پس همون 512 میگیرم که خیلی تو خرج نیو فتم
شبا افت سرعت داره؟ نامحدودش دانلود رایگان نداره؟
این یعنی چی اونوقت؟
برای دریافت آی پی ثابت (حداکثر یک آی پی) ماهیانه مبلغ ۵,۰۰۰ تومان اخذ می گردد.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
پس همون 512 میگیرم که خیلی تو خرج نیو فتم
شبا افت سرعت داره؟ نامحدودش دانلود رایگان نداره؟
این یعنی چی اونوقت؟
برای دریافت آی پی ثابت (حداکثر یک آی پی) ماهیانه مبلغ ۵,۰۰۰ تومان اخذ می گردد.
1 مگ نامحدود مخابرات ماهی 55900 تومان...............سرعت 120-130
512 نامحدود مخابرات ماهی 33900 تومان...............سرعت 50-60
آیپی ثابت بیشتر برا پیاده سازی شبکه بر بستر اینترانت ملی هست......مثلا بانک ها و شرکت ها برای کمتر شدن هزینه هاشون از این بستر استفاده میکنن..با وجود آی پی ثابت امنیت شبکه داخلی بیشتر میشه
Last edited by maxell2500; 25-03-2013 at 14:22.
دوستان سرعت 2 مگ بیست نت نامحدود کسی تست کرده ؟ چنده ؟
یه مایه دار اینجا پیدا کردیمکسی نداشته ولی به نظر میاد باید بین 240 تا 250 باشه... حتما باید برای شما مرکز مخابراتی تپه تلوزیون رو مورد بررسی قرار بیدم...
![]()
قیمت ها اشتباه هست .
512 نامحدود مخابرات 24000 تومن
1 مگ نامحدود مخابرات 43000 تومن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت نامحدود فقط مخابرات . سرعت هم کاملا" واقعی و فیکس هست . من خودم الان 2 مگ محدود دارم سرعت دانلود 220-250 هست و از 1 تا 7 هم رایگان هست که خوبی که داره سرعت تو ساعات رایگان کم نمیشه . پینگش هم مناسبه . معمولا" اگه مشکل سراسری پیش نیاد مشکلی نداره و مناسبه .
دوستان من خودم رو ..... دادم ولی شما انگار نه انگار ....
من برای یه کافی شاپ میخوام اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم.اونجا هم که نمیتونم چک کنم کی چه سایتی میره.یهو سایت ناجور و سیاسی میرن بعد میان یقه ما رو میگیرن :::::::::::::: مانیتورینگ مخابرات روی خطهای نامحدود چه طوره ؟؟؟ ::::::::::::::::::
و یه چیزی : شما میگید نامحدود مخابرات به درد بازی انلاین نمیخوره ... محدودش میخوره ؟؟
که برای خونه این طوری بگیرم :
یه ماه نامحدود هر چی خواستم دانلود کنم... بعد محدودش کنم و شبها دانلود کنم ... ( سرعت تو شب نمیفته ؟ ) 1.5 گیگ رو میشه گرفت ؟؟
ممنون..............
Last edited by Rhodes; 25-03-2013 at 11:38.
سلام . لعنت به آسیاتک . چند شبه سرعت شبانه من از دایل آپ کمتر شده . روزا هم که همش قطعی ، با توجه به اینکه میتونم ماهانه حدود 25 تومن بدم بیام 512 نامحدود مخابرات بگیرم؟ سرعت روی 60 هست دیگه؟
نه بابا مایه دار چیهمن فقط میخواستم بدونم سرعتش کامل همون 240 هست یا نه
دوست عزیز این شبای عید سرعت دانلود شبانه 2 مگ 240 هست ؟ در کل چقدر دانلود میکنی ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)