همینطور ادامه بدن ( بخصوص اگه وقت و هزینه عمده رو روی بخش هوش بازیکنان صرف کنن ) نهایتا تا دو یا سه سال دیگه ما باید توی بایگانی دنبال PES بگردیم مگر اینکه کونامی یک تکونی به خودش بده و دوباره به دوران اوج و سروری خودش در دنیای فوتبال برگرده .
من توی دو پست جلوتر به نکات مثبت زیادی از این نسخه نسبت به نسخه قبل اشاره کردم اما هیچ دقت کردین تقریبا تمام اون نکات مثبت فقط "برطرف کردن باگهای نسخه 2009 "رو شامل میشه ؟ من دقت کردم چند ساله که کونامی در زمینه گیم پلی ( نه بخش های دیگه ) کار خاصی نمیکنه فقط باگهای نسخه های قبلو برطرف میکنه و نسخه جدیدو ارائه میده . این یعنی پسرفت در این زمینه اما از اون طرف در این بخش EA داره خوب پیش میره فقط اگه بتونه یک تغییر اساسی در زمینه هوش بازی و دروازه بان ایجاد کنه من بدون شک PES رو کنار میزارم همونطوریکه سال 1997 فیفا رو کنار گذاشتم و PES رو بعنوان بازی فوتبال انتخاب کردم .
...
دوستان اگه کسی اینجا روی این بازی تعصب داره و دوست نداره درباره نکات منفی این بازی صحبت کنم , اعلام کنه تا من موجب ناراحتی کسی نشم و این مساله رو ادامه ندادم .
میبخشید اما من کی گفتم فقط یک ساعت فیفا 10 رو بازی کردم ؟
من حدود 4 ساعت در دو نوبت فیفا 10 رو بازی کردم و توی این 4 ساعت فقط و فقط روی گیم پلی بازی تمرکز داشتم شما مطمئن باش منی که توی 10-15 سال اخیر از بین بازیهای کامپیوتری فقط فوتبال رو اونم بصورت جدی بازی میکردم مطمئن باش با چند ساعت بازی کردن یک نسخه از یک بازی کامپیوتری بخش عمده ای از بازی دستم میاد دوست داری دهها نکته از گیم پلی فیفا برات مطرح کنم که تا الان به خیلیهاش توجه نکرده باشی ؟
راستی توی چند بازی آخر در سخت ترین درجه کامپیوتر به زحمت فقط میتونست ازم یک تساوی بگیره و این نشون میده هنوز هوش بازی اینقدر بالا نیست که از منی که سالیان ساله سمت فیفا نرفتم بتونه ببره به نظر شما همین دلیل کافی نیست ؟
......
دوستان شرمنده که من توی تاپیک PES درمورد فیفا صحبت میکنم اما تقصیر من نیست چون بحث طوریه مجبورم بعضیا جاها وارد محدوده فیفا هم بشم .البته چه ایرادی میتونه داشته باشه که ما بعضی جاها صحبت فیفا رو هم به میون بکشیم بالاخره خیلی جاها نقاط ضعف و قوت بازیو باید با یک رقیب شناسایی و مطرح کنیم چیزی که توی سایتهای دیگه هم خیلی مرسومه .
مهدی جان اینا اسم بازیکنانه که گزارشگر توی بازی میگه اونجا فقط چند تا اسمه . میتونی توی این آدرس اسامی بیشتری رو برای ایمپورت دانلود کنی :
copy callname in:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt00_e.img
then ,run PES 2010 to go for the mode EDIT players, find Santon player and assigning the callname Jarque!.
before to quit edit mode, SAVE changes, then EXIT PES2010, run PES2010 again and fun new callnames.
NOTE:If you do not want to take out Jarque, to use callname map and to choose another player,rename my callname file!
Example:
original is Santonxjarque_1051.adx
if you dont want jarque out ,look map and select another player
example:BRAVO is 727 in the map!, then rename original to SantonxBravo_727.adx
با برنامه های PES EDITOR و PERO EVO EDITING اما بنظرم برنامه PES EDITOR برای شما مناسب تر باشه چون هم کم حجم تره ( 2.5 مگ ) و هم اینکه بتا نیست و هم اینکه برنامه به اندازه اون یکی سنگین نیست و کارتون رو هم راه میندازه اگه خواستی توضیحاتشو بزارم .
لینک دانلود آخرین نسخه :
شما فرمودید که کونامی هر سال سعی بر این داره تا باگ های نسخه قبلی رو برطرف کنه ،ولی باز هم این از نظر شما یعنی پسرفت ،ولی من اعتقاد دارم ای کاش کونامی همین مورد که شما فرمودید روهم به درستی به مرحله اجرا می رسوند ،در حالیکه همه ما می دونیم اگه کونامی یه سری باگ ها رو نسبت به نسخه های قبلی از بین برده ولی به موازات اون یه سری کاستی ها و باگ های جدیدی رو نسبت به نسخه قبلی به وجود آورده.
چناب 4039 من به هیچ عنوان قصد حمایت ازپی ای اس 09 رو ندارم ،و نمی خوام دوباره بر گردیم سر پله اول و کم و کاستی ها و نقاط قوت دو تا نسخه رو که اتفاقا" کم هم نیستد رو با هم مقایسه کنیم ،چرا که اعتقاد داریم هر دو نسخه پر از ایرادات مختلف هست ، ولی اجازه بدید از یه منظر دیگه به این دو نسخه نگاه کنیم ،
من یه پی ای اس باز حرفه ای هستم ،شاید باورتون نشه ولی من تو خیلی از مواقع بالای 14 ساعت در روز به بازی پی ای اس مشغول بودم ،در واقع اینقدر بازی کردم که یه جورایی میشه گفت تو این بازی حل شدم، در واقع می خوام بگم به زیر و بم پی ای اس کاملا" آشنایی دارم.
ولی به جای تکرار مکررات یه سوال رو می خوام از شما بپرسم : چرا من وقتی پی ای اس 09 رو برای اولین بار رو سیستمم نصب کردم و بازی کردم ،گفتم با این نسخه میشه 1 سال رو گذروند، در حالیکه بعد از نصب پی ای اس 10 وقتی تنها 1 دقیقه از بازی کردنم گذشت ،سریعا" دستم رو روی سرم گذاشتم و گفتم
فاتحه این نسخه رو باید خوند؟
بعد از این اتفاق یاد دو سال پیش افتادم، که به محض اینکه تنها چند ثانیه از بازی کردنم با پی ای اس 08 می گذشت،اون رو از روی سیستمم پاک کردم و رفتم سراغ پی ای اس 06 .
به نظر شما من با پی ای اس 10 و08 پدر کشتگی داشتم ؟ یا از پی ای اس 09 و06ذینفع بودم ؟
همه این عکس العمل ها بر اساس احساسم بود که از این نسخه ها داشتم و نه بیشتر .
این که یه نسخه نسبت به نسخه قبلی بیشتر شبیه سازی بشه و یا یک سری باگها بر طرف بشه و یا این چنین بشود یا چنان بشود ،نهایتا" همه اینها چه خوب و چه بد ،باید منتج بشه به همون احساس رضایته که دائما" به دنبالشیم،که اگر این مطلوبیت در نهایت فراهم نشه ،هر چقدر هم که روی اون نسخه کار بشه ،محکوم به نابودیست ،در اینکه پی ای اس 09 پر از ایراد بود قطعا" شکی نیست ،ولی لازمه بگم پی ای اس 10 بی نهایت سرد و بی روح هست و این دقیقا" همون چیزیه که بدتر از همه اون ایرادات 09 هست.
موید باشید
دوستان یه چندتا بازیکن تو مستر لیگ که خوب پیشرفت میکنن معرفی کنن برای ترانسفر
Last edited by seday baron; 18-11-2009 at 17:41.
این خیلی خوبه که شما هم روی این سری بازیها خیلی وقت گذاشتین و روی جزئیاتش احاطه زیادی دارین. من نسخه 2009 رو حدود 800 ساعت بازی کردم فکر میکنم شما حداقل دو برابر من روی اون نسخه وقت گذاشتین پس میتونیم بصورت دقیق تر گیم پلی این دو نسخه رو بررسی کنیم . اتفاقا منم نسخه 2008 رو فقط 3-4 ساعت بازی کردم و گذاشتمش کنار و دوسال پشت سر هم نسخه 6 رو بازی کردم .
حالا شما اگه ممکنه از نظر خودت نقاط ضعف نسخه 2010 و نقاط قوت نسخه 2009 رو بنویس تا به یک دیدگاه روشن تری نسبت به این دو نسخه برسیم . من در ادامه برداشتهای خودمو ارائه میدم .
گورکوف از لیون
M.Zarate از لاتزیو
Cheilini از یوونتوس
Aguero از اتلتیکو مادرید
Michel Bastos از لیون
Walcoot از ارسنال
Fabio از منچستر یوناید
و بازیکنان معروف
این های که گفتی با توجه به اینکه تیمم اوساسونا هست خیلی به سختی و شانسکی ترانسفر میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)